Menü

Programajánló: Everness Weekend – a Tudatosság Hétvégéje

A tudatossággal foglalkozó sorozatunkban ezúttal egy programajánlót teszünk közzé, hogy még Ön is megvásárolhassa a jegyét a Budapesten megrendezésre kerülő Everness Weekendre – a Tudatosság Hétvégéjére. Lelki és testi feltöltődés a javából!

Nyáron már írtunk a Balatonon megrendezett rendhagyó fesztiválról, az Evernessről, ami a bulizás helyett a tudatos életmódról szólt. Életmód tanácsadók, lelki segítők, spiritiszták, egészséges táplálkozás, lelket is megérintő sport és zene voltak programon. A másodjára megrendezett nyári fesztivál olyan jól sikerült, hogy a szervezők úgy döntöttek, ezúttal úgy fél év múlva is összeverbuválják az érdeklődőket, ezúttal Budapesten.

November 8-9-én a Dürer Rendezvényházban két napig élvezhetik a szuper programokat. Ott lesz Soma Mamagésa, Mátrai Vanda, Antal Vali, Kriston Andrea, Szalóki Ági, Gryllus Dániel, és még sokan mások. Az előadásokon kívül tehát zenei és mozgásprogramokon, workshopokon vehet részt, a standokon pedig kiváló egészséges termékeket, házi szappanokat, kristályokat, és sok más érdekességet vásárolhat.

És hogy miről lesz szó a hétvégi előadásokon, workshopokon? Megtudhatjuk például, hogy mi lehet a félelmeink gyökere a párkeresés során; mit egyen a gyermeke, hogy erős legyen az immunrendszere, és ne legyen beteg; milyen bakikat kell elkerülnöd a párválasztáskor, és hogy miben érdemes kompromisszumot kötni, s miben nem; miként fordul át manapság a férfi és a nő viszonya. Ezen kívül kipróbálhat autentikus nyugat-afrikai táncokat, hastáncot, belekóstolhat az intim tornába, ami a tévhittel ellentétben nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is ajánlott.

Sok más szuper program is vár Rád ezen a hétvégén, ha szeretnéd kinyitni az elmédet, szeretnél nyitott szemmel és tudatosan élni. A www.everness.hu oldalon megtekintheted a részletes programot, és jegyet válthatsz a rendezvényre. Ha nincs időd egy teljes hétvégét eltölteni, akkor akár az egyik napra is vehetsz belépőt. Érdemes előre gondolkodni, mert jóval olcsóbb előre rendelni, mint a helyszínen jegyet vásárolni!

Ha pedig nem tudod megoldani, hogy ellátogass az Everness Weekendre, de kíváncsi vagy rá, hogy mi történt a Tudatosság Hétvégéjén, akkor keresd az oldalon a beszámoló cikkünket. Tudósítónk a hétvége után jelentkezik, és elmeséli az élményeit.  

Fotó:
pixabay.com

Használt ruhát venni menő!

Sokan szeretik a használt ruha piacot, hiszen fantasztikus és egyedi darabok bújnak meg olykor-olykor a túrkálókban, ami manapság már egyáltalán nem kínos dolog.

Mi okozza az utazás utáni depressziót?

Tapasztalták már, hogy nyaralásból hazatérve szomorú hangulatuk lett? Ez az úgynevezett nyaralás utáni depresszió, amely egyáltalán nem ritka jelenség. Szerencsére az ilyenkor fellépő rosszkedv különböző módszerekkel enyhíthető.

Óvjuk okoseszközeinket, gyógyszereinket a melegtől!

Nem csak az emberek viselik nehezen a kánikulát, hanem a technológiai eszközök is megsínylik a szélsőséges időjárást. Az extrém időjárás nem csak az emberek életét nehezíti meg, de használati tárgyainkban is kárt tehet.

Kemping a kertben

Szeretnéd átélni egy kemping hangulatát, de nincs rá lehetőséged, hogy elutazz otthonról? Rendezz be a kertedben egy sátrat, és éld át otthonról a szabadban töltött éjszaka autentikus hangulatát, az otthon közelségének előnyeivel fűszerezve!

Feszültséglevezetés? - Mire jó a stressz?

Azt hihetjük, hogy szükségünk van a stresszre, de közben mégis egyfajta negatív tényezőként gondolunk rá. Holott ha épp megfelelő nyomás helyezkedik ránk, az erőforrásainkat is jobban tudjuk beosztani. Nem utolsó sorban, a stresszes légkörben elért sikereink azok, amelyekre szívesen visszagondolunk: ezek a legnagyobb győzelmeink.