Menü

Profi és tartós otthoni szőrtelenítés – kivételek nélkül

  • Dátum: 2013.05.31., 15:27

Alapvetően bárki, aki küzd a felesleges szőrszálai ellen, azonnali és lehetőleg végleges megoldásra vágyik, ami nem mellesleg legyen megfizethető és fájdalommentes. Sajnos a tudomány még nem hozta létre ezt a tökéletes eszközt, de most minden korábbinál közelebb került hozzá.

Az új távlatokat nyitó eszköz neve HoMedics mē, és az eddig ismert leghatékonyabb szépészeti technológiákat kombinálja egy otthon is használható készülékben, miközben átlépi az IPL (villanófénnyel működő) készülékek korlátait. Jellegzetesen ilyen problémát jelentett, hogy ezek az eszközök csak akkor működtek igazán jól, ha a bőr kellően világos, a szőrzet pedig sötét volt. Az új megoldás ezzel szemben mindig egyformán hatékony, a szőr és a bőr színétől függetlenül.

További újdonság, hogy a cserélhető kezelőfej élettartama 120.000 villanás, ami 80-szor hosszabb az eddig kapható, jellemzően 1.500 villanás élettartamú készülékekhez képest -, így normál használat mellett akár 7 évig működhet karbantartási költségek nélkül. Más gyártmányok ez idő alatt akár több mint 600 ezer forintnyi villanófejet használnak el. Ezt a pénztárca nyelvére lefordítva: míg az újdonságnál kb. 0,33 Ft egy villanás költsége, az 1.500 villanást produkáló fejek kb. 3,33 - 5,70 Ft költséget jelentenek villanásonként. Emellett ráadásul a készülék gyors is, egy lábat 10 perc alatt, egy teljes testet úgy fél óra alatt lehet teljesen szőrteleníteni.

A mē titka az elōs™ technológia, a villanófény (IPL) és a bi-poláris rádiófrekvencia (RF) hatékony kombinációja, amelyet a kozmetikai szalonok szakemberei már évente több mint hárommillió kezelésben alkalmaznak sikerrel. A háztartásokban is elérhetővé tett megoldás nem kevesebbet ígér – és ezt az ígéretet természetesen tesztek és felmérések is igazolják –, mint hogy jellemzően négy használat után tartósan eltünteti a kezelt szőrszálak több mint 89 %-át. Ráadásul amellett, hogy a rádiófrekvenciás kezelés és a villanófény kombinációja elöli a szőrtüszőt, a készülékhez borotva vagy epilátor fej is kapcsolható, ezért a szőrtelenítés egy menetben, kényelmesen végezhető, nincs szükség előkészítő kezelésre.

Ezzel a mē a high-tech szépségszalonok a többségnek szinte megfizethetetlen szolgáltatásait kínálja otthoni használatra.

Forrás, fotó:
Eurowares Kft

A majális története, jelentése

A tavasz egyik legkedveltebb ünnepe a majális, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy honnan is ered ez a szokás, illetve hogy mit jelent a szó. Ebben a cikkben bemutatom az ünnepet, így megtudhatjátok, hogy mit ünneplünk ezen a napon, illetve azt, hogy mikor van, valamint, hogy hogyan forrt egybe a munka ünnepével.

Az olvasás jótékony hatásai, mentalizáció

Kutatások egész sora támasztja alá, hogy fizikailag és lelkileg is egészségesebbek leszünk az olvasástól. Köztudottan bölcsebbé válhatunk, okosabbá, empatikusabbá, de fontos megjegyezni, hogy ezek a pozitív hatások akkor figyelhetők meg, ha klasszikusan könyvet tartunk a kezünkben és úgy olvasunk, nem pedig a neten görgetünk, chatet olvasunk, közösségi oldalakat csekkolunk.

Miért fontos a csapatépítés?

A helyi rádióban valamelyik nap a csapat építő tréningek fontossága, haszna volt a téma, így már akkor megfogalmazódott bennem, hogy erről a témáról érdemes írni. Mi a csapatépítés lényege, hogy zajlik, miért van rá szükség és kiknek ajánlott, ezekről szól mai cikkünk.

Vásárlásmánia

Bár a vásárlásmánia az egészségünkre nézve nem olyan káros szenvedély, mint például az alkohol- vagy drogfüggőség, mégis a szociális életünket nagyban károsíthatja, ezért fontos figyelni már a kezdő intő jelekre is.

Tavaszi feltöltődés fontossága

Tavasz közeledtével ébredeznünk kellene pont úgy , mint a természetnek, de előfordul, hogy a tavaszi „kikelet” helyett, sokan bágyadtak, aluszékonyak, sőt sokan fejfájásról, szédülésről panaszkodnak.
Mára, már a tudomány is elismeri, „tavaszi fáradtság” létezik.