Menü

Testi-lelki javulás egy érdekes módszerrel

Talán hallottál már a Pránanadiról, vagy a reikről. A Colorado System, egy ezekhez a módszerekhez hasonló, energiakezeléssel dolgozó módszer, ami nagy változásokat hozhat mindenki életébe, akár fizikai, akár szellemi szinten van szükségünk a javulásra. Ismerjük meg!

A Colorado System© olyan ősi, indián hagyományokkal rendelkező, de mégis új szemléletet hozó spirituális rendszer, mely az univerzális energia erejét használva oldja fel múltbeli blokkjainkat, stresszeinket, amik akadályozzák jelen élethelyzetünkben a harmónia, egység és boldogság megélését, megtapasztalását. A kódolásnak nevezett kezelés segít feloldani a testben kialakult energetikai elakadásokat, melynek hatására képessé válunk beindítani és működtetni saját öngyógyító mechanizmusunkat. Eltávolítja és feloldja a toxikus energiát, hatást gyakorol a fizikai, érzelmi, a mentális és az azon túli szintekre is. Segítségével megteremthető a harmónia önmagunkban és környezetünkben is.

A Colorado energiát használva boldogabb, kiegyensúlyozottabb, energikusabb és egészségesebb életet érhetünk el. Tudatossági szintünk emelkedik, ezáltal egy problémára új megoldásokat találhatunk, a dolgokra, helyzetekre, eseményekre már máshogyan tekinthetünk. Felerősödnek érzékeken túli észleléseink, megváltozik a rezgésszintünk.

A mentális kezelésnek köszönhetően a kódolás során oki szinten dolgozzuk fel a testben kialakult múltbéli blokkokat vagyis a javulás nem csak a fizikai testünkben hanem lelkünkben, érzelmeinkben is megmutatkozhat.

Az úgynevezett "Colorado kódolás" során rövid ismerkedés és anamnézis-felvétel után a kliens meghatározza azt a célját, amit a segítségemmel szeretne elérni. Elmondja, min szeretne változtatni, mi az, ami jelenleg problémát okoz életében. Ez lehet fizikai jellegű (akár krónikus) fájdalom éppúgy, mint lelki vagy mentális nehézség, elakadás.

A célmeghatározás után a kliens hanyatt a kezelőágyra fekszik. Csakratisztítás után (hogy az univerzális energia a lehető leginkább felvehető legyen) a fej és a test kódolása következik kézrátétellel közvetítve az energiát. A mentális kezelés lehetőséget ad arra, hogy a problémák oki szinten oldódjanak. A kódolás ruhában történik, a bőrt és az izmokat nem stimuláljuk.

A kódolás során a kódolt személy érezhet hideget vagy meleget, bizsergést vagy semmit. Létrejöhet ellazulás, relaxált állapot, de éppúgy aktivitás és erő is, ha arra van szükség.

Zárásképpen megbeszéljük, hogy a kliens mit érzett a testében, hol érezte az energiát leginkább és megjelent-e neki bármilyen kép, történet vagy információ.

A kódolás időtartama változó, általában 1 óra. A kódolások 1-2 hetente ismételhetők, ellenjavallat, túladagolás nincs, bárkinél biztonságosan alkalmazható (yerekeknél akkor, ha tud legalább 30-45 percet egy helyben feküdni).

A tanárom, Tiderle Viktória Colorado mester-tanár általában havi egyszer ingyenes Colorado nyílt napot rendez a gyáli Harmóniapont Gyógyközpontban, ahol vezetett meditációt tart a Colorado energiát is használva. A meditáció során mindig mindenkinek annyi élmény, kép, érzés jön fel, amennyit ott és akkor feldolgozni képes. Minden meditáció más és más, néha könnyebben belemerülünk, néha nehezebben, de ez így van rendjén. A meditáció által általában megkönnyebbülést, relaxált állapotot, általános jólétet érzünk, de előfordulhat, hogy olyan ötleteket, inspirációkat kapunk, melyek ismét lendületbe hoznak, vagy döntési helyzetünket megkönnyíti. Ezután a tanítványokkal bemutató kódolásokat végzünk, hogy minél többen megtapasztalhassák ennek a csodás energiának a jótékony hatását. (kb.20 perc)

Ha érdekel, próbáld ki Te is!

Az álomfejtésről

Mindenki álmodik. Az álmok rejtélye a mai napig foglalkoztatja a tudósokat, de arra nincs végleges válasz, hogy miért álmodnak az emberek.

Népi emlékezet őrzi a teknőkaparó emlékét, de ki volt ő?

Az ország délkeleti szegletében a Tisza és Maros mentén egy igazán különleges ember alakját őrzi a népi emlékezet. Táltosként tartják számon, hihetetlen történetei és jövőbe látó jóslatai okán. Nem tudják pontosan hol született, és mikor, hol élt és hol halt meg, még az sem maradt fent, hogy mi volt a teljes neve. A történetek és a figurája szájról szájra terjedt. De ki volt ő és milyen jóslatok fűződnek a nevéhez?

Kínai horoszkóp 2023: a remény esztendeje lesz a Nyúl éve

A kínai asztrológia a kínai kultúrából eredő sok ezer éves ezoterikus hagyomány, mely a természet rendjét, körforgását vizsgálja.

Mi az az orvosi asztrológia

Az orvosi asztrológia, más néven asztromedicina egy nagyon régre visszanyúló tudomány, melyet a mai napig bizonyos gyógymódokban alkalmaznak.

Hipnózis elméletben és gyakorlatban

Hipnózis! Ennek a szónak a hallatán mindenkinek eszébe jut valamilyen gondolat, kép, film, helyszín. Ez pedig sokszor valamilyen távoli, bizonytalanságot sugalló érzést kelt. Esetleg eszünkbe jut Sigmund Freud, vagy az, hogy valaki meglenget egy órát, egy ember pedig fekszik a kanapén. A valóság azonban ennél sokkal sokszínűbb és érdekesebb is.