Menü

Majkáék hivatalosan is megnyitották az idei tűzijáték szezont

  • Dátum: 2013.12.22., 11:03

Zsúfolásig telt a WestEnd Tetőkertje az első Tűzijáték Fesztiválon. Kíváncsi tekintetek szegeződtek a ködös decemberi égboltra, várva, mit "komponált" Jakabos Zsuzsi, Dukai Regina, Majka és Garami Gábor.

Jakabos Zsuzsi, olimpikon úszónőnk nem csak a medence mellett állhatott többször a dobogóra, de most is nyakában érezhette a legfényesebb érmet, ugyanis az érdeklődők az ő kompozícióját találták a leglélegzetelállítóbbnak.

„Nagyon örülök, hogy az én tűzijátékom aratta a legnagyobb sikert! Szerintem mindenkié nagyon szép volt. A látványelemek mellett a zene is fontos volt, én egy Edith Piaf klasszikust választottam, ami remekül passzolt a tűzijáték ritmusához” - nyilatkozta boldogan Jakabos Zsuzsanna.

 „Az én tűzijátékom a Misztika fantázianevet viselte. Egy pörgős karácsonyi számra lőttük fel, és nagyon szerettem benne a lila színből kibomló, aztán pedig szikrákkal pörgő-forgó látványelemeket. Azért is volt ez a kedvenc részem, mert ezek nem voltak olyan hangosak, és szerintem ez is fontos. Gyönyörű képeket is készítettem, hogy a tűzijáték.hu-ra fel tudjam tölteni majd. Egyébként javaslom mindenkinek, hogy az idei tűzijátékos élményfotóit ossza meg ezen az oldalon, mert nagyon klassz ajándékok várnak a képfeltöltőkre” – mondta Dukai Regina, aki a Tűzijáték Fesztivál ezüstérmeseként végzett.

 „Több órán át dolgoztam a kompozíció összeállításán, ami mint láthattátok végül a nevéhez méltóan nagyon „kalandosra” sikerült. A lényeg az volt, hogy minél nagyobbat durranjon, magasabbra szálljon, lehetőleg rendkívül színes legyen, és passzoljon a zenéhez, szerintem minden megvalósult. A kisfiam, Marián kicsit meg volt szeppenve az elején, de aztán már szurkolt apának, vagány kissrác ő.” – mosolyog a szókimondó rapper, aki végül a szépen csillogó bronzérmet zsebelte be a Tűzijáték Fesztiválon.

„Hatalmas tűzijáték fan vagyok, ha tehetném, minden évben megnézném az augusztus 20-ait, de ilyenkor én mindig dolgozok, így marad a szilveszter, amikor viszont duplán kiélhetem piromán hajlamaimat. Ilyenkor legálisan „lövöldözhetek”, és a barátom szavával élve „durrasztgathatom” a petárdákat a szomszédok legnagyobb örömére” – nevetett Majka.

 „Az én tűzijátékom az izgalom fedőnéven futott, bár én az óvatosabb duhaj kategóriába tartozom, főleg Majkához képest, úgyhogy arra szavazok, a tűzijátékozás csak látványban legyen izgalmas” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője, Garami Gábor, aki azt is elmesélte, ő mindenkinek élményt ad karácsonyra, így elképzelhető, hogy egy szépen becsomagolt pyrobox is lapul majd a karácsonyfa alatt…

További információ:
www.tuzijatek.hu

Forrás, fotó:
Just Creative

Ugye nem vesz senki élő nyuszit/csirkét/kacsát húsvétra ajándékba?

Ugye nem vesz senki élő nyuszit/csirkét/kacsát húsvétra ajándékba? Plüss nyuszi/csirke/kacsa vagy csoki nyuszi/csirke/kacsa a tökéletes választás! – olvasom az egyik állatvédő egyesület facebook oldalán és megmondom őszintén teljes mértékben egyetértek a felhívásukkal!

Munkahelyi motiváció?

Minden vezető sikeres cégre és lelkes munkatársakra vágyik, akik szakmailag kiválóak és minden nap a legjobb formájukat hozzák. A valóság azonban nem ilyen egyszerű. Még a legjobbnak tűnő munkatárs esetében sem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy ugyanolyan teljesítményt nyújt napról-napra, és mindig maximálisan eltökélt. Jó hír, hogy vezetőként nagyban befolyásolhatjuk, hogy egy dolgozó mennyire tudja és akarja kihasználni tehetségét! Lássuk, hogyan!

8 különleges és elragadó húsvéti tradíció a világ különböző tájairól

Itthon a locsolkodás, rokonlátogatás, családi körben elfogyasztott finom ételek és természetesen a tojásfestés. Ezek mindenki számára jól ismert húsvéti tradíciók, azonban más nemzeteknél eltérő szokások uralkodnak, ismerjük meg ezeket is!

Jön a gofri világnapja!

Édes emlékezésre hívjuk a kedves olvasókat! Már meg sem lepődünk az abszurdabbnál abszurdabb világnapokról olvasva, de most tegyünk egy kivételt és beszéljünk arról, hogy március 25-én van a gofri világnapja!

Milyen betegségeket szedhetünk össze házi kedvenceinktől?

Több kutatás is bizonyítja és természetesen ezzel egyet is értek, hogy a háziállatok tartása jót tesz az egészségnek, az életmódunknak. Ha azonban nem figyelünk a higiéniára, akkor sajnos betegségeket is elkaphatunk a kis kedvenceinktől.