Menü

Íme a 2013 fürdőruhadivat!

  • Dátum: 2013.07.04., 12:26

A 2013-as fürdőruhadivat egyszerűbb, mint gondolnánk. Jóformán bármit felvehetünk, a nagyobb hangsúlyt a kiegészítőkre kell fektetnünk. Nem kell több tízezreket költeni új darabokra, mert az idei trendnek tökéletesen megfelelnek a tavalyi kedvenceink is. Viselhetünk akár egy egyszerű, fekete bikinit vagy egy mintás, egyrészes fürdőruhát, a lényeg: megfelelő kendővel, ékszerekkel, strandtáskával kombináljuk. Mindössze ennyi a vízparti divat titka.

Egyszínű
Az idei év legkedveltebb színeinek a fekete, a halvány barack, és a menta mellett az élénk árnyalatok bizonyulnak. Szerencsénkre óriási a választék az üzletekben. Bármilyen fazont találhatunk ezekből a színekből. A letisztult, egyszerű darabok egyre több ember tetszését nyerik el, mert finomságot és természetességet sugallnak.

Csíkos
A legközkedveltebbek a csíkok, amik minden téren hódítanak a 2013-as divatban. Legyünk óvatosak, mivel a vízszintes csíkok nem mindenki számára előnyösek. Ebből a fajtából a tengerészmintás darabok a legtrendibbek. Az alacsonyabbak és a teltkarcsú hölgyek bátran viseljenek függőleges vagy átlós csíkozású darabokat, hisz azok optikailag megnyújtják a testet.

Mintás
Válasszunk virágosat, indiánmintásat vagy pöttyöset! Ezeknél a ruciknál csak egy dologra ügyeljünk: ne vigyük túlzásba. Egyes testrészeket torzíthat a sok minta. A kisebb mellűek bátran hordjanak díszesebb felsőket, mivel optikailag nagyobbnak tűnnek majd idomaik. Ugyanez igaz a lapos fenékre is. Bátran kombináljuk a merészet és az egyszerűt. Választhatunk a mintás alsóhoz egy egyszínű melltartót.

Csipkés, fodros
A csipkék különösképp hódítanak. Nem csoda, hisz egyfajta előkelőséget, nőiességet adnak viselőiknek. Vásárláskor azonban fontos meggyőződnünk arról, hogy a belső bélés nem áttetsző-e. Kellemetlen pillanatokat élhetünk meg a strandon, ha a bikinink túl sokat mutat. A fodrok amellett, hogy nagyon csinosak, optikailag szintén képesek plusz méreteket ajándékozni testrészeinknek.

Bármilyen ruhát is választasz, szerezz be hozzá egy dögös napszemüveget, nagyobb méretű strandtáskát, sortot, feltűnő ékszert, és napfürdőzz, hódíts kedvedre!

Forrás:
www.eharmonia.hu

Fotó:
sxc.hu

A majális története, jelentése

A tavasz egyik legkedveltebb ünnepe a majális, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy honnan is ered ez a szokás, illetve hogy mit jelent a szó. Ebben a cikkben bemutatom az ünnepet, így megtudhatjátok, hogy mit ünneplünk ezen a napon, illetve azt, hogy mikor van, valamint, hogy hogyan forrt egybe a munka ünnepével.

Az olvasás jótékony hatásai, mentalizáció

Kutatások egész sora támasztja alá, hogy fizikailag és lelkileg is egészségesebbek leszünk az olvasástól. Köztudottan bölcsebbé válhatunk, okosabbá, empatikusabbá, de fontos megjegyezni, hogy ezek a pozitív hatások akkor figyelhetők meg, ha klasszikusan könyvet tartunk a kezünkben és úgy olvasunk, nem pedig a neten görgetünk, chatet olvasunk, közösségi oldalakat csekkolunk.

Miért fontos a csapatépítés?

A helyi rádióban valamelyik nap a csapat építő tréningek fontossága, haszna volt a téma, így már akkor megfogalmazódott bennem, hogy erről a témáról érdemes írni. Mi a csapatépítés lényege, hogy zajlik, miért van rá szükség és kiknek ajánlott, ezekről szól mai cikkünk.

Vásárlásmánia

Bár a vásárlásmánia az egészségünkre nézve nem olyan káros szenvedély, mint például az alkohol- vagy drogfüggőség, mégis a szociális életünket nagyban károsíthatja, ezért fontos figyelni már a kezdő intő jelekre is.

Tavaszi feltöltődés fontossága

Tavasz közeledtével ébredeznünk kellene pont úgy , mint a természetnek, de előfordul, hogy a tavaszi „kikelet” helyett, sokan bágyadtak, aluszékonyak, sőt sokan fejfájásról, szédülésről panaszkodnak.
Mára, már a tudomány is elismeri, „tavaszi fáradtság” létezik.