Menü

Még közelebb a budapesti olimpiához

RÖVID HÍREK

A 2024-es budapesti olimpiai pályázat újabb akadályt ugrott át, jöhet a következő.

A 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok helyszínéről 2017 szeptemberében döntenek, de a pályázók természetesen addig sem dőlhetnek hátra. Folyamatos munkáról van szó, s ennek megint letelt egy szakasza.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elfogadta a második körös magyar pályázatot, ami azt jelenti, hogy a harmadik szintnek is nekifuthat Budapest. A magyar főváros vetélytársai Párizs és Los Angeles, a NOB a francia, és az egyesült államokbeli város második körös pályázatát szintén elfogadta.

Futni jó

A futás talán az egyik a testet legintenzívebben megmozgató sport, emellett pedig természetes mozgásforma.

Négy ok, amiért a nyáron sem hagyhatod abba az edzést

Konditerembe jársz? Esetleg aerobikozol? Úszol? Valami egyéb sportot űzöl? Néhány sportegyesület a nyári szünidő alatt szünetelteti az edzéseket is, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell időt fordítanod magadtól is a mozgásra. Íme, négy érv, hogy miért éri meg edzened a nyár folyamán.

Apák és gyerekeik sportolhatnak együtt az UNICEF Apák napján

Hazánkban idén először ünnepeli nagyszabású rendezvénnyel az UNICEF Magyarország az apák napját. Június 17-én 10 órától a Marczibányi téri Sportcentrumban apaságról szóló kerekasztal-beszélgetések és dedikálás mellett sportprogramok is várják az érdeklődő családokat..

Mit sportoljak? – III. A futás

Mostanában a futás reneszánszát éli, de még mindig vannak, akik nehezen szánják rá magukat. Pedig, az egyik legrugalmasabban űzhető testmozgás.

Mit sportoljak? – II. Jóga

Bár a jóga egyesek szerint csak pihenés, nem sport, mégis megdolgoztat annyi izomcsoportot, mint egy aerobik edzés. A testi egészség mellett, pedig a lelki egészségre is rendkívül jó hatással van.