Menü

Ellepték a fesztiválozók Miskolctapolcát

  • Dátum: 2014.07.17., 21:46

Hatalmas tömeg várakozott, hogy birtokba vegye a miskolctapolcai EFOTT helyszínét. Az év legnagyobb hallgatói bulijának nyitónapján rengeteg fiatal vert sátrat a miskolci egyetemvárosban, hogy este a Tankcsapda jubileumi koncertjén tombolhasson és megalapozza a közel egy hetes fesztivál-hangulatot. Az EFOTT harminc év után tért vissza Miskolcra, és az elkövetkező napokban garantáltan a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep a tizenhat hektáros területen felépített fesztiválvárosban.

Az időjárás is az egyetemistákkal van, napsütésben költöztek be az első fesztiválozók az EFOTT-ra. Rengeteg fiatal várakozott a keddi kapunyitásra, hogy végre elinduljon az év legnagyobb hallgatói bulija. A vándorló fesztivál harminc év után tért most vissza Miskolcra. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját hivatalosan Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nyitotta meg, aki beszédében azt is elárulta, a harminc évvel ezelőtti EFOTT-on is itt volt.

Az elkövetkezendő négy napban minden zenei stílus képviselteti majd magát a fesztivál színpadjain, de a fiatalok számos más program közül is választhatnak, kezdve a turisztikai programoktól, az EFOTT Társasjáték kalandos kihívásain át a különböző sportprogramokig. A keddi nyitónapon a sátorállítás mellett a rock zene kapta a főszerepet. A Zanzibar bulija után az idén huszonötödik születésnapját ünneplő Tankcsapda jubileumi koncertje alapozta meg az EFOTT hangulatát.

„Az EFOTT fesztivál mindig is kedves volt számunkra, az pedig külön öröm, hogy idén Miskolcon a nyitónapon léphettünk színpadra. Rengeteg pozitív emlék köt minket a városhoz, ráadásul a Tankcsapda jelenlegi felállásban pont a fesztivál területétől pár percre forgatta az első klipjét.” – árulta el Lukács Laci. – „Nem csalódtunk az efottozókban, fergeteges estét tudhatunk magunk mögött. Reméljük, még sok ilyen buliban lesz részünk!” – tette hozzá a Tankcsapda frontembere.

A két órás pogózás után volt mire rápihenni a fesztiválozó tömegnek, hiszen szerdától már a Pepsi Nagyszínpad mellett minden koncert-helyszínen bulizhatnak a fiatalok. A meteorológiai előrejelzések szerint pedig nem csak a sátrakban lesz forró a hangulat.

EFOTT 2014 – Miskolctpolcán is csak szabadon..

Forrás, fotó:
redlemon.hu

Ugye nem vesz senki élő nyuszit/csirkét/kacsát húsvétra ajándékba?

Ugye nem vesz senki élő nyuszit/csirkét/kacsát húsvétra ajándékba? Plüss nyuszi/csirke/kacsa vagy csoki nyuszi/csirke/kacsa a tökéletes választás! – olvasom az egyik állatvédő egyesület facebook oldalán és megmondom őszintén teljes mértékben egyetértek a felhívásukkal!

Munkahelyi motiváció?

Minden vezető sikeres cégre és lelkes munkatársakra vágyik, akik szakmailag kiválóak és minden nap a legjobb formájukat hozzák. A valóság azonban nem ilyen egyszerű. Még a legjobbnak tűnő munkatárs esetében sem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy ugyanolyan teljesítményt nyújt napról-napra, és mindig maximálisan eltökélt. Jó hír, hogy vezetőként nagyban befolyásolhatjuk, hogy egy dolgozó mennyire tudja és akarja kihasználni tehetségét! Lássuk, hogyan!

8 különleges és elragadó húsvéti tradíció a világ különböző tájairól

Itthon a locsolkodás, rokonlátogatás, családi körben elfogyasztott finom ételek és természetesen a tojásfestés. Ezek mindenki számára jól ismert húsvéti tradíciók, azonban más nemzeteknél eltérő szokások uralkodnak, ismerjük meg ezeket is!

Jön a gofri világnapja!

Édes emlékezésre hívjuk a kedves olvasókat! Már meg sem lepődünk az abszurdabbnál abszurdabb világnapokról olvasva, de most tegyünk egy kivételt és beszéljünk arról, hogy március 25-én van a gofri világnapja!

Milyen betegségeket szedhetünk össze házi kedvenceinktől?

Több kutatás is bizonyítja és természetesen ezzel egyet is értek, hogy a háziállatok tartása jót tesz az egészségnek, az életmódunknak. Ha azonban nem figyelünk a higiéniára, akkor sajnos betegségeket is elkaphatunk a kis kedvenceinktől.