Menü

Az étkezési kovaföld egészségügyi előnyei

Fizikai szerkezete miatt erőteljes gyulladáscsökkentő és belső tisztító. A kovaföld képes a baktériumok, paraziták, e-coli, permetezőszerek, nehézfémek és más mérgező anyagok eltávolítására a bélrendszerből.

Valószínűleg soha sem hallott még a leggazdaságosabb táplálkozás kiegészítőkről, amely egészségét javítják és kitisztítják szervezetét. Ez a kiegészítő tartotta titkát a legjobban. Kevesen ismerik, neve kovaföld. Teljesen természetes anyag, gazdag szilícium forrás. Egy ásvány, melyről megszámlálhatatlan dokumentáció említi egészségügyi előnyeit. A legutóbb nyilvánosságra hozott tanulmányokból azt tudtuk meg, hogy a kovaföld erősíti a csontokat és ízületeket, gátolja a csontritkulás kialakulását, visszaállítja a csontok egészségét, akkor is, ha a csontritkulás fennáll. Erősíti az immunrendszert, gátolja az Alzheimer-kór kialakulását, megakadályozza a bőr korai öregedését, és a bőr ráncosodását, erősíti a vérerek falát, hogy a szív egészsége fennmaradjon. A kovaföld segíti a test rossz zsírjainak lebontását. Napi használata gátolja a magas koleszterin halálos veszélyeinek kialakulását, a magas vérnyomást és a túlsúlyt.

Fizikai felépítése miatt a kovaföld erőteljesen gyulladáscsökkentő, és a test belsejét tisztító anyag. Képes a bélbaktériumok, parazita, e-coli, virusok, növényvédő szerek, nehézfémek, és más mérgek eltávolítására. Ismert, hogy a kovaföld segítséget nyújt vertigo, fejfájás,fülcsengés és álmatlanság esetén.

Fiatal korunkban szöveteink nagyobb mennyiségű szilíciumot szívnak és tartanak fenn, amivel testünk ruganyos, ellenálló és energikus marad. Ahogyan öregszünk, táplálkozásunk nem tartalmazza az igényelt mennyiséget, szilícium szintünk folyamatosan csökken, míg végül szinte alig marad testünkben. Mire felnőtté válunk, testünk szilícium készletének 80%-a felhasználásra kerül. Életkorunktól függetlenül szervezetünk számára folyamatosan szükséges a szilícium, így gyakorta hiány alakul ki ebből a nagyon fontos nyomelemből. A csökkenés fokozottan csökkenti egészségünket, növeli fáradtságunkat és felgyorsítja az öregedés folyamatát.

A kovaföld nagy mennyiségben tartalmaz felszívódásra kész szilíciumot, és képes feltölteni szervezünk szilícium szintjét. Hatására jelentős mértékben javul egészségünk és számos krónikus betegség megszűnik.

A szilícium kiválóan támogatja a csontokat és kötőszöveteket. Egészséges kötőszövetek szükségesek a belső szervek és a legnagyobb szerv, a bőr számára. És valószínűleg Ön is tudja, hogy a kor előrehaladtával a kötőszövetek leépülnek, a korral elindul az öregedés és a bőr ráncosodása. Ez természetesen nem az életkorral jár, inkább azért történik, mert nem elengedő a szilícium. A kollagén javarészt szilíciumból áll, ez a ragasztó tart mindent egyben.

A kovaföld egyik leginkább keresett előnyös tulajdonsága az emésztőrendszer tisztítása. Az emberek számos feldolgozott élelmiszert fogyasztanak, melyekben veszélyes kémiai anyagok és mérgek találhatók. A levegő minősége miatt is nagyon sok méreg kerül szervezetünkbe, melyet aztán el kell távolítania. A kovaföld kiűzi a parazitákat, vírusokat, baktériumokat és mérgeket, amelyek az emésztőrendszerhez tapadnak.

Míg úgy érezzük, hogy a kovaföld egy puha por, valójában egy pici cilinder extrém éles szélekkel. Amikor lenyeljük, a kovaföld az éles széleivel belekapaszkodik és lerántja a parazitákat, mérgeket, vírusokat a bélnyálka hártyáról. Az emésztőrendszerben úszó bármilyen mérget vagy parazitát felsziv és befog a kovaföld, A romlott zsírokat is begyűjti a bél faláról és hatásosan csökkenti a koleszterint. A kovaföld a felszívott mérgekkel, romlott zsírokkal a bélrendszeren keresztül távozik szervezetünkből.

Bőrünk és szerveink erősek és vastagok, ezért az éles széleket nem érezzük a kovaföld fájdalmat. Néhány nap után a teljes emésztőrendszer kitisztul, és sokkal hatásosabban működik.

Az 5 leghatásosabb méregtelenítő étel

A helytelen táplálkozás miatt a testünkben sok salakanyag, a kötőszövetekben pedig sok felesleges víz halmozódhat fel. Ám akadnak ételek, amelyekkel könnyedén elkerülheted ezeket a problémákat!

Mi az a CGM hajápolás?

A CGM rövidítése a Curly Girl módszernek, mely egy speciális, göndör hajra való hajápolási módszert jelent. A CGM jelölés azt jelenti, hogy göndörbarát termékről van szó, mely megfelel ezeknek a kritériumoknak.

A kígyóuborka meglepő hatásai

A kígyóuborka amellett, hogy sokoldalúan felhasználható a konyhában, a szervezetre is számos jótékony hatással bír, ami messze túlmutat a szem alatti karikák eltüntetésében.

A feldolgozott élelmiszerek káros hatásai

Az egészséges életmóddal foglalkozó szakemberek szerint a cukor, a finomított szénhidrátok után a feldolgozott élelmiszerek fogyasztása miatt van komoly ok az aggodalomra. Egyre több dietetikus, életmódtanácsadó javasolja a feldolgozott élelmiszerek fogyasztásának visszaszorítását. Vajon tisztában vagyunk azzal, melyek ezek az ételek, italok?

Mézbogyó - ültesd, csodáld, termeszd, használd fel

Szeretjük a környezetünkben a bokrokat, amik szép zöldek, de ha még termést is hoznak, ami még ehető is, egészséges is és finom is, akkor az csak egy aduász lehet. Ismerd meg a mézbogyót!