Menü

A legjobbak között a hajráegeszség!

  • Dátum: 2015.03.19., 08:31

Honlapunk díszes társaságba került, hiszen beválasztották az ország 17 legjobb, egészséggel foglalkozó internetes oldala közé. Köszönjük!

A napfeny-dental.hu internetes oldal válogatást tartott az ország egészséggel foglalkozó honlapjai között és összesen 17 oldalt választott ki közülük.

A hajraegeszseg.hu is bekerült a legjobbak közé, a válogatás készítői kiemelték: legyen az életmód, sport, baba-mama téma, táplálkozás, vagy mozgás, itt minden egy helyen megtalálható. Oldalunk ezzel rangos társaságba került, hiszen a legjobb 17-be választott társak egytől egyig kiváló minőséget képviselnek a szakmában.

A cikket itt olvashatják.

Köszönjük a napfeny-dental csapatának, megtisztelő a kiemelés! A jövőben minden energiánkkal azon leszünk, hogy az olvasóink által megszokott információbőség és széles témaválaszték továbbra is rendelkezésre álljon, valamint írásaink minősége folyamatosan magas színvonalú legyen.

Fotó:
pixabay.com

Kék zónák

A születéskor várható átlag életkor a Földön a férfiak és nők esetében is 60 és 70 év közé tehető, viszont vannak olyan helyek a bolygón, ahol ezt a számot jócskán túllépik az ott lakók. Ezek a kék zónák.

Sikeres vesetranszplantáció állatból emberbe

Első nekifutásra talán meredeken hangzik, mégis van létjogosultsága az úgynevezett xenotranszplantációnak. Tudósok ezúttal immár második alkalommal ültettek át malacvesét emberi testbe. De hogyan is lehetséges ez?

Lukács Miki: „48 nm-en éltünk két kutyával és két macskával”

Lukács Miki és Peller Anna felelős gazdiként tudják, hogy nem csak saját és gyermekük egészségére kell odafigyelniük, kedvenceiket is számos betegség fenyegeti. Az egyik legalattomosabb ezek közül a szívférgesség, amelyet egyetlen szúnyogcsípéssel elkaphat a kutya, és akár az életébe is kerülhet.

Peller Mariann megoldása hisztihelyzetekre

A hiszti az első helyezett a modern szülők „nevelési parák” listáján.Az új Gyereklélek magazin 25 megoldást kínál nekünk, ezekből szemezgetünk néhányat, és megkérdeztük Peller Mariannt is, ő mit csinál „vészhelyzetben”.

Nyári Dia és Nagy Alexandra tavaszi tündérek lettek

Folytatódik a JOY magazin jótékonysági programja, a JOY-Tündér, amelynek keretében minden megvásárolt májusi lapszámmal a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet is támogatják az olvasók. A JOY-Tündér nagyköveteiként Nyári Dia és Nagy Alexandra is szeretnék, hogy minél többen megismerjék az egyesület működését.