Menü

Peller Mariann oxigénterápiával szépül

  • Dátum: 2015.06.15., 08:39

Peller Mariann számára kismamaként is fontos, hogy a legjobb formáját mutassa. A gyönyörű anyukánál már első terhessége alatt is jelentkeztek különféle bőrproblémák, második kisfiát várva pedig most újra a pattanásos bőrrel kell szembenéznie. Bőrgyógyásza javaslatára egy természetes módszert hívott segítségül: az oxigénterápia kevés időt vesz igénybe, nem fáj, nincs mellékhatás, az eredmény pedig olyan szembetűnő, hogy a műsorvezető kisfia, Kornél is azonnal észreveszi a változást.

Peller Mariann számára másodjára is öröm a babavárás, ám a gyönyörű kismama elismeri: nőként nehezen éli meg, hogy a kilenc hónapot megsínyli a bőre. „A várandósság miatt teljesen felborult a hormonháztartásom, már az első terhesség alatt is tele volt pattanással az arcom, a vállam és a hátam, ráadásul futószemölcsök is jelentkeztek a bőrömön, amelyeket le kellett égetni. Először sokkot kaptam a változástól, a problémák azonban idővel enyhülnek, a baba miatt pedig mindenképp megérte végigcsinálni a tortúrát” – árulta el Mariann. Azt is hozzátette, hogy két éve, amikor Kornélt várta, rendszeresen járt masszázsra és kozmetikushoz, mostanában azonban már legfeljebb egy 8 perces oxigén terápiára van ideje. „Ettől olyan puha és finom lesz a bőröm, mint a kisfiamnak, ráadásul a férjem is megdicsér, hogy milyen szép vagyok, nagyon tetszem neki kismamaként” – mesélte, miközben bőrgyógyásza, dr. Kriston Renáta a vadonatúj eljárással kezelte a bőrét.

„Az oxigénterápia egy természetes gyógymód, amely mentes mindennemű fájdalomtól, kockázattól és mellékhatástól, így terhes nőknél és kismamáknál is biztonságosan elvégezhető. Jól alkalmazható a bőr feszesítésére, a sebgyógyulás fokozására és a bőrszárazság mérséklésére, ráadásul a bőrfiatalító terápiákkal is jól kombinálható. Nem fényérzékenyítő, így akár nyáron is elvégezhető” – árulta el a szakorvos.

Peller Mariann két éves kisfia egyébként már nagyon várja testvére érkezését. „Kornél nagyon jó fej, sokszor simogatja meg a pocakomat vagy ad puszit a hasamra, azt viszont nehezen viseli, hogy nem tudunk már birkózni. Ha megkérdezem tőle, tudod-e ki van a pocakban, lelkesen válaszolja, hogy a tesó. Már autót is cserélt a játszótéren egy kisfiúval, ami korábban elképzelhetetlen lett volna, remélem a testvérével is így bánik majd” – árulta el Mariann, aki őszre várja második kisbabáját.

„Mindig is úgy terveztem, hogy a két gyermek között két és fél év korkülönbség lesz, szerencsésnek érzem magam, hogy valóban így alakult. A testvéremmel, Annával közel 3 év van közöttünk, ezért is gondolom úgy, hogy így tökéletes a testvéri viszony” – tette hozzá a műsorvezető, aki rendszeresen mozog, egészségesen táplálkozik és terhesen is mindent megtesz szépségéért, a gyönyörű kismama a bőrápolás mellett a csinos öltözködésre is odafigyel.

Forrás, fotó:
redlemon

Segítség, kiégtem!

Kimerültnek érzed magad? Eltűnt a lelkesedésed, az életkedved? A kiégettség, vagy tipikus tünetei lehetnek ezek. Vajon mi az oka és hogy lehet tenni ellene?

A humor a legfontosabb! (és ez nem vicc)

A humor és a nevetés az életünk fontos része, segít átvészelni a szürke hétköznapokat, gyógyír a problémákra, nagyon pozitívan hat a párkapcsolatra, összefügg az immunrendszerrel

Neked mi a hobbid?

Nemcsak stressz-szintünket csökkenti, de életünket is változatossá teszi egy értelmes hobbi, egy hasznos szabadidős tevékenység, egy szórakoztató időtöltés. Neked mi a szenvedélyed?

8 ok, hogy miért menj táncházba egy sima buli helyett

Szórakozni mindenki szeret. Ennek vannak közismert, szűk körben ismert, és egészen sajátos módjai is. Kevesen tudnak ellenállni egy jó lagzinak, ahol élő zene és hangulatos díszítés biztosítja a táncos jókedvet. És ezt a hangulatot sok más buli is igyekszik megtartani. De ha valami újra vágysz, akkor mindenképpen próbáld ki a táncházat! Íme, nyolc érv, hogy miért.

Hogyan (ne) viselkedjünk konditeremben?

Néhány egyszerű illemszabály betartásával mindenki kellemesebben és családias légkörben érezheti magát az edzőteremben, mely dolgokra figyeljünk oda, ha a sportnak ezt a fajtáját választjuk?