Menü

Fogyás és éberség zöld kávéval

  • Dátum: 2013.05.26., 23:39

A zöld kávébab kivonat a legújabb hit az elhízás elleni harcban. A kivonatot az Arabica kávécserjék még éretlen szemeiből állítják elő.

Ez a kivonat segíti a fogyást, miközben antioxidánsokkal látja el a szervezetet. Olyan összetevőket tartalmaz, amik gyorsítják az anyagcserét. Az anyagcsere egy nagyon fontos folyamat, ami segít a testet fittnek és vitálisnak tartani, gyorsításával folyamatosan égetjük a kalóriákat, tehát fogyunk. A tiszta zöld kávébab kivonattal ez a folyamat jelentős mértékben növekszik.

A vérnyomás mellett a koleszterinszint normális mértéken tartása is nagyon fontos a szervezet számára. Erre nincs is jobb mód, mint a zöld kávé fogyasztása, mivel ez a kivonat képes a vérnyomást olyan szintre csökkenteni, ami már biztonságos. A koleszterinszintet is normalizálja. Vagyis, hogy csökkentsük a szív- és érrendszeri problémák kockázatát, a zöld kávé kivonat lehet a leghatékonyabb kiegészítő.

A zöld kávé fogyasztása során az éberség és a koncentráció is javítható. Miközben fokozza az ébrenlétet, a növeli a memóriát is. Vagyis gyorsabban eszünkbe fognak jutni bizonyos dolgok, miközben frissebben is fogunk ébredni. Ez igen nagy előnyt jelent azoknak, akiknek a tanulási képességeit kell fokozniuk.

Fotó: sxc.hu

A szem védelmét szolgáló vitaminok

A mindennapok során számos tényező veszélyeztetheti szemeink egészségét, így a száraz, meleg levegő, a dohányfüst, a huzat és a képernyő előtti munkavégzés, sőt a stressz is. Az ártalmas külső hatásokkal szemben sokat tehetünk, ha odafigyelünk a kiegyensúlyozott táplálkozásra. Melyek azok a vitaminok, nyomelemek, amelyek szemünk egészsége szempontjából nélkülözhetetlenek?

Jön a gofri világnapja!

Édes emlékezésre hívjuk a kedves olvasókat! Már meg sem lepődünk az abszurdabbnál abszurdabb világnapokról olvasva, de most tegyünk egy kivételt és beszéljünk arról, hogy március 25-én van a gofri világnapja!

A homoktövis fogyasztásának lehetőségei

A homoktövis névvel sokfelé találkozhatunk, nem csak gyógynövényként emlegetve, hanem ételek és italok alapanyagaként, de nézzük, hogy a belőle készült dolgokat mire használhatjuk.

A torma nem csak húsvétkor hasznos

A hazai tormafogyasztás nagyrészt az ünnepekhez kötődik: húsvétkor és karácsonykor kuriózumként kerül a torma az asztalra, de kevesen fogyasztják azt rendszeresen. Holott tormát, valamint a belőle készült krémet az év szinte minden időszakában kapni a boltokban. Valamint ezerszínű felhasználása mellett, számos pozitív hatása is van, amely miatt érdemes időközönként fogyasztani

Húsvét gyomorrontás nélkül

Ünnepek, alkalmak, családi evészete előtt érdemes végig gondolni, hogy mit tegyünk azért, hogy emésztési panaszok nélkül élvezhessük a finomságokat. Húsvét emésztési panaszok nélkül!