Menü

Mindent a kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelésről

A kavitációs ultrahang alacsony, 40kHz körüli ultrahang hullám, mely megrepeszti a zsírsejtek falát, és itt a zsír a sejt közötti térbe kerülve a természetes kiválasztó folyamatokkal kiürül. Egy kavitációs készülék akkor a leghatékonyabb, ha az fókuszált célkavitációs hullámokat szór, mely felismerhető arról, hogy a vendég a kezelés közben egy belső sípoló hangot hall, amit a kezelő nem, és a kezelőfej nem melegszik fel.

Azért, hogy a kezelés tényleg hatékony legyen nagyon fontos az, hogy napi 3-4 liter vizet fogyasszunk, ezzel gyorsítva az anyagcserét, és a zsírok feldolgozását. Közvetlenül a kezelés előtt is el kell fogyasztani egy nagyobb mennyiséget, ez kb. 1 liter kell, hogy legyen.

A kezelés teljesen fájdalommentes, és nagyon hatékony a helyi zsírpárnák eltüntetésére, és a cellulit megszüntetésére. Nagyon fontos, hogy semmilyen más szövetre nincs káros hatása, csak a zsírsejteket roncsolja. Mellékhatásként maximum enyhe bőrpír, vagy 1-2 pici hólyag fordulhat elő a kezelt területen, ami legkésőbb 1 óra múlva elmúlik.

Kavitációs zsírbontás előnyei

A kavitációs zsírbontás során alkalmazott kezelés teljesen fájdalommentes, nem marad vissza nehezen gyógyuló bőrseb, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal.
A kavitációs zsírbontás nem igényel fárasztó, izzasztó gyakorlatokat, különböző nem természetes anyagokból felépülő zsírcsökkentő tabletták szedését hanem egyszerűen egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánt területről történik a zsírszövet csökkenése.
Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben, a kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását.
A kavitációs kúra hatása tartós, mivel a zsírszövetek tényleges eltávolításra kerülnek.
A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.
A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagáltak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.
Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.

Ellenjavallatok:

• sérült bőr

• terhesség

• pacemaker, fém implantátum

• hallókészülék, vagy valamilyen halláskárosodás

• epilepszia

• szívritmus zavar

• trombózis

• daganat

Kavitációs ultrahanggal kezelhető testtájak:

• has • külső, belső comb • fenék • kar

A kezelés hatására formálódik az alak, feszesedik a bőr, csökken a narancsbőr, csökkennek a helyi lefogyhatatlan zsírpárnák, a problémás testrészeken csökken a terület, mely cm-ben is mérhető. Mivel a zsírsejtek száma a születés óta adott, és ez nem növekszik, és mivel a kavitáció szétroncsolja a zsírsejteket, ezért a zsírleszíváshoz hasonló hatás érhető el vele. Míg egyéb testkezeléseknél a zsírsejtek csak méretükben lesznek kisebbek, de nem roncsolódnak, így a kavitációs zsírbontással kialakult eredmény sokkal hosszabb ideig megőrzi a kialakult eredményt.

Egy területen maximum 30 percig kezelhetünk, és ezt egy 30x30 cm-es területre kell koncentrálni. Összesen egy kezelés ne legyen több mint 45-50 perc, mert a szervezet az ennyi idő alatt felbontott zsírt képes egyszerre feldolgozni. Vese és máj fölött nem szabad kezelni.

A kezelés kúraszerűen javasolt a látványos eredmény eléréséhez. Ezt heti rendszerességgel célszerű végezni, ennél gyakrabban nem ajánlatos. Kb. 5-10 kezelés szükséges ahhoz, hogy hosszan tartó látványos eredményt érjünk el.

Húsvét gyomorrontás nélkül

Ünnepek, alkalmak, családi evészete előtt érdemes végig gondolni, hogy mit tegyünk azért, hogy emésztési panaszok nélkül élvezhessük a finomságokat. Húsvét emésztési panaszok nélkül!

Gyors és egyszerű gyógymód orrdugulás ellen

Légzési nehézségek, nyomásérzés, orrfájdalom – igen, ez mindenképp eldugult orrnak tűnik! De ne aggódj, azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Függetlenül attól, hogy allergiától vagy megfázástól szenvedsz, az orrdugulás nem egy kellemes tapasztalat. Megosztunk hát veled gyors és egyszerű házi praktikát, illetve néhány tippet bedugult orr ellen.

A vércukormérés fontossága

Miért és mikor kell megmérni a vércukrot? A cukorbetegek többségének állapota diétával, illetve gyógyszeres kezelés és diéta együttes alkalmazásával egyensúlyban tartható, de az inzulinos kezelésre szoruló betegek nagy részének szükséges a rendszeres vércukormérés.

Márciusban óraátállítás!

A nyári időszámítás március utolsó vasárnapján kezdődik, és október utolsó vasárnapjáig tart, ennek kezdete 2024-ben március 31. vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előre állítani az órát.

Lázcsillapítás természetesen

Míg korábban azt tartották, hogy lázcsillapításra csak 38 fok feletti testhőmérsékletnél van szükség, ma már az az általánosan elfogadott, hogy nem a testhő magassága a lényeg, hanem az, hogy hogyan viseli a beteg a lázat. A lázcsillapítás tehát tulajdonképpen a közérzet javítására szolgál. Ha nem szeretnél gyógyszert bevenni, mutatjuk, milyen természetes módszerekkel csillapíthatod a lázad.