Menü

Új kihívásos játék hódít a magyar celebek körében

  • Dátum: 2014.12.17., 14:14

Az ünnepek idejére sem maradunk kihívások nélkül, az Ice Bucket Challenge után itt az új internetes mozgalom, a karácsonyi gyermeklánc. Egyre több híresség tölt fel videót a Facebookra: elárulják, mit jelent számukra a karácsony, és arra kérik a rajongóikat, hogy ők is ajándékozzanak örömöt a rászorulóknak. A láncot Trokán Nóra, Kocsis Tibor és Oláh Gergő kezdte, akik színész- és zenésztársaikat is felkérték a folytatásra. A cél ezúttal is a jótékonykodás, de a jeges vödrös kihívással ellentétben most nem a bátorságpróba került a kampány középpontjába. A gyermekotthonok lakóinak egy-egy személyes tárgyat is küldtek a hírességek: az ajándékcsomagokba hercegnős táska, mesekönyv és LEGO figura is került. 

Kocsis Tibor és Oláh Gergő – akik szintén részt vettek az Ice Bucket Challenge-ben – önkritikus szavakkal üzennek a celebvilágnak: „Ehhez az akcióhoz most nem kell se jég, se vödör. Elég egy kis figyelmesség is.” A népszerű tehetségkutató nyertesei arra buzdítják a barátaikat és a rajongóikat is, hogy vigyenek ajándékokat a rászorulóknak az Auchan áruházak üzletsorán felállított szeretetpontokra. „Az én csomagomban játékok, könyvek és ruhák is vannak, de mindenképpen szeretettem volna egy személyes ajándékkal is boldogabbá tenni a gyerekek ünnepét. Világ életemben fanatikus LEGO rajongó voltam, de a legnagyobb szeretettel mondok le kedvenc figuráimról, hogy örömöt szerezhessek a gyermekotthonok lakóinak.”– mondta Kocsis Tibor, aki nővére mellett két zenésztársát, Rácz Gergőt és Temesi Bercit jelölte meg.

A népszerű tehetségkutató 2011-es nyertese mellett saját gyermekláncot indított Trokán Nóra is, aki Tibóhoz hasonlóan a személyesség erejében hisz: "Sokszor nem elég maga az adomány. Ott kell lenni, meg kell látni, hogy valójában mi a segítség, mire van szükség. Én olyan könyveket szeretnék most ajándékozni a gyerekkoromból, amik megszerettették velem az olvasást. Remélem, hogy a gyermekotthonok lakóira is ilyen hatással lesz a Kisherceg, a Pál utcai fiúk vagy Varró Dani Túl a Maszat-hegyen című verses meseregénye.” A színésznő szerint nagyon fontos, hogy az év minden napjára jusson egy kis figyelmesség, videójában pedig kolléganőit, köztük Oroszlán Szonját hívta ki.

Oláh Gergő maga is nehéz körülmények között nőtt fel, ezért az együttérzés fontosságára hívja fel a figyelmet: „Szegénynek lenni nem bűn, a nélkülözésnek nagyon sok oka lehet. Szeretném a kislányomat és a kisfiamat önzetlenségre nevelni, ezért arra kértem őket, hogy közösen is ajánljunk fel egy-egy darabot a kedvenc játékaik közül.” Gergő 4 éves kislánya rajong a hercegnős táskákért, mégis boldogan ajánlotta fel gyűjteménye legféltettebb példányát, amikor édesapja mesélt neki a rászoruló gyerekről és az adománygyűjtésről. Az énekes Vastag Csabát és egykori mentorát, Geszti Pétert szólította meg videóüzenetében. Muri Enikő és Fluor Tomi pedig máris jelezte, hogy csatlakozni fog az akcióhoz.

Forrás, fotó:
Flow PR

A parapszichológia bábaasszonyához járnak a hírességek

Sikeres emberek titkos életvezetési tanácsadója immár három évtizede az orosz származású motivációs előadó, coach, Carla Galli. Most megjelent könyvében nyilvánosságra hozta az általa kidolgozott sikerprogram számos elemét. Elárulja: minden ember életében adódnak nehéz időszakok, s nincs ez másképp a hírességekkel sem.

Horváth Éva: „Fiatalabb anyaként ugyanilyen elővigyázatos lennék"

Horváth Éva nem is kívánhatott volna szebbet a tavalyi év lezárásaként, mint amikor kiderült, babát vár. A csinos kismama azóta a világ legboldogabb embere, és amit csak lehet, megtesz a baba egészségének érdekében is.

Dobó Ági fiai nem félnek az orvostól

Minden szülőnek az a legnagyobb ajándék, ha a gyermeke egészséges. Dobó Áginak is ez a legfontosabb, és mindent meg is tesz ennek érdekében. Gondos anyukaként az egykori szépségkirálynő kisebbik fiával, Nataniellel nemrég ultrahangvizsgálaton járt.

Az egykori szépségkirálynő bármelyik percben szülhet

Fokozódik az izgatottság Dobó Ágiéknál: a csinos modell második várandóssága legvégén jár. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy most már bármelyik nap készen állnak az új családtag megérkezésére. A babakelengye várja új gazdáját, és a szülésre összeállított csomag is mindenhova „elkíséri” a kismamát.

Rubint Réka lányával együtt tartott korcsolyás edzést a Jégteraszon

Rubint Réka különleges edzéssel készült a tél és a sport szerelmesei számára: korcsolyás tornát tartott a Jégteraszon, ahová lánya, Lara is elkísérte. A rendezvényre a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói is ellátogattak, akik ügyesen követték a fitneszkirálynő utasításait, miközben a pálya széléről Tóth Laura, a SportKlub csinos műsorvezetője buzdította őket.