Menü

Legyél arra büszke, hogy nem vagy egyszerű nő!

Talán annyiszor hallottad már, hogy ez rossz dolog, hogy te is elhitted. Pedig nem az, éppen ellenkezőleg! Hányszor kaptad meg másoktól, hogy veled “nem egyszerű”, vagy “túl bonyolult vagy nekem” vagy nemes egyszerűséggel csak annyit, hogy “túl sok”? Ismerős?

Azért, mert valakinek nem vagy a zsánere, vagy mert kevesen veszik fel veled a tempót, egyáltalán nem kell kevesebbnek érezned magad, sőt!
Legyél egy kicsit a legjobb barátod, és ezeknek a visszautasításoknak lásd a másik oldalát: mindig izgalmas vagy, mindig impulzív, mindig pezsgő, ezerrel égsz, és ezerrel adsz. Veled ritkán unalmas az élet, a barátaidat egy életre választod, hűséges vagy, a végletekig terhelhető, hatalmas a szíved, mindig lehet rád számítani és mindig szeretni fogod azt, akit szeretsz. (Lehet, hogy nem maradsz vele, és lehet, hogy a külső személő azt látja, hogy gyűlölöd, de valójában nem ez a helyzet. Ha bajban lenne azonnal segítenél.)

Az emberek azért jönnek az életünkbe, hogy tanítsanak nekünk valamit (némelyikük rengeteg dolgot) és annak ellenére, hogy nem mindig kellemes, és főleg, néha váratlanul jön, hogy ha valaki azért lök el magától mert bonyolult vagy, akkor azt is meg kell tanulnod, hogy ettől még nem vagy rossz.

Egy ilyen nő mérhetetlenül őszinte
A bonyolultnak megcímkézett nők egyik legerősebb jellemzője, hogy nagyon őszinték, mivel megvan bennük a bátorság ahhoz, hogy kimondják a véleményüket, és bárkit szembesítenek azzal, ha hatalmas butaságot csinált.

Talán ez lehet az oka annak, hogy a párkapcsolatai mindig nagyon intenzívek, és a gyakori veszekedések elkerülhetetlenek. Emiatt csak egy igazán erős személyiségű férfi mellett képes megtalálni a boldogságot, máskülönben az egyensúly teljesen felborulna a kapcsolataiban.
Ez viszont együtt jár azzal is, hogy nem mindenben fognak egyetérteni a felek; ám mellette sosem kell hazugságokra vagy füllentésekre számítani, hiszen soha, egyetlen percre sem ferdítene a valóságon.

Vedd észre, hogy rengeteget tudsz adni, iszonyat sok energia van benned, amellyel ki tudod forgatni a világot is a sarkából! A leglelkesebb pom-pom lány vagy, igazi szurkolója és támogatója azoknak, akik szeretnek, nem hagysz cserben, és nem hagysz magára senkit.

Ez lenne olyan nagy bűn, ami miatt rosszul kéne érezned magad? Nem. Ezek mind erények. Ezek mind fantasztikus dolgok. Ezek mind követendő példák.
Persze nem mindenki rezeg veled egy hullámhosszon, ezt tudomásul kell venni, szomorkodni is lehet miatta, de tudd azt is: a bonyolult csodálatos!

Engedd meg magadnak, hogy szomorú légy, ha valaki visszautasít, vagy nem akar téged az életébe de tudd, ettől még nem vagy kevesebb!

A szorongás tünetei és fajtái

Amikor találkozunk egy stresszt kiváltó ingerrel (úgynevezett stresszorral), működésbe lép szervezetünk védekező rendszere, azaz az endokrin- és vegetatív idegrendszerünk.

Stressz vezetés közben: így csökkenthetjük a feszültséget

Manapság alig akad olyan ember, aki rövidebb vagy hosszabb ideig ne érezné magát stresszesnek. A stressz a 21. század egyik népbetegsége, amely nemcsak az egészségünkre, hanem az autóvezetésre sincs jó hatással.

A szociális szorongás fogságában

Tapasztalták már azt, hogy ha közösségbe mennek, és a figyelem középpontjába kerülnek, előadást kell tartaniuk, netán vizsgáznak, vagy egyszerűen csak vásárláskor érdeklődnek az eladótól, szinte megfordul Önökkel a világ?

Jelek, hogy nem érdekled a srácot

Nehéz elfogadni, ám nem minden kapcsolat köttetett a mennyben... Tetszik egy srác, és nem tudod eldönteni, viszonozza-e az érzelmeidet? Olvasd el alábbi pontjainkat akkor!

A sehová sem tartozás nyomasztó érzése

Sokszor kérdezhetjük azt magunktól, hogy mi a célunk ebben a világban? Sokszor csak azt érezzük, hogy sodródunk az árral, egyik dologból kezdünk bele a másikba, mindeközben viszont évek telnek el, mi pedig a saját buborékokban éljük a mindennapjainkat. Közben arról álmodozunk, hogy mit kellett volna másképp csinálni, és feltehetjük magunkat a kérdést, hogy hogyan akarjuk leélni az egész életünket?