Menü

Akik húsz évet letagadhatnak

Vannak ilyen emberek, akikre ránézel, és azt mondod, nem létezik, hogy ötven éves… Kizárt, hogy harmincnak néz ki miközben ötvenöt… (Éves is meg kiló is). Hogyan csinálja? Nem érted. Megvan a titkuk. S olykor nem is kell nagy dolgokra, plasztikai műtétekre, horribilis összegekre gondolni, csak kis trükkökre. Ja, csak ennyi? Lehetséges? Ezek szerint igen.

Mindenki tudja, hogy egy jól megválasztott smink, vagy frizura csodákra képes, de azért azt nem hinném, hogy valakinek minden nap van erre ideje, hogy a külsejével annyit foglalkozzon, hogy akár húsz évet is levonhasson a hétköznapi formánból. Másról van szó, és én tudni akartam a trükköket.

Hogy kinek milyen a külseje az évek múlásával, abban természetesen nagy szerepet játszik a genetika, (meg a genetika, meg a genetika) aztán a táplálkozás, a sportolás és a bőrápolási szokások és sok más.

A legtöbb megkérdezett a táplálék-kiegészítőkre, étrend-kiegészítőkre esküszik, illetve a rengeteg folyadékfogyasztásra, napi 8 óra alvásra. Nem időigényes és nincs is anyagi vonzata az arctornának, mégis hatásos bőrfiatalító, ugyanis megmozgatja az izmokat, felpezsdíti a vérkeringést, így segít megőrizni a bőr rugalmasságát, feszességét.

Nemcsak arctornát lehet végezni, hanem más egyéb gyakorlatot is. Az ökölbe szorítás fiatalítja a kézfejet, legalább hússzor érdemes megismételni, s állítólag pár hét gyakorlás után a kézfejen kevésbé láthatóak lesznek a vénák. A vibrációs gyakorlat a csökkenti a lábdagadást. Emeljük el a sarkat 1 cm-re a talajtól, aztán engedjük vissza a talajra legalább százszor. Ezt nagyon fontos mezítláb végezni. A fenékszorítás feszesebb popsit eredményez, ehhez a farizmokat kell erősen 20 másodpercig összeszorítani, s húszszor megismételni.

Ha krémekről és arcpakolásról van szó, a házi arcmaszkok mellett tettem le mindig is a voksomat, a bolti készítményekkel szemben. Nemcsak, hogy sokkal olcsóbb is, de lényegében teljesen természetes és friss alapanyagokat tartalmaz, amit mi magunk állítunk össze a világhálón található számos recept közül, az elkészítéssel pedig nem kell pár percél többet bajlódni.

Vannak hölgyek, akik lusták elvégezni a napi arctisztítási rutint, pedig sminkkel az arcunkon lefeküdni igencsak vétek, sokat árt az arcbőrnek.

Látványos eredményeket lehet elérni a bőrfiatalításon kívül a megfelelő öltözettel és egy jól eltalált frizurával is. A megfelelő színeket használva garantáltan feldobhatjuk a szettünket, ezek a színek például a türkiz, melynek rengeteg változata van. Én magam nagyon szeretem a türkizkék és türkiz zöld árnyalatait.

A világosabb bőrtípusba tartozó nőket sápasztják a pasztelles árnyalatok, ellenben az élénk és vibráló színek feldobják a napot és javítják a közérzetet. Ezek közül is az egyik legjobb választás a vörös-ibolya szín. Ki kell próbálni.

Ha néhány évet szeretnél fiatalodni, mindössze csak pár apróságra kell odafigyelned és lenyűgöző eredményeket érhetsz el. Ezeket már csak azért is érdemes kipróbálni, mert nem kerülnek sem sok időbe, sem sok pénzbe. Egy próbát megér. A tippek között nem szerepel, de én hozzátenném a belső nyugalmat, harmóniát, pozitív gondolkodást és magunk, illetve mások elfogadását. Ha a belsőnk nincs rendben, a külső tényezők nem fognak csodát tenni.

Húsvét gyomorrontás nélkül

Ünnepek, alkalmak, családi evészete előtt érdemes végig gondolni, hogy mit tegyünk azért, hogy emésztési panaszok nélkül élvezhessük a finomságokat. Húsvét emésztési panaszok nélkül!

5 kreatív szülő-gyerek program, ami a gyerekek fejlődését is segíti

Az együtt töltött minőségi idő semmivel sem pótolható a gyerekek szellemi és mentális fejlődése szempontjából, ráadásul a közös programok a szülőknek is segítenek a töltekezésben. Legyen szó például közös sütés-főzésről, meseolvasásról vagy mesehallgatásról, ezek a tevékenységek mind segítenek elmélyíteni a szülő és a gyerek közötti kötődést, támogatják a kicsik fejlődését, és nem utolsó sorban rengeteg boldog közös emléket is begyűjthetnek velük.

Márciusban óraátállítás!

A nyári időszámítás március utolsó vasárnapján kezdődik, és október utolsó vasárnapjáig tart, ennek kezdete 2024-ben március 31. vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előre állítani az órát.

Milyen lesz egy 2024-es sikkes esküvő? – ezek a trendek idén

Az esküvőknél minden évben megválasztják az év színét, ettől függetlenül természetesen mindenki a saját ízlése szerint dekorálja a nagy napot. Nézzük, hogy idén melyik irányvonalat érdemes követni.

Egyszerűen elkészíthető húsvéti dekorációk

Alig néhány hét múlva húsvét, ami a legfontosabb keresztény ünnepünk. Ahogy karácsonykor vagy más ünnepkor, úgy húsvétkor feldíszítik sokan a lakásukat. Az ünnepi dekorációt egy kis ügyességgel mi is könnyen és egyszerűen elkészíthetjük.