Menü

Az apartman bérlés szuper előnyei

Feltöltődés, kikapcsolódás, kényeztetés. Olyan dolgok, amelyekre mindannyiunknak szüksége van a rohanó, stresszes hétköznapok után. Olyan dolgok, amelyek új életre keltik a testet és a lelket, amelyek egyszerűen pótolhatatlanok.

Minden család más és más, így először is azt kell meghatároznunk, hogy számunkra mi a legfontosabb a családi nyaralás során. Az olcsóbb ár, a könnyű megközelíthetőség, az, hogy ne kelljen főzni, a gazdag svédasztal, a gyerek ne lógjon rajtunk egész nap, a családi közös programok vagy a medencék száma? Ne csak mi határozzuk meg ezeket, hanem a gyerekeket is vonjuk be a döntésbe.

Ha tisztáztuk az igényeket, akkor könnyebb lesz eldönteni, hogy apartmanban vagy szállodában legyen a szállás.

Az tény, hogy az apartmanok nem biztosítanak akkora szintű ellátást, mint a hotelek, de nagyon sok előnye van egy családi nyaralás során.

De miért nyaralunk apartmanban (is)?

A szállodában kevés helyen tudnak kényelmesen egy 6 fős családot elhelyezni

Tény, hogy egy gyerekbarát szállodai szoba ma már fel van szerelve gyerekkáddal, fellépővel, bilivel, gyerekággyal… stb., de az apartmanok közül is van olyan, melynél nem kell bepakolnunk a fél háztartást!

Az apartman olcsóbb, de neked kell gondoskodni az ételről és italról. Viszont nincs időpont, hogy mettől-meddig lehet reggelizni, vacsorázni.

Az apartmanos nyaralás jóval több szabadságot ad, mint gondolnánk. Ráadásul többnyire olcsóbb, mint szállodában megszállni, ráadásul ma már egy új vagy felújított apartman szinte eléri a szállodák színvonalát. Az apartmanos nyaralásnak az egyik legnagyobb előnye a szabadság. Amíg a szállodában többnyire kötött időpontokban étkezhetsz, az apartmanban, ha kedved tartja, főzhetsz, a teraszok pedig szinte mindig összehozzák az addig idegen embereket egymással, tehát szuper társasági élményben lehet részed, és akár új barátságokat is köthetsz. Az apartmanos nyaralás a nagyobb családoknak vagy baráti társaságoknak is kedvez, a házak többségében találhatók egybenyitható szobák, így ha akartok, elszeparálódhattok egymástól, de akár együtt is lehettek.

Ha kisgyerekkel mész, az apartman akkor is telitalálat lehet. Baráti társaságoknak is ideális lehet az apartman, hiszen, ha az egészet kibérelik, a költségeket elosztva olcsóbb lehet a szállás, és attól sem kell tartaniuk, hogy zavarják a többi vendéget azzal, hogy sokáig fent vannak, hangoskodnak, buliznak. Minden esetben az a legfontosabb, hogy a választott szállás mindenki lehetőségeinek és igényeinek megfeleljen, így biztos, hogy mindenki jól érzi majd magát.

Mivel a kibérelt házikó többnyire csak a tiétek, nem kell azon törnöd a fejed, hogy az esetleg hangoskodó, síró gyereked zavarja-e a szomszédokat, így ezt a stresszfaktort is kiiktathatod. A példa kedvéért ide vehetjük a vendégházunkat a veszprémi Béla utca 6 szám alatt lévő B6-t, amely egyszerre ötvözi a Balaton körüli programok sokszínűségét, (pl. augusztus 16-ig folyamatos programok a veszprémi várban, Rozé, Rizling és Jazz Napok, utcazene) egy kisváros sármját és az egyszerűen nagyszerűen formatervezést. Remek elhelyezkedésével szállásunk sok gondot vesz le az idelátogatók válláról. Aki kedvet kapna az a lehetőségekről, kuponkódokról és minden egyébről a lenti linken érdeklődhet. Nagy az érdeklődés a Balatontól kis kocsiútra lévő szállások iránt így limitáltak a helyek, de a mostani helyzetben amikor a belföld felé fordulnak a pihenni vágyók érdemes egy próbát tenni vele.

https://www.facebook.com/Apartman-B6-111630727267694

Szerző: Udvari Fanni -Vass Attila

A komposztálás titkai

Környezettudatos és hasznos. Így kezdj komposztálni!

Maradéktalanul

Magyarországon közel 2 millió tonna ételt dobunk szemétbe évente, otthonainkban ennyi végzi a kukában. Hatalmas pazarlás ez, mely ellen civil szervezetek is tiltakoznak.

Hirtelen a magad lábára állni

Krízishelyzetek mindig adódnak. Ezekkel vagy megbirkózunk egyedül, vagy magunk előtt tornyosítunk egy jó adag problémát, amiben aztán rendszeresen megakadunk. Az egyik nehézséget az okozza, amikor az ember hirtelen egyedül lesz, vagy anyagi vagy érzelmi szempontból a maga útját kell járnia, noha addig ez nem fordult elő. Ezzel megbirkózni nem egyszerű

Hogy gyorsabban múljon el a szúnyogcsípés

Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy a nyár legkellemetlenebb velejárója a szemtelen szúnyogok inváziója, a rovarokat pedig olykor sajnos a szúnyogriasztó szerek sem tartják távol. Mivel csökkenthetjük a kellemetlen tüneteket?

Tippek megtakarításhoz

Bármit hoz az élet egy kis megtakarítás soha nem jön rosszul, ezért érdemes félretenni amikor több jön be, mint folyik ki.