Menü

„5 szépségtipp, hogy megtaláld Új Önmagad”

  • Dátum: 2014.09.29., 20:01

„Te tudod, hogy miben vagy igazán önmagad? Vagy jól jönne hozzá egy kis segítség? Akkor kezdd a hajaddal és bízd ránk a folytatást!” – szólt a felhívás a Procter & Gamble és a dm közös nyári kampányának nyereményjátékára, melynek keretében a dm vásárlói bármely 2 db P&G hajápolási termék vásárlása esetén teljes átalakítást nyerhettek Zipyvel, Magyarország kedvelt stílustanácsadójával.

A fődíj nyertesét Zipy elkísérte egy bevásárló körútra, ahol 100 000 Ft értékben választhatott ruhákat a stílustanácsadó segítségével, valamint a hajvágás, festés és sminkelés után egy profi fotósorozattal örökítették meg a teljes átalakítás látványos eredményét.

„A teljes átalakítás minden perce a nyertesről szólt, hiszen nem csak egy pillanatnyi átváltozásra törekedtünk, hanem praktikus és akár a mindennapokban is hasznosítható ötletekkel, divat- és stílustanácsadással kedveskedtünk neki.” – meséli Zipy, hogy mi történik a kulisszák mögött.

Zipy, a Procter & Gamble és a dm közös vásárlói programjának stílusszakértője már 10 éve dolgozik stylistként, részt vett számos  magazin címlapfotózásán és belső divatanyagok, modell portfóliók elkészítésében, de videóklipek forgatásán és divatbemutatókon is . Több hazai hírességet is ő készít fel a vörös szőnyeges eseményekre, díjátadókra, koncertekre, de magánemberek személyi stylistjaként is tevékenykedik.

Zipy nem csupán a P&G és a dm kampány győztesének adott jótanácsokat, most megosztja azt az 5 egyszerű tippet, aminek segítségével bárki megtalálhatja Új Önmagát.

1.Légy nyitott és kötelezd el magad a változás mellett!

Ha életreszóló élményt szeretnél, és szeretnéd megtapasztalni, hogy mit lehet kihozni a külsődből, magabiztossá, stílusossá és divatossá szeretnél válni, akkor légy nyitott az újdonságokra és ha teheted, bízd magad szakértőkre! Légy elszánt, hiszen ez egy hosszú távú befektetés a külsődbe, a stílusodba és a magabiztosságodba! Merj kipróbálni új színeket és formákat, ne ragaszkodj a régi, jól bevált elképzeléseidhez! Hidd el, a környezetedtől érkező elismerő pillantások és bókok majd felturbózzák az önbizalmadat.

2.Találd meg a megfelelő hajápolási termékeket!

Bízd magad egy szakértő fodrászra, aki biztosan olyan színt és fazont választ, ami illik az arcodhoz és a karakteredhez! Nem érdemes a termékeken sem spórolni, hiszen a rosszul megválasztott termékek tönkretehetik a hajkoronádat.

3.Sminkben is legyél természetes!

Van, aki a hangsúlyosabbat szereti, és van, aki arra törekszik, hogy sminkje láthatatlan legyen. Talán valahol a kettő között van az igazság, és persze az sem mellékes, hogy milyen alkalomra készülsz.

Egy szép színű szemhéjpúder, vagy egy kellemes árnyalatú rúzs sokat segíthet a hangulatodon, ne sajnáld magadtól! A teljes átalakítás során mindig arra kell törekedni, hogy megtaláld, hogy mi áll jól, mit kerülj, és mi az, ami nélkül ne indulj útnak.

4.Legyen az ékszered a védjegyed!

Egy teljes átalakítás során elengedhetetlen, hogy több szettet is kipróbálj.  Csak így lehet igazán megtaláni a személyiségedhez, alkatodhoz illő ruhadarabokat, legyen szó alkalmi-, irodai- vagy kényelmes mindennapi viseletről. Ha bevásárlókörútra indulsz, gondolj arra is, hogy az új ruhadarabokat hogyan és mivel tudod variálni a már meglévő ruháid közül. Válassz időtálló ruhadarabokat is, amelyek bármikor és bármivel párosíthatóak – az épp aktuális divattrendektől függetlenül! Hangsúlyozd ruháidat kiegészítőkkel – így egy unalmasnak tűnő szettet is pillanatok alatt izgalmassá varázsolhatsz! Legyen az ékszered a védjegyed: lehet ez egy szép gyöngysor, amivel egy pulóvert és farmert is elegánssá varázsolhatsz, vagy egy gyűrű, óra, esetleg karkötő.

5.Fotó = EMLÉKeztető

Ha belevágsz egy teljes átalakításba, amiről fotósorozat is készül, akkor időnként vedd újra elő! Kiváló inspiráció arra az esetre, ha elbizonytalanodnál. Megerősítést kaphatsz, hogy mi állt jól, mire kell törekedned, hogy meglegyen a harmónia.

Forrás, fotó:
Open Communications

Mi az az SZMK és mit takar az OSZSZ?

Általában az első szülői értekezleten október táján kéri fel az osztályfőnök a szülőket, hogy válasszanak maguk közül SZMK azaz Szülői Munkaközösségi tagokat és ugyanezt teszi az ovónő is az ovis szülőin, amikor OSZSZ (Óvodai Szülői Szervezet) tagokat választ.

Vízkúra, a japánok ezt is mesterfokon űzik

Rengeteg egészséges módszert leshetünk el a japánoktól, mindezt az életmódjuk, étkezésük, nézeteik és kultúrájuk teszi lehetővé. A víz fogyasztása alapfeltétele létünknek, a japánok viszont ezt is tökélyre fejlesztették.

Koszos hatású farmer és cipő egy vagyonért?

A minap olvastam, hogy Jennifer Lopez egy piszkos, de elképesztően drága farmerban járta New York utcáit. A művésznőről tudjuk, hogy szereti kipróbálni és megmutatni az újabbnál újabb stílusirányzatokat, ám ezúttal lehet, hogy kicsit túllőtt a célon? Egy koszos farmerban járta New York utcáit, amelynek ára megdöbbentő.

A majális története, jelentése

A tavasz egyik legkedveltebb ünnepe a majális, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy honnan is ered ez a szokás, illetve hogy mit jelent a szó. Ebben a cikkben bemutatom az ünnepet, így megtudhatjátok, hogy mit ünneplünk ezen a napon, illetve azt, hogy mikor van, valamint, hogy hogyan forrt egybe a munka ünnepével.

Az olvasás jótékony hatásai, mentalizáció

Kutatások egész sora támasztja alá, hogy fizikailag és lelkileg is egészségesebbek leszünk az olvasástól. Köztudottan bölcsebbé válhatunk, okosabbá, empatikusabbá, de fontos megjegyezni, hogy ezek a pozitív hatások akkor figyelhetők meg, ha klasszikusan könyvet tartunk a kezünkben és úgy olvasunk, nem pedig a neten görgetünk, chatet olvasunk, közösségi oldalakat csekkolunk.