Menü

Szepesi Niki őszinte vallomása: megjelent az Én, a szexmániás

  • Dátum: 2013.05.28., 13:47

Istenített sportolók numerái, egy különleges világ kulisszatitkai, példaképek szexuális szokásai, az olimpia nálunk még soha be nem mutatott oldala egy mai huszonéves, sokat megélt örökös úszóbajnok szemüvegén keresztül. Szepesi Niki bevállalta, és kendőzetlen őszinteséggel tárja elénk a sztársportolók életét az Én, a szexmániás című kötetben. Ezt a kiadó, az Ulpius-ház is az évtized botránykönyveként hirdeti.

– A könyvet azért írtam, mert tudatni akartam az országgal, hogy mi zajlik a sport- és az úszótársadalomban – mesélte Niki sok-sok mosoly közepette az Én, a szexmániás bemutatóján, az A38-as hajón.  – Írok a gyerekkoromról, a családról, arról a közegről, amiben felnőttem, és az egészet megfűszereztem egy kis szexszel. Csak az igazat írtam le, én ilyen vagyok.

Niki felidézi gyermekkora nagy traumáit: hogy vált a kis hercegnő élete egyik napról a másikra igazi pokollá. Megtudhatjuk, min ment keresztül akkor, amikor egy igazi palotából szükséglakásba költözött a család. A kötetben szó esik a kamaszkori zaklatásokról, az uszoda cseppet sem barátságos légköréről, meg persze a kemény edzésekről, versenyekről. No, és arról a fiúról, aki bevezette Nikit a szex világába.

Innen aztán nem volt megállás: egyik kaland a másik után következett. A szurkolók pedig találgathatnak, kikről mesél Niki. Ki az az előbb popdívával, majd válogatott sportolóval járó kajakos félisten, akire minden csaj rágerjed? Ki az a Niki apja korabeli olimpiai bajnok vívó, aki sportvezetőként is dolgozott? Ki az az angyalarcú, hős pólós, aki komoly párkapcsolatban élt a Nikivel történt kufirc alatt is? Ki az a cselgáncsozó, akivel az úszónő a leszbikus szerelmet is kipróbálta?

Bár konkrét neveket a kötet nem tartalmaz, a sportbarátok a leírások alapján könnyen felismerhetik az érintetteket. A kiadó nem tart a perektől. Sőt még a könyv megjelenése előtt volt olyan sztársportoló, aki örömét fejezte ki, hogy végre valaki megírja az igazit. Niki kapott egy-két fura telefont, hozzászólást, de fenyegetéseket nem igazán.

Bár a családtagok nem olvasták még a könyvet, mindenben támogatják az örökös bajnokot. Akárcsak a barátok, köztük a bemutatón is megjelent Dopeman:

– Nehéz hetek, hónapok várnak Nikire, mert őszinte – fejtette ki véleményét a rapper. – Ez a kendőzetlen őszinteség pedig több embernek fájhat. Niki nehéz utat választott. Nagyon érdekes korrajzi dokumentumot alkotott arról, hogy hol tart a világ, milyenek a fiatalok, a Facebook-generáció tagjai. Nem mondom, hogy minden tetszett. Jó a sztori, hogy jó időben írta-e Niki, nem tudom.

Sokakat érdekel, mennyi üti a pikáns részletekért az ex-sportoló markát. Ezzel kapcsolatban a kiadó részéről Büchler András kommunikációs vezető úgy fogalmazott: Niki annyit kap, amennyit egy átlagos magyar író.

A könyv pénteken jelent meg, majd egy-két nap alatt több  TOP-listán is dobogós lett.
Az Ulpius-ház Szepesi Nikolett – és Kásás Tamás korábbi – könyve után újabb életrajzi köteteket is bemutat a közeljövőben. Rögtön csütörtökön Klapka György története jelenik meg.

Forrás, fotó:
eharmonia.hu

Atlétikai világbajnokság Budapesten!

Mint sokan tudjuk, a 2023-as atlétikai világbajnokság rendezési jogát Budapest kapta meg a Nemzetközi Atlétikai Szövetség 2018 decemberében tartott ülésén. Ez a 19. szabadtéri atlétikai világbajnokság, melyre 195 országból 2000 atléta érkezett.

Az eper szervezetre gyakorolt hatása

A nyár igazi jele a piacokon megjelenő friss eper, ami nem csak finom, de rendkívül egészséges is, mondhatni bűntelen élvezet.

Miért szednek sótablettát a futók?

Sokan esküsznek rá, mások pedig egyáltalán nem használják. De most akkor kell vagy sem? Mire jó a sótabletta?

Segíti-e az olimpia egy ország sportjának felemelkedését?

Előző cikkünkben arról elmélkedtünk, hogy vajon egy átlag hazai világverseny generál-e az utánpótlásnak több versenyzőt. Egyértelmű válasz nem adható, annyi bizonyos, hogy a kettő között nincs összefüggés. Az már egy másik kérdés, hogy néhány kiugró eredmény viszont érdeklődő fiatalokat hoz az adott sportágba. Ám azt már viszonylag objektíven meg tudjuk vizsgálni, hogy okozott-e sportági fejlődést egy olimpia az adott országnak. Maradjunk csak a XXI. századi olimpiáknál.

Az egészséges edző-gyermek-szülő háromszög a sport területén.

Amikor gyermekünket klubkeretek között sportolni adjuk, nagyon fontos, hogy megmaradjon a gyermek-szülő-edző háromszög stabilitása. Ennek fenntartásáért különösen a két felnőttnek kell sokat tenni, mert ha megbillen, vagy bármilyen törés következik be, annak a gyermek látja a kárát. Néhány sportág erre már konkrét leírásokat dolgozott ki.