Menü

Programajánló: Everness Weekend – a Tudatosság Hétvégéje

A tudatossággal foglalkozó sorozatunkban ezúttal egy programajánlót teszünk közzé, hogy még Ön is megvásárolhassa a jegyét a Budapesten megrendezésre kerülő Everness Weekendre – a Tudatosság Hétvégéjére. Lelki és testi feltöltődés a javából!

Nyáron már írtunk a Balatonon megrendezett rendhagyó fesztiválról, az Evernessről, ami a bulizás helyett a tudatos életmódról szólt. Életmód tanácsadók, lelki segítők, spiritiszták, egészséges táplálkozás, lelket is megérintő sport és zene voltak programon. A másodjára megrendezett nyári fesztivál olyan jól sikerült, hogy a szervezők úgy döntöttek, ezúttal úgy fél év múlva is összeverbuválják az érdeklődőket, ezúttal Budapesten.

November 8-9-én a Dürer Rendezvényházban két napig élvezhetik a szuper programokat. Ott lesz Soma Mamagésa, Mátrai Vanda, Antal Vali, Kriston Andrea, Szalóki Ági, Gryllus Dániel, és még sokan mások. Az előadásokon kívül tehát zenei és mozgásprogramokon, workshopokon vehet részt, a standokon pedig kiváló egészséges termékeket, házi szappanokat, kristályokat, és sok más érdekességet vásárolhat.

És hogy miről lesz szó a hétvégi előadásokon, workshopokon? Megtudhatjuk például, hogy mi lehet a félelmeink gyökere a párkeresés során; mit egyen a gyermeke, hogy erős legyen az immunrendszere, és ne legyen beteg; milyen bakikat kell elkerülnöd a párválasztáskor, és hogy miben érdemes kompromisszumot kötni, s miben nem; miként fordul át manapság a férfi és a nő viszonya. Ezen kívül kipróbálhat autentikus nyugat-afrikai táncokat, hastáncot, belekóstolhat az intim tornába, ami a tévhittel ellentétben nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is ajánlott.

Sok más szuper program is vár Rád ezen a hétvégén, ha szeretnéd kinyitni az elmédet, szeretnél nyitott szemmel és tudatosan élni. A www.everness.hu oldalon megtekintheted a részletes programot, és jegyet válthatsz a rendezvényre. Ha nincs időd egy teljes hétvégét eltölteni, akkor akár az egyik napra is vehetsz belépőt. Érdemes előre gondolkodni, mert jóval olcsóbb előre rendelni, mint a helyszínen jegyet vásárolni!

Ha pedig nem tudod megoldani, hogy ellátogass az Everness Weekendre, de kíváncsi vagy rá, hogy mi történt a Tudatosság Hétvégéjén, akkor keresd az oldalon a beszámoló cikkünket. Tudósítónk a hétvége után jelentkezik, és elmeséli az élményeit.  

Fotó:
pixabay.com

Húsvét gyomorrontás nélkül

Ünnepek, alkalmak, családi evészete előtt érdemes végig gondolni, hogy mit tegyünk azért, hogy emésztési panaszok nélkül élvezhessük a finomságokat. Húsvét emésztési panaszok nélkül!

5 kreatív szülő-gyerek program, ami a gyerekek fejlődését is segíti

Az együtt töltött minőségi idő semmivel sem pótolható a gyerekek szellemi és mentális fejlődése szempontjából, ráadásul a közös programok a szülőknek is segítenek a töltekezésben. Legyen szó például közös sütés-főzésről, meseolvasásról vagy mesehallgatásról, ezek a tevékenységek mind segítenek elmélyíteni a szülő és a gyerek közötti kötődést, támogatják a kicsik fejlődését, és nem utolsó sorban rengeteg boldog közös emléket is begyűjthetnek velük.

Márciusban óraátállítás!

A nyári időszámítás március utolsó vasárnapján kezdődik, és október utolsó vasárnapjáig tart, ennek kezdete 2024-ben március 31. vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előre állítani az órát.

Milyen lesz egy 2024-es sikkes esküvő? – ezek a trendek idén

Az esküvőknél minden évben megválasztják az év színét, ettől függetlenül természetesen mindenki a saját ízlése szerint dekorálja a nagy napot. Nézzük, hogy idén melyik irányvonalat érdemes követni.

Egyszerűen elkészíthető húsvéti dekorációk

Alig néhány hét múlva húsvét, ami a legfontosabb keresztény ünnepünk. Ahogy karácsonykor vagy más ünnepkor, úgy húsvétkor feldíszítik sokan a lakásukat. Az ünnepi dekorációt egy kis ügyességgel mi is könnyen és egyszerűen elkészíthetjük.