Menü

Az ikrek csillagjegy általános jellemzői

Általános jellemzői:

Az Ikrek szüntelenül szomjazza az új információkat, szeretne minél több dolgot megismerni és közelebbről megszemlélni. Kifelé forduló, mozgékony és intellektuális, életét kettősség jellemzi, szerteágazó érdeklődésű, ezért egy kicsit felületes is, kiváló szónok, jártas a művészetekben, szellemes, tapintatos, de kissé különc és lobbanékony, szívesen ígérget, hogy hamar elfeledkezzen az ígéreteiről. Remek üzleti érzékkel rendelkező ember, aki sikeres a szerelemben is, és imádja a futó kalandokat. Döntései során is inkább az eszére hallgat, mintsem a szívére, ettől függetlenül egyáltalán nem mondhatjuk, hogy az Ikrek érzelemmentes lenne.

Az új és ismeretlen helyzeteket is jól kezeli, próbálja mindenben meglátni a pozitívumot. Gyorsan alkalmazkodik, és a kapcsolatteremtéssel sem szokott gondja lenni. Ezért a leleményességért mondják rá sokan, hogy ha kell, még a jég hátán is megél. Élénk fantáziájának, határtalan kreativitásának és irigylésre méltó intelligenciájának köszönhetően szuper meglátásai vannak, ráadásul újszerű ötletekért sem kell az a szomszédba mennie. Ha a helyzet úgy kívánja, gyorsan feltalálja magát. Élvezi, ha ő lehet a társaság középpontjában, vidámsága könnyen átragad másokra.

Remek a humorérzéke, ám szinte soha nem gúnyolódik, intelligenciája szórakozás közben sem hagyja cserben. Nem véletlen, hogy olyan sokan vágynak a közelségére! Az Ikrek megállás nélkül tréningezi az agyát, ezért hosszú ideig megőrzi fiatalos gondolkodását. Fontos számára, hogy lépést tartson a világgal, ezért idősebb korában is szívesen barátkozik fiatalokkal, akik mellett igazi örökifjúnak érezheti magát. Az üzleti és a szakmai életben kiváltképp sikeres. Rámenős, de ugyanakkor stílusa nem fárasztó. Mindig észben tartja a jeles napokat, melyeket apró meglepetésekkel tesz felejthetetlenné.

Rejtélyes személyiség, kettős jellem. Személyét valamilyen titokzatosság lengi körül. Szereti az újat, a változást, a kalandokat, ezért a hűség nem tartozik az erősségei közé. Olyan partnerre vágyik, aki türelmesen elnézi gyerekes csínytevéseit. Szexuális kíváncsisága miatt könnyen talál párt magának. Addig érdekli valaki, amíg érdekesnek találja – vagy valamilyen érdek fűzi hozzá; többnyire élvezi a szórakoztató helyzeteket, vitákat, jó beszélőkéjével pedig könnyen bárkit le tud venni a lábáról. A flörtben a szellemi izgalmakat előrébb helyezi, mint a testi vágyak beteljesítését.

Szerencsenapja: Csütörtök

Szerencseszámai: 5, 7, 12

Bolygója: Merkúr

Stabilitása: Változó

Elem: Levegő

Erőssége: Írás, beszéd, logika, kommunikáció

Stílusa: Kettős

Polaritása: Semleges

Ideális társa: Nyilas, Mérleg, Vízöntő

Talizmánjai: Topáz, akvamarin, berill, higany, ón

Gyengéje: Fecsegés, pletykálkodás, szétszórtság, felületesség, pontatlanság

Virága: Azálea

Színe: Világos árnyalatok (sárga), légies színek

Ha a párod Ikrek, akkor értsd meg, hogy nem a kötöttség és az örökkévalóság fogja szívét rabul ejteni, hanem a jókedv, a vidámság, a kölcsönösség, az intellektus és a felszabadult pillanatok. Érzéseit szívesebben elemzi vagy beszél róluk, mintsem mélyen átélve kimutatná azokat. Azonban, ha a helyzet komollyá válik, mélyen megbolygatják érzelmeit, netalántán még szerelmes is lesz, akkor aztán határozatlanná, idegessé és szégyenlőssé tud válni egy szempillantás alatt.

Forrás: Bartha Judit: Csillagjegyelemzés - Az Ikrek

Mi okozhatja a szemrángást?

A szemrángás, azaz tic, viszonylag gyakori tünet, főleg gyermekkorban. A tic alatt szemhunyorítást, arcrángást, szemöldökemelést értünk.

Meggyógyulhatunk a Placebo tablettáktól is?

Placebonak tekinthető minden olyan gyógyszer, amely valódi orvosi kezelésnek tűnhet, de nem az. Lehet tabletta, injekció, és sok más típusú álgyógyszer is. Ami minden placeboban közös, az az, hogy nem tartalmaz aktív hatóanyagot, mely kihat az egészségre.

A meditációs alapok elsajátítása

Előkészület nélkül nincs próbálkozás.
Próbálkozás nélkül nincs fejlődés.
Fejlődés nélkül nincs tökéletesség.
Tökéletesség nélkül nincs elégedettség.

Hogyan legyél magabiztos és sikeres egy randin?

A magabiztosság az egyik legvonzóbb tulajdonság tud lenni egy embernél. A legtöbb nő imádja, hogy ha egy magabiztos férfival van dolga. Ha valaki elégedettséget sugároz és kiáll magáért, akkor az a másik fél számára azt jelentheti, hogy tudja mit akar. Nézzünk meg néhány tippet, amelyekkel magabiztosak lehetünk egy randin.

Az ölelés ereje

Ha átölelünk valakit, azonnal szívet melengető, kellemes boldogság érzést, elégedettsége tapasztalunk, de a tudósok szerint az ölelés előnye ennél jóval több. Érdekes tény, hogy egy átlagos ölelés mindössze 3 másodpercig tart, 20 másodperc elteltével pedig már boldogsághormonok szabadulnak fel, ezért jó egy hosszú ideig tartó ölelés.