Menü

Maradj kortalan tetőtől talpig!

  • Dátum: 2015.05.12., 15:43

A nők számára különösen fontos, hogy egészségesnek, szépnek és kívánatosnak érezzék magukat kortól függetlenül. Rengeteg módszerrel tehetnek azért, hogy ez meg is valósuljon, kezdve az egészséges táplálkozáson át a különböző kozmetikai kezelésekig. Azonban míg az arc és egyéb testrészek megfiatalításának eljárásairól könnyedén beszélünk, addig van egy terület, melyről mélyen hallgatunk, pedig egy 21. századi nő számára komoly problémákat okozhat. A megoldás pedig itt van: 15 perces beavatkozással, 2 kezeléssel, fájdalommentesen elérhető mostantól az intim megfiatalodás Magyarországon is.

Az idő előrehaladtával vagy akár a szülés után az intim testrészek rugalmassága ugyanis csökken, melyek kellemetlen eredményei lehetnek a nem kielégítő szexuális élet, vizelettartási gondok vagy egyszerűen csak esztétikai problémák. Ez pedig nők sokaságánál vethet fel önbecsülési kérdéseket. Ezekre korábban csak körülményes műtéti eljárás jelentett megoldást, azonban most a nemzetközi sikerek után Magyarországon is elérhető a szabadalmaztatott Fotona Intimlézer technológia –IntimaLase™ és IncontiLase™, amelynek segítségével, műtét nélkül, már két kezelés után a fenti problémák megszüntethetőek.

Ez egy olyan téma, amiről a nők nem szívesen beszélnek, még a barátnőikkel sem, nemhogy a párjukkal. Pedig sok későbbi kellemetlenségtől és problémától kímélhetjük meg magunkat, ha ki merjük mondani azt, ami zavar bennünket és amire hatékony, gyors és fájdalommentes megoldást keresünk. A szexuális élet hiánya és az önbizalomvesztés, melyek az intim területek problémáival nagymértékben összefüggnek, komoly hatással lehetnek a párkapcsolatok alakulására is. Szépen lassan elhidegülünk a partnerünktől, bezárkózunk és nőiességünket is megkérdőjelezzük. Pedig van megoldás! Ugyanis New York, London és Párizs után már Magyarországon is elérhető a műtét nélküli, intim megfiatalodás.

„Ez a nőgyógyászati csúcslézer technológia csupán egy 15 perces beavatkozással jár, ráadásul metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes. Teljesen biztonságos eljárás, mely altatást sem igényel, így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe mindenféle mellékhatás nélkül” – ajánlja az új eljárást Dr. Ács Nándor egyetemi docens, a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának igazgatója. A Fotona a világ vezető intézeteivel és nőgyógyászaival dolgozik együtt, hogy a nők számára a legmegfelelőbb eljárást dolgozhassák ki. Ennek az együttműködésnek az eredményei azok a páratlan klinikai tanulmányok, amelyek szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és a páciens szignifikáns életminőségbeli javulásáról számolnak be. A nemzetközi gyakorlattal megegyezően a cég Magyarországon is arra törekszik, hogy az ország legjobb orvosaival működjön együtt. A beavatkozásokat tapasztalt nőgyógyászok végzik, és az érdeklődőket ingyenes tájékoztatóval várják.

Merjünk beszélni erről is! Mert van hatékony megoldás!

További információk: www.intimlezer.hu

Forrás, fotó:
Arterego

Longevity, holisztikus szemlélet, egészségtudatosság

A tudatos fogyasztók, életmódváltók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészségtudatos életmódra a hosszú teljes élet, azaz a longevity elérése érdekében, melynek jelenleg az egyik fő kihívása az egészséges étrend kialakítása.

Mikor nem mosunk helyesen fogat?

Egy szép fogsor nagyon vonzó tulajdonság, ám egészségünk szempontjából sem mindegy, hogy milyen állapotban vannak a fogaink. Ha egészségesek a fogaink, számos problémától megóvhatjuk magunkat. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy lehetőleg törekedjünk a helyes fogtisztításra, fogápolásra.

A stressz kevésbé ismert tünetei

Ki ne ismerné azokat a feszült helyzeteket, amikor mindenféle bajunk van?! Gyomorgörcs, hasmenés, fejfájás, az ember megőrjíti a stresszes élet. Ám vannak tünetek, amikről sokszor nem is gondolnánk, hogy a stressz okozza.

Vízkúra, a japánok ezt is mesterfokon űzik

Rengeteg egészséges módszert leshetünk el a japánoktól, mindezt az életmódjuk, étkezésük, nézeteik és kultúrájuk teszi lehetővé. A víz fogyasztása alapfeltétele létünknek, a japánok viszont ezt is tökélyre fejlesztették.

Érdekességek a hajunkról

A hajunk sok mindent elárul rólunk, a személyiségünkről, hangulatunkról, egészségi állapotunkról, stílusunkról, a megjelenésünk fontos és látványos része, jöjjön most néhány izgalmas dolog a hajról, amit eddig talán nem is hallottunk még.