Menü

Jelei annak, hogy fejlődsz

Nagyon fontos a sportban, hogy eredményeket érjünk el, jól teljesítsünk, elégedettek legyünk a formánkkal, egészségesek legyünk, jól nézzünk ki és még sorolhatnám a külvilág felé mutatandó jeleket, azonban a fejlődésünknek van egy sokkal egyszerűbb és azt hiszem fontosabb oldala is: hogy érezzük magunkat a bőrünkben.

A jelei annak, hogy fejlődünk és sikeresek vagyunk az életmódváltásban és sportolásban, hogy már nem a kilókra, a centikre, a mérlegre ugrunk egyből kora reggel, hanem a következő kérdések esetén pozitív választ tudunk adni önmagunknak.

Jó irányba változott a közérzeted?

Energikusabb lettél?

Jobb lett az időbeosztásod?

Sikerült változtatni a táplálkozásodon?

Tudsz pihenőnapot tartani? Nyújtani?

Kiegyensúlyozottabbnak érzed magad?

Pozitívan gondolkodsz? Pozitívan állsz a dolgokhoz?

Egyértelmű jelei annak, hogy jól csinálod, hogy jobban és pihentetőbben alszol.

Hatékonyabb vagy a munkádban. Jobban tudsz összpontosítani.

Több az energiád. Aktívabb vagy.

Észrevetted, hogy figyelsz a folyadékbevitelre, sokkal több vizet iszol.

Rendezettebb és jól beállított a táplálkozásod, figyelsz a makrókra, több zöldséges ételt eszel, s te magad is egészségesebb ételeket főzöl, merthogy egyáltalán nekiálltál főzni, érdekelnek új ízek, keresed a változatos recepteket.

Jobban mennek az edzések, nagyobb súlyokkal edzel, gyorsabban futsz, nagyobb távokat bírsz.

Hajlékonyabb vagy.

Kapcsolatokat építesz és a hozzád hasonló pozitív emberek társaságát keresed.

Nem befolyásol mások véleménye, nem félsz attól, mit szól a környezeted.

Önazonos vagy.

Jobb lett az időbeosztásod, hatékonyan menedzseled a saját életed.

Motivált vagy, vannak céljaid és mindig újabbakat tűzöl ki. A megfelelő célkitűzés a sikeres élet egyik alapja. Határozd meg, hogy mi fogja táplálni a sikeredet!

Mindennek a jó oldalát próbálod nézni, mert a lelked rendben van, így pedig minden rendben van.

Egész egyszerűen jobb a közérzeted és jobban érzed magad a bőrödben. Na ezek biztos jelei annak, hogy jó úton jársz és ez a te utad. Az igazi siker mindig egy összetett és – általában – hosszú út végeredménye. Az első és legfontosabb pedig, hogy a sikernek nincs titka. A sikernek ára van. Te mire vagy hajlandó érte?

Martinka Dia

Használt ruhát venni menő!

Sokan szeretik a használt ruha piacot, hiszen fantasztikus és egyedi darabok bújnak meg olykor-olykor a túrkálókban, ami manapság már egyáltalán nem kínos dolog.

Mi okozza az utazás utáni depressziót?

Tapasztalták már, hogy nyaralásból hazatérve szomorú hangulatuk lett? Ez az úgynevezett nyaralás utáni depresszió, amely egyáltalán nem ritka jelenség. Szerencsére az ilyenkor fellépő rosszkedv különböző módszerekkel enyhíthető.

Óvjuk okoseszközeinket, gyógyszereinket a melegtől!

Nem csak az emberek viselik nehezen a kánikulát, hanem a technológiai eszközök is megsínylik a szélsőséges időjárást. Az extrém időjárás nem csak az emberek életét nehezíti meg, de használati tárgyainkban is kárt tehet.

Kemping a kertben

Szeretnéd átélni egy kemping hangulatát, de nincs rá lehetőséged, hogy elutazz otthonról? Rendezz be a kertedben egy sátrat, és éld át otthonról a szabadban töltött éjszaka autentikus hangulatát, az otthon közelségének előnyeivel fűszerezve!

Feszültséglevezetés? - Mire jó a stressz?

Azt hihetjük, hogy szükségünk van a stresszre, de közben mégis egyfajta negatív tényezőként gondolunk rá. Holott ha épp megfelelő nyomás helyezkedik ránk, az erőforrásainkat is jobban tudjuk beosztani. Nem utolsó sorban, a stresszes légkörben elért sikereink azok, amelyekre szívesen visszagondolunk: ezek a legnagyobb győzelmeink.