Menü

Az erős smink taszítja a férfiakat?

A nőkre jellemző, hogy profi sminkkel indulnak randevúra, ha tetszeni akarnak a férfiaknak. Na de mit szólnak mindehhez az erősebb nem képviselői? Észreveszik-e egyáltalán, és imponál-e a számukra?

Persze egyértelmű, hogy az első benyomás a fontos, és hogy a férfiak szeretik a szemet gyönyörködtető látványt. De vajon úgymond, átlátnak-e a sminken…? Egy felmérés eredménye szerint az avatatlanabb férfiszem számára nehezebb elképzelni smink nélkül a hölgyeket, de aki rutinosabb, az már úgymond az arcot is le tudja vetkőztetni a lelki szemeivel.

Mindazonáltal a férfiak nagyobb része azt vallja, hogy nem kedveli a „vakolat-jellegű” arcfestést, amin már első ránézésre is látszik a természetellenesség. Lehet, hogy egy modellen, egy profi fotón jól mutat, vagy szemrevaló lehet elsőre egy ilyen hölgy, de a személyes kontaktus megint más kérdés. Ez esetben inkább a kellemes természetességet kedvelik. Érthető fő indok a részükről, hogy reggel sem szeretnének meglepődni, hogy ki az a nő, aki mellettük ébred…

A nők viszont a végletekig hajlandóak elmenni azért, hogy tetszést keltsenek a férfiakban. Sokan számoltak be arról, hogy igyekeznek előbb felkelni, mint a párjuk/barátjuk, csak azért, hogy rendezett külsővel, ápolt hajjal, sminkkel jelenjenek meg, amikor párjuk is felébred.

Talán mondani sem kell, hogy hasonlóról a férfiak körében nem számoltak be… És bár értékelték, ha a kedvesük ápolt, és igényes külsővel rendelkezik, azt jobban kedvelik, ha a nő természetesen is szép, és egy nyugodt reggelen össze lehet bújni vele, mielőtt együtt felkelnének.

Használt ruhát venni menő!

Sokan szeretik a használt ruha piacot, hiszen fantasztikus és egyedi darabok bújnak meg olykor-olykor a túrkálókban, ami manapság már egyáltalán nem kínos dolog.

Mi okozza az utazás utáni depressziót?

Tapasztalták már, hogy nyaralásból hazatérve szomorú hangulatuk lett? Ez az úgynevezett nyaralás utáni depresszió, amely egyáltalán nem ritka jelenség. Szerencsére az ilyenkor fellépő rosszkedv különböző módszerekkel enyhíthető.

Óvjuk okoseszközeinket, gyógyszereinket a melegtől!

Nem csak az emberek viselik nehezen a kánikulát, hanem a technológiai eszközök is megsínylik a szélsőséges időjárást. Az extrém időjárás nem csak az emberek életét nehezíti meg, de használati tárgyainkban is kárt tehet.

Kemping a kertben

Szeretnéd átélni egy kemping hangulatát, de nincs rá lehetőséged, hogy elutazz otthonról? Rendezz be a kertedben egy sátrat, és éld át otthonról a szabadban töltött éjszaka autentikus hangulatát, az otthon közelségének előnyeivel fűszerezve!

Feszültséglevezetés? - Mire jó a stressz?

Azt hihetjük, hogy szükségünk van a stresszre, de közben mégis egyfajta negatív tényezőként gondolunk rá. Holott ha épp megfelelő nyomás helyezkedik ránk, az erőforrásainkat is jobban tudjuk beosztani. Nem utolsó sorban, a stresszes légkörben elért sikereink azok, amelyekre szívesen visszagondolunk: ezek a legnagyobb győzelmeink.