Menü

Nemzeti Minőségi Díjat kapott a B. Braun Avitum

  • Dátum: 2015.02.12., 08:38

A Nemzetgazdasági Minisztériumban január 28-án, ünnepélyes keretek között adták át a Nemzeti Minőségi Díjat, amelyet a B. Braun Avitum Hungary Zrt.-nek nagyméretű szolgáltató szervezet kategóriában ítéltek oda. A legrangosabbnak számító hazai minőségi elismeréssel a cég folyamatos szervezeti fejlesztésére tett erőfeszítéseit, valamint kiválóság kultúra terén elért eredményeit díjazta a szakmai bizottság. Az elismerést Kállai Tamás, a cég értékesítési és operatív igazgatója Glattfelder Béla államtitkártól vette át.

A magyar Nemzeti Minőségi Díj az európai EFQM-modellt (European Foundation for Quality Management) és követelményrendszert követi, amelyet az üzleti kiválóság modelljének is neveznek. A díj nem egy termék vagy szolgáltatás minőségét díjazza, hanem az egész szervezet kiválóság terén végzett tevékenységét, fejlődési folyamatát és eredményét. A kiemelkedő működésért három kategóriában díjazták a pályázókat, amelyek közül a B. Braun Avitum Hungary Zrt.-t a nagyméretű szolgáltató kategóriában jutalmazták.

A B. Braun Avitum Hungary Zrt. számára a legfőbb cél, hogy világszínvonalú dialízisszolgáltatást nyújtson a betegeinek, ezért 1999-ben, a hazai magánegészségügyi szolgáltatók közül elsőként építette ki integrált minőségirányítási rendszerét. Az elmúlt évek során a vállalat minőségirányítási rendszerét többször is továbbfejlesztették, ezzel biztosítva a szervezetet számára a folyamatos és tervszerű fejlődést. A rendszer sikerességét minőségirányítási tanúsítványok és minőségügyi díjak sora igazolta: többek között az EFQM európai szervezete 2007-ben Committed to Excellence, majd 2008-ban Recognized for Excellence díjakkal ismerte el a cég teljesítményét, 2012-ben pedig az EFQM Excellence Award döntősei közé választotta a B. Braun Avitumot.

Kállai Tamás értékesítési és operatív igazgató a díjátadón kiemelte: a cég által nyújtott dialízisszolgáltatás színvonalának folyamatos fejlesztése, valamint a betegek életminőségének javítása a vállalatnál mindig is első helyen szerepelt. „A Nemzeti Minőségi Díj azt a magas színvonalú egészségügyi ellátást tükrözi, amit országszerte 18 dialízisközpontban nyújtunk, több mint 2500 vesebetegünk számára. A kezelések minőségi szintjét, valamint a vállalaton belüli folyamatok szabályozását a teljes körű minőségirányítási rendszer működtetésén keresztül tudjuk fenntartani. A betegek ellátása, valamint az egész szervezet működése validált, folyamatosan fejlesztett protokollok mentén történik, amelyeket rendszeresen összevetünk a legjobb nemzetközi gyakorlatokkal. Az így megvalósuló kiváló szervezeti működést a vállalat elkötelezett munkatársai biztosítják, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy javítsák a betegeink életminőségét” – nyilatkozta Kállai Tamás. 

A díjátadón az IIASA-Shiba Díjat alapító Shoji Shiba professzor is részt vett, aki pozitívan értékelte az elmúlt 25 év alatt végbemenő minőségi javulást a hazai ipari szektorban.

Forrás, fotó:
Well PR

A parapszichológia bábaasszonyához járnak a hírességek

Sikeres emberek titkos életvezetési tanácsadója immár három évtizede az orosz származású motivációs előadó, coach, Carla Galli. Most megjelent könyvében nyilvánosságra hozta az általa kidolgozott sikerprogram számos elemét. Elárulja: minden ember életében adódnak nehéz időszakok, s nincs ez másképp a hírességekkel sem.

Horváth Éva: „Fiatalabb anyaként ugyanilyen elővigyázatos lennék"

Horváth Éva nem is kívánhatott volna szebbet a tavalyi év lezárásaként, mint amikor kiderült, babát vár. A csinos kismama azóta a világ legboldogabb embere, és amit csak lehet, megtesz a baba egészségének érdekében is.

Dobó Ági fiai nem félnek az orvostól

Minden szülőnek az a legnagyobb ajándék, ha a gyermeke egészséges. Dobó Áginak is ez a legfontosabb, és mindent meg is tesz ennek érdekében. Gondos anyukaként az egykori szépségkirálynő kisebbik fiával, Nataniellel nemrég ultrahangvizsgálaton járt.

Az egykori szépségkirálynő bármelyik percben szülhet

Fokozódik az izgatottság Dobó Ágiéknál: a csinos modell második várandóssága legvégén jár. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy most már bármelyik nap készen állnak az új családtag megérkezésére. A babakelengye várja új gazdáját, és a szülésre összeállított csomag is mindenhova „elkíséri” a kismamát.

Rubint Réka lányával együtt tartott korcsolyás edzést a Jégteraszon

Rubint Réka különleges edzéssel készült a tél és a sport szerelmesei számára: korcsolyás tornát tartott a Jégteraszon, ahová lánya, Lara is elkísérte. A rendezvényre a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói is ellátogattak, akik ügyesen követték a fitneszkirálynő utasításait, miközben a pálya széléről Tóth Laura, a SportKlub csinos műsorvezetője buzdította őket.