Menü

Apa csak egy van!

„A világ tele van jó apákkal. Hogy miről ismerni fel őket? A jó apák azok, akik olyan rettenetesen hiányoznak, hogy távollétükben minden összeomlik. A jó apák azok, akik szeretnek, már jóval azelőtt, hogy megérkeznénk. A világ tele van jó apákkal. És a legjobbak azok, akik mellett életük párja jó anyának érezheti magát.”

Miért jó ha sportol a gyerek? Anyukák kispadon!

A mozgás fontossága vitathatatlan. Legyen felnőtt, vagy gyermek. Milyen előnyei vannak szinte bármilyen sportnak? A gyerekek és persze az anyukák számára! Nézzük például ha a család apraja-nagyja focirajongó...

Kanapéforradalom – avagy milyen hatással van a foci VB az életünkre?

Tombol a futball-láz, most még az is meccset néz, aki egyébként sohasem szokott. Miért is van ez? Sokaknak az a véleménye, hogy nem kíváncsiak a kezdő, nem kiemelkedő tehetségű csapatok küzdelmeire, de a világbajnokság - az egészen más. Egyesít minden tehetséget, és mindenki erejének és tehetségének legjavát adja bele a küzdelembe. Ráadásul ez túlmutat azon, hogy a csapatok adják-veszik a játékosokat, itt szívünknek valamiért kedves országoknak drukkolhatunk. A hangulat még a meccsek miatt máskor morcos feleségeket is elragadhatja. Vagy éppen bosszússá válnak a házastársak, mert július 13-áig esélytelen minden más szabadidős program.

Futballultrák a lelátón – nemcsak a csapatok, a szurkolók is riválisok

Sokféle futballszurkoló létezik. Van, aki csak kinyitja reggel az újságot, s megnézi, hogy kedvencei mit játszottak a hétvégi fordulóban, az is szurkoló. Van, aki ha teheti, kijár a csapat hazai mérkőzéseire, s van, aki mindenhová elkíséri a kedvenceket, a mérkőzések napjai szinte ünnepnapot jelentenek, s képes nem kevés áldozatot hozni ezért, ő az ultra.

Rendőrökkel kellett edzenünk – egy rosszul sikerült Dzsudzsák – nyilatkozat

A Magyarország – Észtország (5-1) világbajnoki selejtező után Dzsudzsák Balázs adott a köztévében – a pénteki román – meccs miatt amúgy sem rózsás kedvű szurkolók számára elég arrogánsnak tűnő – nyilatkozatot.