Menü

Mi történik, ha egy nő úgy érzi, hogy nem értékelik?

Amikor egy nő úgy érzi, hogy nem értékelik, elkezdi megkérdőjelezni a saját fontosságát. Kíváncsi lesz arra, hogy minden erőfeszítés, amit a kapcsolatért tesz, miért tűnik még mindig túl kevésnek. Azon kezd gondolkodni, nem hiányzik-e belőle valami. És persze az is eszébe jut, hogy vajon mit akarhatsz még tőle, ha nem látod az értékességét.
Amikor egy nő úgy érzi, hogy nincs megbecsülve, kinyílik a szeme. Elkezdi meglátni azokat az alkalmakat, amikor ő feláldozott érted valamit, de te semmibe vetted. Elkezd haragot táplálni. Kezdi idegesíteni, hogy nem kap elismerést.

Azon kezd pörögni fejben, hogy hiába minden odaadás és gondoskodás, a köszönet mindig elmarad. Feltűnik neki, milyen ritkán nézel a szemébe, milyen kevésszer fejezed ki, milyen fontos ő neked.

Amikor egy nő úgy érzi, nincs megbecsülve, szépen lassan elkezdi abbahagyni, hogy erőfeszítéseket tegyen érted. Abbahagyja a kényeztetést, az odafigyelést és megvonja a gondoskodást. Úgy érzi, nem veszed észre, mennyit tesz érted, ezért feleslegesnek ítéli meg a további energiabefektetést irányodba.
Többé nem látja az értelmét, hogy kinyissa feléd a szívét. Nem látja értelmét a tengernyi próbálkozásnak.
Amikor egy nő úgy érzi, nincs megbecsülve, azon tűnődik, hogy szükséged van-e még rá. Elkezd azon gondolkodni, hogy vajon észrevennéd-e, ha egyszerűen csak eltűnne, kilépne az életedből. Folyton az a kérdés pörög a fejében, hogy vajon miért akarsz még mindig vele lenni…

Amikor egy nő azt érzi, hogy nem becsülik meg, elkezdi megkérdőjelezni, hogy vajon te vagy-e számára a megfelelő személy. Hiszen talán jobbat érdemel nálad. Valaki olyat, aki értékeli őt és a gondoskodását.
Rájön, hogy egy kapcsolat a kölcsönösségről és nem az egyoldalúságról szól. Végül oda jut, hogy elkezdi fontolóra venni a szakítást. Mert kíváncsivá válik…
„Vajon jobb lesz nekem nélküle?”
„Miért ne adhatnám meg az esélyt, hogy valaki olyat találjak, aki megbecsül?”
Ezt fogja gondolni…
Ha örökre meg akarod őt tartani, éreztetned kell vele, hogy becsülöd. A köszönöm egy semmitmondó szónak tűnik, mégis képes mosolyt csalni egy nő arcára.

Sose legyél rest kifejezni a háládat. Ne hagyd, hogy úgy érezze, nem értékeled – mert amint ez megtörténik, lassan elkezded elveszíteni.

A szorongás tünetei és fajtái

Amikor találkozunk egy stresszt kiváltó ingerrel (úgynevezett stresszorral), működésbe lép szervezetünk védekező rendszere, azaz az endokrin- és vegetatív idegrendszerünk.

Stressz vezetés közben: így csökkenthetjük a feszültséget

Manapság alig akad olyan ember, aki rövidebb vagy hosszabb ideig ne érezné magát stresszesnek. A stressz a 21. század egyik népbetegsége, amely nemcsak az egészségünkre, hanem az autóvezetésre sincs jó hatással.

Tudatos otthonalakítás: hogyan csináljuk?

Milyen legyen az otthonunk? Mindenki szeretne olyan házban, lakásban élni, ahol otthon érzi magát. Nézzünk meg néhány szempontot, ami segíthet a tudatos otthonalakításban. Fontosak a belsőépítészeti, energetikai, épületgépészeti és lakberendezési szempontok egyaránt.

A szociális szorongás fogságában

Tapasztalták már azt, hogy ha közösségbe mennek, és a figyelem középpontjába kerülnek, előadást kell tartaniuk, netán vizsgáznak, vagy egyszerűen csak vásárláskor érdeklődnek az eladótól, szinte megfordul Önökkel a világ?

Jelek, hogy nem érdekled a srácot

Nehéz elfogadni, ám nem minden kapcsolat köttetett a mennyben... Tetszik egy srác, és nem tudod eldönteni, viszonozza-e az érzelmeidet? Olvasd el alábbi pontjainkat akkor!