Menü

Jelei annak, hogy fejlődsz

Nagyon fontos a sportban, hogy eredményeket érjünk el, jól teljesítsünk, elégedettek legyünk a formánkkal, egészségesek legyünk, jól nézzünk ki és még sorolhatnám a külvilág felé mutatandó jeleket, azonban a fejlődésünknek van egy sokkal egyszerűbb és azt hiszem fontosabb oldala is: hogy érezzük magunkat a bőrünkben.

A jelei annak, hogy fejlődünk és sikeresek vagyunk az életmódváltásban és sportolásban, hogy már nem a kilókra, a centikre, a mérlegre ugrunk egyből kora reggel, hanem a következő kérdések esetén pozitív választ tudunk adni önmagunknak.

Jó irányba változott a közérzeted?

Energikusabb lettél?

Jobb lett az időbeosztásod?

Sikerült változtatni a táplálkozásodon?

Tudsz pihenőnapot tartani? Nyújtani?

Kiegyensúlyozottabbnak érzed magad?

Pozitívan gondolkodsz? Pozitívan állsz a dolgokhoz?

Egyértelmű jelei annak, hogy jól csinálod, hogy jobban és pihentetőbben alszol.

Hatékonyabb vagy a munkádban. Jobban tudsz összpontosítani.

Több az energiád. Aktívabb vagy.

Észrevetted, hogy figyelsz a folyadékbevitelre, sokkal több vizet iszol.

Rendezettebb és jól beállított a táplálkozásod, figyelsz a makrókra, több zöldséges ételt eszel, s te magad is egészségesebb ételeket főzöl, merthogy egyáltalán nekiálltál főzni, érdekelnek új ízek, keresed a változatos recepteket.

Jobban mennek az edzések, nagyobb súlyokkal edzel, gyorsabban futsz, nagyobb távokat bírsz.

Hajlékonyabb vagy.

Kapcsolatokat építesz és a hozzád hasonló pozitív emberek társaságát keresed.

Nem befolyásol mások véleménye, nem félsz attól, mit szól a környezeted.

Önazonos vagy.

Jobb lett az időbeosztásod, hatékonyan menedzseled a saját életed.

Motivált vagy, vannak céljaid és mindig újabbakat tűzöl ki. A megfelelő célkitűzés a sikeres élet egyik alapja. Határozd meg, hogy mi fogja táplálni a sikeredet!

Mindennek a jó oldalát próbálod nézni, mert a lelked rendben van, így pedig minden rendben van.

Egész egyszerűen jobb a közérzeted és jobban érzed magad a bőrödben. Na ezek biztos jelei annak, hogy jó úton jársz és ez a te utad. Az igazi siker mindig egy összetett és – általában – hosszú út végeredménye. Az első és legfontosabb pedig, hogy a sikernek nincs titka. A sikernek ára van. Te mire vagy hajlandó érte?

Martinka Dia

Az érzelmi intelligencia fontossága, fejlesztése

Egyre többet hallani az érzelmi intelligenciáról. Ha eddig nem volt fontos számunkra az érzelmi intelligenciánk és/vagy nem tudtuk, hogyan lehet fejleszteni, továbbá érdekel bennünket, hogy mely csillagjegyek jók kiugróan ezen a téren, akkor érdemes elolvasni erről szóló mai cikkünket.

Kutya a családban

Lakótelepen nőttem fel, sajnos soha nem volt háziállatom, így nem volt lehetőségem megtapasztalni, milyen érzés egy házi kedvenc a családban, ám költözésünk óta fontolgatom, hogy menhelyről hazaviszek egy kutyust.

Egyre több az internetes csaló!

Mindig fontos felhívni a figyelmet az online csalásokra, de most különösen aktuális téma, hogy miért vigyázzanak a netes vásárlásokkal, hogyan ismerhetők fel az internetes csalók!

Hogyan legyünk sikeresek egy rapid randin?

Jelentkeztem egy rapid randira, de mi a jó isten ez az egész? Hogy kell egy ilyen helyen beszélgetni, viselkedni? Sikeres szeretnél lenni az este alatt, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá majd a beszélgetésekhez. Értelemszerűen mindenki pozitív visszajelzéseket szeretne kapni. Az alábbi cikkben arra kaphatunk választ, hogy milyen formában és milyen kérdésekkel érdemes egy ilyen estére felkészülni.

Iskolai telefonhasználat pro és kontra

Mai témánk apropóját az adta, amit a minap olvastam a világhálón: a brit iskolákban szigorú ellenőrzési rendszert vezetnek be: az iskolák felelőssége lesz, hogy a diákok ne használhassák a mobiltelefonjukat a tanórákon. Iskolai telefonhasználat pro és kontra.