Menü

A szabadtéri program mindenkinek jár!

  • Dátum: 2014.08.25., 23:13

A természet közelsége, békéje szinte mindenkivel el tudja feledtetni a hétköznapok rohanó tempóját, stresszét, fáradtságát. Persze csak abban az esetben, ha közben nem szenvedünk allergiás tünetektől! Jó hírünk van: létezik megoldás!

Hunyjuk le a szemünket, és képzeljük el, ahogy egy szép, napsütéses délután a szabadban piknikezünk családunkkal, barátainkkal. Az égen egy felhő sincs, a szikrázó napsütést is csak egy-egy lágy szellő zavarja meg. A gyerekek önfeledten nevetgélnek, éppen fogócskáznak. Szinte már mesébe illő! Aztán egyszer csak zsebkendőért nyúlunk. Az idilli képet pedig felváltja az orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés és viszketés. Megint előjöttek az allergia tünetei!

Ahelyett, hogy elkeseredetten összecsomagolnánk, és hazaindulnánk, álljunk meg egy pillanatra, hiszen nem feltétlen kell lemondanunk erről a csodaszép, harmonikus délutánról!

Az Allergodil® oldatos orrspray és szemcsepp perceken belül kifejti hatását, így ahelyett, hogy a négy fal közé kényszerülnénk, továbbra is zavartalanul élvezhetjük a friss levegőt!

Ott fejti ki hatását, ahol szükség van rá!

Az Allergodil® szemcsepp és orrspray hatóanyaga közvetlenül a szem kötőhártyáján, illetve az orrnyálkahártyán hat, így már 15 percen belül érezhetően csillapítja az allergiás tüneteket. Célzott alkalmazásának köszönhetően csak minimális mennyiségű hatóanyag jut a véráramba, így nem terheli feleslegesen a szervezetet!

Hatása közel 12 órán át tart, így már napi kétszeri használattal tünetmentesen telhet akár az egész nap!

Bármikor alkalmazható, amikor szükség van rá!

Az Allergodil® orrspray szteroid- és tartósítószer-mentes! Hogy mit is jelent ez? Egyrészt a készítmény akár egész allergia szezon alatt, folyamatosan alkalmazható az orrnyálkahártya károsodása, és a hozzászokás veszélye nélkül!

Amennyiben esős napra ébredünk, vagy kevésbé pollenszennyezett helyre utazunk, a gyógyszer adagolása bármikor felfüggeszthető, majd bármikor újrakezdhető! Ezáltal elkerülhető, hogy feleslegesen juttassunk gyógyszert a szervezetünkbe!

Másrészt, mivel nem tartalmaz szteroidot, alkalmazása (él)sportolók számára is biztonságos!

A gyermekek kezelésére is alkalmazható készítményeink védelmet nyújtanak az allergiaszezon teljes ideje alatt! Hiszen a szabadtéri program mindenkinek jár!

Allergia? Allergodil®

További információ: www.allergodil.hu

 

A stressz kevésbé ismert tünetei

Ki ne ismerné azokat a feszült helyzeteket, amikor mindenféle bajunk van?! Gyomorgörcs, hasmenés, fejfájás, az ember megőrjíti a stresszes élet. Ám vannak tünetek, amikről sokszor nem is gondolnánk, hogy a stressz okozza.

Vízkúra, a japánok ezt is mesterfokon űzik

Rengeteg egészséges módszert leshetünk el a japánoktól, mindezt az életmódjuk, étkezésük, nézeteik és kultúrájuk teszi lehetővé. A víz fogyasztása alapfeltétele létünknek, a japánok viszont ezt is tökélyre fejlesztették.

Érdekességek a hajunkról

A hajunk sok mindent elárul rólunk, a személyiségünkről, hangulatunkról, egészségi állapotunkról, stílusunkról, a megjelenésünk fontos és látványos része, jöjjön most néhány izgalmas dolog a hajról, amit eddig talán nem is hallottunk még.

Éjszakai agymosás

Még ma sem értjük teljesen, mi történik ilyenkor a szervezetünkben, sőt az sem egészen világos, hogy miért van egyáltalán szükségünk alvásra.


Miért kell figyelni a PH-ra?

A pH rövidítése "potentia hydrogenii", azaz a hidrogénionok koncentrációja, a szervezet megfelelő sav-bázis egyensúlya pedig létfontosságú az egészségünk szempontjából. A skála 7-14-ig terjed, a semleges érték 7 (a tiszta vízé), ami alatt savasnak, felette lúgosnak nevezzük az oldatot. Ezt az értéket nagyon egyszerűen, otthon is megmérhetjük!