Menü

A foci a konyhában kezdődik?

A mai sztárfocisták étrendje szigorú elvekre épül. A sporttáplálkozás fejlődött, a klubok már nemcsak dietetikusokat, hanem “teljesítményséfeket” alkalmaznak, akiknek az a feladatuk, hogy győztes formát és magas teljesítményt segítő fogásokat készítsenek a csapatoknak, s egyre nagyobb figyelmet kapnak a mérkőzések utáni gyulladáscsökkentő ételek is.

Foci-Eb: mindent a biztonságért!

Talán még egyetlen labdarúgó eseményt sem övezett akkora biztonsági felhajtás, mint amelyet a közelgő franciaországi Európa-bajnokság fog kapni.

Ezt próbáld ki! - Fitfutball

Igen, ilyen is van. De mi ez? Magyar találmány és nem kell hozzá más, csak egy labda. Érdekes, technikás és izzasztó egyszerre.

Ezt próbáld ki! - futsal

A futsal azon sportágak táborát gyarapítja, amelyekről kívülről nem látszik (legalábbis nem szembetűnően), milyen borzalmasan megterhelőek és fárasztóak. A sportág emellett izgalmas és látványos is.

Biztonságot a stadionokba! De minek a vénaszkenner?

Hetek óta egy vénaszkenner nevű biztonsági beléptetőrendszer miatt áll a bál a Ferencváros labdarúgócsapatának háza táján. A szurkolók tiltakoznak, vajon a beléptetés az igazi ok? Tulajdonképpen mi az a vénaszkenner?

Tényleg ilyen rossz a magyar képzés?

Két eredmény és máris mindenki a magyar labdarúgó utánpótlásképzés teljes csődjéről beszél. Már a szituáció is mutatja, komoly gondok vannak nálunk.

Kanapéforradalom – avagy milyen hatással van a foci VB az életünkre?

Tombol a futball-láz, most még az is meccset néz, aki egyébként sohasem szokott. Miért is van ez? Sokaknak az a véleménye, hogy nem kíváncsiak a kezdő, nem kiemelkedő tehetségű csapatok küzdelmeire, de a világbajnokság - az egészen más. Egyesít minden tehetséget, és mindenki erejének és tehetségének legjavát adja bele a küzdelembe. Ráadásul ez túlmutat azon, hogy a csapatok adják-veszik a játékosokat, itt szívünknek valamiért kedves országoknak drukkolhatunk. A hangulat még a meccsek miatt máskor morcos feleségeket is elragadhatja. Vagy éppen bosszússá válnak a házastársak, mert július 13-áig esélytelen minden más szabadidős program.

Ezt próbáld ki! - futsal

Amióta a futsal begyűrűzött Magyarországra, megváltozott a kispályás labdarúgás fogalma és világa. Az új sportág változatos, mozgékony, látványos és népszerű.

Adams szervezete nem bírta tovább

Hétfőn elhunyt Akeem Adams, a Ferencváros trinidadi labdarúgója. A 22 esztendős játékos szeptemberben kapott szívinfarktust, azóta küzdöttek érte az orvosok és harcolt ő maga is. A tragédia háttere.

Futballultrák a lelátón – nemcsak a csapatok, a szurkolók is riválisok

Sokféle futballszurkoló létezik. Van, aki csak kinyitja reggel az újságot, s megnézi, hogy kedvencei mit játszottak a hétvégi fordulóban, az is szurkoló. Van, aki ha teheti, kijár a csapat hazai mérkőzéseire, s van, aki mindenhová elkíséri a kedvenceket, a mérkőzések napjai szinte ünnepnapot jelentenek, s képes nem kevés áldozatot hozni ezért, ő az ultra.

Véget ért az átigazolási időszak Angliában is– ezek voltak a legnagyobb bizniszek

Az utóbbi hetekben, hónapokban másról sem lehetett hallani az angol PREMIER LEAGUE-BEN, mint arról, hogy Wayne Rooney hová távozik a Manchesterből, kit igazol az Arsenalhoz Arsene Wenger, illetve Gareth Bale Real Madridba igazolása megvalósul-e.