Menü

Mindent a kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelésről

A kavitációs ultrahang alacsony, 40kHz körüli ultrahang hullám, mely megrepeszti a zsírsejtek falát, és itt a zsír a sejt közötti térbe kerülve a természetes kiválasztó folyamatokkal kiürül. Egy kavitációs készülék akkor a leghatékonyabb, ha az fókuszált célkavitációs hullámokat szór, mely felismerhető arról, hogy a vendég a kezelés közben egy belső sípoló hangot hall, amit a kezelő nem, és a kezelőfej nem melegszik fel.

Azért, hogy a kezelés tényleg hatékony legyen nagyon fontos az, hogy napi 3-4 liter vizet fogyasszunk, ezzel gyorsítva az anyagcserét, és a zsírok feldolgozását. Közvetlenül a kezelés előtt is el kell fogyasztani egy nagyobb mennyiséget, ez kb. 1 liter kell, hogy legyen.

A kezelés teljesen fájdalommentes, és nagyon hatékony a helyi zsírpárnák eltüntetésére, és a cellulit megszüntetésére. Nagyon fontos, hogy semmilyen más szövetre nincs káros hatása, csak a zsírsejteket roncsolja. Mellékhatásként maximum enyhe bőrpír, vagy 1-2 pici hólyag fordulhat elő a kezelt területen, ami legkésőbb 1 óra múlva elmúlik.

Kavitációs zsírbontás előnyei

A kavitációs zsírbontás során alkalmazott kezelés teljesen fájdalommentes, nem marad vissza nehezen gyógyuló bőrseb, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal.
A kavitációs zsírbontás nem igényel fárasztó, izzasztó gyakorlatokat, különböző nem természetes anyagokból felépülő zsírcsökkentő tabletták szedését hanem egyszerűen egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánt területről történik a zsírszövet csökkenése.
Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben, a kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását.
A kavitációs kúra hatása tartós, mivel a zsírszövetek tényleges eltávolításra kerülnek.
A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.
A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagáltak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.
Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.

Ellenjavallatok:

• sérült bőr

• terhesség

• pacemaker, fém implantátum

• hallókészülék, vagy valamilyen halláskárosodás

• epilepszia

• szívritmus zavar

• trombózis

• daganat

Kavitációs ultrahanggal kezelhető testtájak:

• has • külső, belső comb • fenék • kar

A kezelés hatására formálódik az alak, feszesedik a bőr, csökken a narancsbőr, csökkennek a helyi lefogyhatatlan zsírpárnák, a problémás testrészeken csökken a terület, mely cm-ben is mérhető. Mivel a zsírsejtek száma a születés óta adott, és ez nem növekszik, és mivel a kavitáció szétroncsolja a zsírsejteket, ezért a zsírleszíváshoz hasonló hatás érhető el vele. Míg egyéb testkezeléseknél a zsírsejtek csak méretükben lesznek kisebbek, de nem roncsolódnak, így a kavitációs zsírbontással kialakult eredmény sokkal hosszabb ideig megőrzi a kialakult eredményt.

Egy területen maximum 30 percig kezelhetünk, és ezt egy 30x30 cm-es területre kell koncentrálni. Összesen egy kezelés ne legyen több mint 45-50 perc, mert a szervezet az ennyi idő alatt felbontott zsírt képes egyszerre feldolgozni. Vese és máj fölött nem szabad kezelni.

A kezelés kúraszerűen javasolt a látványos eredmény eléréséhez. Ezt heti rendszerességgel célszerű végezni, ennél gyakrabban nem ajánlatos. Kb. 5-10 kezelés szükséges ahhoz, hogy hosszan tartó látványos eredményt érjünk el.

Fényvédők, smink, napsütés

A tudatos bőrápolás alapja, hogy már kora tavasszal, az első napsugarak megjelenésekor elkezdjük a fényvédő krémek használatát, azonban mit tegyünk, ha a fényvédelem mellett a sminkről sem szeretnénk lemondani nyáron?

Létezik krónikus napfényhiány

A D-vitamin a bőrön keresztül termelődik, a természetes napsütés hatására. Zsírban oldódik. Márciustól szeptemberig elegendő a napfény ahhoz, hogy elegendő vitaminhoz jussunk, ám a télen a vitaminkészleteink megcsappannak. Mit okoz a napfény hiánya és mit tehetünk ellene egészségünk megőrzéséért?

Mi mindenre jó a CT-vizsgálat, és mikor lehet rá szükséged?

Bizonyos betegségek esetén a röntgen- vagy az ultrahangvizsgálat nem elegendő a diagnózis felállításához. Ilyenkor szükség lehel a komputertomográfia (CT) képalkotó eljárásra, amely háromdimenziós felvételeket készít a test egy adott szegmenséről, így részletesebb képet biztosít a szövetekről, az erekről és a csontokról. Milyen esetekben rendelnek el az orvosok CT-vizsgálatot?

Az almaecet sokoldalú felhasználása és előnyei

Az almaecet egy sokoldalú csodaszer. Amellett, hogy a konyhákban évek óta hódít a viszonylag olcsó áron kapható ecet, a fogyókúrázók körében is népszerű. Azonban milyen jótékony és pozitív hatásai vannak annak, ha minden nap belecsempészed az ételeidbe, vagy vízzel hígítva, mézzel édesítve, iszol néhány kortyot belőle?

Lúgosításra fel

Jön a jó idő, nem csak a kedvünknek kell jobbnak lennie, hanem a testünknek is ideje kiadni magából a káros anyagokat. Irány a lúgosítás!