Menü

Paralimpia: szép magyar éremtermés

RÖVID HÍREK

Tizennyolc éremmel zárta a magyar csapat a XV. Nyári Paralimpiai játékokat Rio de Janeiróban.

A vasárnap véget ért megmérettetésen a mieink egy arany mellett nyolc ezüst és kilenc bronzérmet gyűjtöttek. Az aranyérem a verseny hajrájában született, Tóth Tamás 100 méteres hátúszásban szerezte. A riói paralimpián 162 ország indulói álltak rajthoz, a mieink a 46. helyen zártak az éremtáblán. Teljesítményüket mindenképpen dicséret illeti.

Pattanj biciklire nyáron (is)!

Ahogy egyre javul az idő, úgy sűrűsödnek be a kerékpárutak és találkozunk egyre több bringással. De, valójában, miért is éri meg nyeregre ülni?

Futni jó

A futás talán az egyik a testet legintenzívebben megmozgató sport, emellett pedig természetes mozgásforma.

Négy ok, amiért a nyáron sem hagyhatod abba az edzést

Konditerembe jársz? Esetleg aerobikozol? Úszol? Valami egyéb sportot űzöl? Néhány sportegyesület a nyári szünidő alatt szünetelteti az edzéseket is, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell időt fordítanod magadtól is a mozgásra. Íme, négy érv, hogy miért éri meg edzened a nyár folyamán.

Apák és gyerekeik sportolhatnak együtt az UNICEF Apák napján

Hazánkban idén először ünnepeli nagyszabású rendezvénnyel az UNICEF Magyarország az apák napját. Június 17-én 10 órától a Marczibányi téri Sportcentrumban apaságról szóló kerekasztal-beszélgetések és dedikálás mellett sportprogramok is várják az érdeklődő családokat..

Mit sportoljak? – III. A futás

Mostanában a futás reneszánszát éli, de még mindig vannak, akik nehezen szánják rá magukat. Pedig, az egyik legrugalmasabban űzhető testmozgás.