Menü

Ilyen egy tökéletes nő a férfiak szerint

Talán minden férfi és nő kíváncsi arra, hogy milyen párra vágyik a másik nem, melyek azok a tulajdonságok, szokások, amelyeket vonzónak tartanak, és amelyek szerepet játszanak a leendő partnerük kiválasztásában. Íme pár tipp, hogy hogyan hódíts meg egy férfit:

Intelligens

Ne félj megmutatni az intelligenciádat, hiszen a férfiak számára nagyon vonzó lehet egy okos nő, ugyanakkor nem szeretik, ha a nő hordja a nadrágot. Egy igazi férfi igényli, hogy egy nőnek legyen véleménye, izgalmas legyen vele a társalgás. Ha egy nőnek nincs véleménye, és mindig csak a pasinak ad igazat, az egy idő után rendkívül unalmas lehet a férfiak számára. Az ilyen nők pedig nem komoly kapcsolatra kellenek nekik…

Őszinte

Egy kapcsolatban nagyon fontos az őszinteség. Szükséges, hogy elmondjuk egymásnak, hogy mit szeretnénk, vagy éppen, hogy mi nem tetszik. A férfiak szeretik, ha a nők őszinték, és nem kell találgassák, hogy mit szeretnének.

Figyelmes

Nagyon fontos, hogy kedvesek, és figyelmesek legyünk egymáshoz. Tudjuk, és érezzük, hogy a másik mire vágyik, legyünk kíváncsiak annak az embernek az érzéseire, aki mellettünk van. Segítsük mindenben! A férfi az férfi: máshogy gondolkozik, érez és tesz. Az az egy viszont biztos, hogy az erősebbik nemnek is éppúgy szüksége van a szeretetre, mint a gyengébbiknek. S ha a nő megadja neki a feltétel nélküli szeretetet, gondoskodást, és elfogadja őt minden apró-cseprő hibájával együtt, akkor a férfi garantáltan a tenyerén hordozza majd a nőt,élete végéig.

Szenvedélyes

A férfiak számára nagyon fontos, hogy egy legyen szenvedélyes. Látsszon rajta, hogy élvezi az életet, a szerelmet. Ez szükséges ahhoz, hogy a láng hosszabb ideig égjen. Az is nagyon imponáló, ha egy nő a hobbijában szenvedélyes.

Nőies

Ez nem azt jelenti, hogy mindig magassarkúban kell tipegni, elég az is, ha rádnéz egy férfi érezze, hogy nő vagy. Ez a tulajdonság belülről is sugározhat akár. Például, ha szereted magad, és elégedett vagy, akkor egy csodálatosan szép nővé tudsz válni.

Önellátó

Egy párkapcsolat az adok-kapok egyensúlyáról szól. Ha ez felbillen, és az egyik fél úgy érzi, hogy ő cipeli a vállán a kapcsolat minden terhét, ott már elég nagy a baj. A férfiak olyan nőt keresnek, aki kiveszi a részét a tehervállalásból. Bármennyire is nem azt sugallja a mai társadalom, a házimunkák még mindig szexik.

Elbűvölő

Persze a szépség nagy előny, de elmondásuk szerint ez maximum az első három percben olyan nagy dolog. Ahhoz, hogy ebből szerelem legyen viszont sokkal, de sokkal többre van szükség.

Szabadságot ad

A fiúk álmaiban a tökéletes nő nem láncol magához, nem sajátít ki és nem akar elmarni a barátaidtól. A férfiak szeretik a függetlenséget és az érzést, hogy nem egy börtönben vannak, hanem egy olyan kapcsolatban, ahol annak ellenére, hogy van barátnőjük nem kell feladniuk szabad életüket.

A tökéletes nő, mint olyan, nem létezik. De azért valamennyire törekedhetsz rá, túlzásba nem szabad vinni, az senkinek sem jó. Biztos vagyok abban, hogy a fenti dolgok közül egyik sem okozott meglepetést, hiszen nagyon alapvető dolgok ezek. Viszont meglepő módon mégis rengeteget számítanak.

Tanácsok, hogy az első randi jól sikerüljön

Izgatottság, hevesen zakatoló szív, izzadás, félelem – ha valóban fontos az első randevú, akkor a felsorolt tünetek gyakran jelentkeznek. Ezek ellen nem igazán tehetünk, ám vannak olyan dolgok, amelyeket befolyásolhatunk annak érdekében, hogy az első találkozás jó kimenetellel záruljon. Íme pár jó tanács, tipp az első randihoz, ezúttal nem csak férfiaknak.

Tulajdonságok, amelyek azt mutatják, hogy perfekcionista vagy

A perfekcionisták nagyon gyakran állítanak magukkal szemben magas elvárásokat, rendkívül önkritikusak tudnak lenni, amennyiben a felállított színvonalat nem sikerül teljesíteniük. A jelenség pszichológiai hatásai nagyon nehezen ellenőrizhetők.

A féltékenység pszichológiai okai

A féltékenység egy természetes, velünk született érzés, melynek szerepe van az életösztönünk, a természetes versengés és a fajfenntartás kapcsán.

Jelek, hogy egy férfi szerelmes

Nem titok, hogy a nők és a férfiak másképp mutatják ki érzéseiket. Míg a nők szerelmi vallomásokra vágynak, addig a férfiak finoman elsimítják a hajat a szerelmük szeme elől. Nőként épp ezért olyan egyszerű összezavarodni, ha azon gondolkozunk, vajon mit is gondolnak.

A halogatás megelőzhető mellékhatásai

Halogatunk, mert nincs kedvünk valamihez. Halogatunk, mert unalmas vagy idegőrlő valamit elkezdeni, befejezni. Mindannyian halogatunk, de vajon milyen hatása van ennek az életünkre?