Menü

D.Tóth Kriszta bevállalja – smink nélküli képek egy évig

A most negyven éves D.Tóth Kriszta különleges és példamutató akcióba kezdett a facebook oldalán. Egy évig, 41 éves koráig minden nap posztol magáról egy képet a teljes valóságában smink és mindenféle módosítás nélkül. A mai világban, amikor alig látunk a médiában, a tévében, az interneten valódi képeket valódi nőkről, ez igazán inspiráló.

Körülöttünk tele van mindennel, ami „mű”. A nőket és a férfiakat egyaránt befolyásolja, hogy a különböző médiumok egyre inkább elfedni látszanak mindent, ami valódi, annak érdekében, hogy csak kellemes látvánnyal találkozhassunk. A plasztikai műtétek mindennapossá váltak, ahogy az is, hogy agyonretusált, teljes mértékben módosított képeket láthassunk az emberekről. Persze mindez a valóságban is igaz, szépészeti beavatkozások, trükkök, módszerek tárházait alkalmazzák az emberek, mielőtt utcára lépnek. Sok híres nő nyilatkozatát olvashattuk már arról, hogy minden esetben előbb felkelnek előbb, mint a párjuk, hogy már kisminkelve, beállított hajjal fogadhassák ébredező férjüket, barátjukat. Vagy hogy a szülőszobára is kifestve mentek, mert így érezték jónak az önbecsülésük szempontjából. Ez persze mindenkinek egyéni, és mindenki éljen úgy ezekkel az eszközökkel, ahogy jól esik a számára. Az viszont bizonyos, hogy ilyen környezetben egyre kevésbé találkozunk „valódi arcokkal”.

Tehát respect D.Tóth Kriszta előtt, aki igenis hajlandó megmutatni, hogy milyen egy nő arca akkor, ha nem használ semmiféle módosítást önmagán és a képeken. Hogy mennyit változik az arca egy éven át negyvenévesen. Hogy „milyen télen, milyen nyáron, milyen ha boldog, milyen ha beteg, milyen ha kialvatlan, milyen ha kipihent, milyen ha gondterhelt, milyen ha felszabadult, milyen ha bal lábbal kelt föl, és milyen ha jobbal.” Az akciót viccesen "Negyven éve a Földön szelfi challenge”-nek nevezte el.

Talán ébresztő lehet ez az önbizalomhiányos, magyar nőknek, akik tényleg azt hiszik, hogy a sztárok szinte tökéletesek, hogy mindig képesek olyanok lenni, mint akit skatulyából húztak ki. Hogy mindenki ember, és nem műszempillával születik és nem a fodrászával él. Köszönjük! 

Forrás:
https://www.facebook.com/dtothkriszta/

Fotó:
pixabay.com

Szabó Zsófi: „Nálunk most Mendel a legfontosabb!”

Már három hónap telt el azóta, hogy megszületett Szabó Zsófi kisfia. A kezdeti nehézségek, átvirrasztott éjszakák után Zsófi és a kis Mendel mára teljesen összeszokott, a hasfájós időszakon is túl vannak, és lassan, de biztosan kialakult a napi rutin is. Mint minden anyukának, Zsófinak is gyermeke az első, ha teheti, minden percét vele tölti.

A parapszichológia bábaasszonyához járnak a hírességek

Sikeres emberek titkos életvezetési tanácsadója immár három évtizede az orosz származású motivációs előadó, coach, Carla Galli. Most megjelent könyvében nyilvánosságra hozta az általa kidolgozott sikerprogram számos elemét. Elárulja: minden ember életében adódnak nehéz időszakok, s nincs ez másképp a hírességekkel sem.

Horváth Éva: „Fiatalabb anyaként ugyanilyen elővigyázatos lennék"

Horváth Éva nem is kívánhatott volna szebbet a tavalyi év lezárásaként, mint amikor kiderült, babát vár. A csinos kismama azóta a világ legboldogabb embere, és amit csak lehet, megtesz a baba egészségének érdekében is.

Dobó Ági fiai nem félnek az orvostól

Minden szülőnek az a legnagyobb ajándék, ha a gyermeke egészséges. Dobó Áginak is ez a legfontosabb, és mindent meg is tesz ennek érdekében. Gondos anyukaként az egykori szépségkirálynő kisebbik fiával, Nataniellel nemrég ultrahangvizsgálaton járt.

Az egykori szépségkirálynő bármelyik percben szülhet

Fokozódik az izgatottság Dobó Ágiéknál: a csinos modell második várandóssága legvégén jár. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy most már bármelyik nap készen állnak az új családtag megérkezésére. A babakelengye várja új gazdáját, és a szülésre összeállított csomag is mindenhova „elkíséri” a kismamát.