Menü

Jelek, hogy rossz úton haladsz

Ha a gondolataid, érzéseid, cselekvéseid középpontjában az áll, hogy negatív energiákat teremtesz, és ez hozza létre a nem kívánt körülményeket. Általában minden jel, ami azt jelzi, hogy rossz úton vagy, váratlanul jelenik meg - ezek azok az érzelmi gátak, amelyekkel normális esetekben nem rendelkezel.

Úgy érzed, mintha valaki haragudna rád

Ha gyakran kritizálnak mások, bár meg vagy győződve arról, hogy mindent helyesen csinálsz, akkor újra át kell értékelned a helyzetet. Az Univerzum sorra küld ilyen figyelmeztetéseket, különösen akkor, amikor fontos projektekben veszel részt, mely döntő lehet az életedben.

Egyik napról a másikra leszel depressziós

Biztos voltál már így. Egyik nap felébredtél és kapásból világvége hangulatod volt. Egész nap rondának, szerencsétlennek találtad magad. Talán csak a cukrod volt alacsony, gondolhatnád, de valójában ez egy jelzés, ami arra próbál rávenni, hogy vedd észre, valami nincs rendben az életedben. Van egy picike gubanc a gépezetben, amiért boldogtalannak, elégedetlennek érzed magad. Ha még aznap figyelsz a jelekre, megvilágosodsz, másnap már ismét optimista leszel.

Folyamatosan rossz érzésed van

Már régóta úgy érzed, mintha valami fojtogatna belülről? Mintha soha nem tudnál megnyugodni, maradéktalanul boldog vagy felszabadult lenni? Az univerzum így akarja a tudtodra adni, hogy változtatnod kell. Ne tűrd sokáig a bizonytalanságod, tedd rendbe az életed!

Összetörsz, elvesztesz mindent

Már több tányért is elejtettél az elmúlt napokban, ráadásul olyan fontos dolgokat hagytál el, amik nélkül alig tudsz élni? Ne lepődj meg, inkább lásd be, hogy valami nem jól működik az életedben. Vess véget a pechsorozatodnak, légy bátor, és merj kilépni a megszokott mederből.

Mindennapos kényelmetlen érzésed van

Ha nem csak olykor-olykor, hanem egészen gyakran kelsz fel vagy telik el úgy egy napod, hogy kényelmetlenül és rosszul érzed magadat –és természetesen vagy beteg – olyanok miatt, hogy csúnya, tehetetlen, szerencsétlen, döntésképtelen, stb. vagy, akkor gondolj arra, hogy nem véletlenül gondolod úgy, hogy a dolgok nem jók körülötted. Valóban nem jók. Vagyis nem a helyes úton jársz.

Unalom érzése

Az életuntság, a szürke, monoton hétköznapok érzése azt jelzi, hogy nem használsz ki minden benned rejlő lehetőséget. Az élet csodálatos, telis tele van lehetőségekkel, tehát nincs okod unatkozni. Akkor tör rád az unalom, ha belesüppedsz a hétköznapokba, és nem használod ki megfelelően a napjaidat. Nézd meg, min változtathatsz: új hobbi, tanfolyam, karrierváltás vagy utazás? Csakis rajtad áll!

Folyamatosan késésben vagy

Késel, mert elakadtál a forgalmi dugóban, vagy elveszítetted az időérzékedet, netán állandóan úgy érzed, hogy versenyt futsz az idővel? Nos, jól figyelj, mert mindez az Univerzum figyelmeztetése. Túl sok a teendőd, amik ráadásul nem teljes mértékben igazodnak ahhoz, amit igazán akarsz. Amikor minden jól megy, az idő veled áramlik, de ha elakadsz, ez megszűnik.

Boldogtalan vagy

Ha a nap nagy részében boldogtalan, és csalódott vagy, akkor jó, ha tudod, hogy nem feltétlenül veled van baj, csupán nem azt az életet éled, amitől a lelked boldognak érzi magát. Érdemes lenne egy kicsit befele fordulnod, hogy megtudd, mire van szükséged igazán.

Hazugság

Ha az igazán fontos dolgokról hazudnod kell az életedben, azt jelenti, nem vállalod fel önmagad. Nem bízol a körülötted lévőkben, és nem azt csinálod, amire a lelked vágyik.

Érdemes átgondolni életünket és egy másik nézőpontból tekinteni rá, a felmerülő akadályokat pedig adományként kezelni.

Szerző :Udvari Fanni

A tavaszi fáradtság okai és megelőzése

Tavasszal éreznünk kellene, hogy ébred a természet és mi is töltődünk fel energiával, de ebben az időszakban sokan levertségről, fáradtságról és állandó lehangoltságról beszélnek. Ezt az általában rövid időszakot tavaszi fáradtságnak nevezik. Azonban ez nem betegség és nem is komoly probléma, ez egy természetes reakciója a szervezetnek, mikor a téli időszak után folyamatosan alkalmazkodik a tavaszi viszonyokhoz.

Mentális betegségek, depresszió

Nem könnyű téma, de mindenképpen érdemes róla beszélni. A depresszióval, vagy a mentális betegségek valamilyen formájával legtöbbünk már találkozott életében. Vagy saját magunk által, vagy valamilyen hozzátartozó, társ, vagy barát okán.

Kicsoda az, aki „workaholic”?

A szenvedélyek és függőségek sok ember és a környezetükben élők életét is megnehezíti, sőt van, hogy fenekestől felborul az egész addigi életvitelük. És bizony egy munkamániás vagy másnéven workaholic is komoly függőségben szenved.

A játékfüggőségről

Az egyre fejlődő technológiák egyre fejlettebb játékokat, eszközöket hoznak létre. Ezek használata köztudottan függőséget okoz. A probléma valódi, következményekkel, elvonási tünetekkel járhat. A probléma már annyira komoly, hogy „kinevelő” intézeteket is létrehoztak.

Fóbiák és kezelésük

A „fóbia” szó görög eredetű, a "phobosz" szóból ered, találó, mert eredetileg rettegést, félelmet, menekülést jelent. Olyan szorongásos állapotot jelez, amelyet egy bizonyos helyzet, körülmény, állapot, állat vagy tárgy látványa vált ki. Akkor beszélünk fóbiáról, ha már olyan erősen befolyásolja az életünket, hogy megnehezíti az életünket.