Menü

Mi történik, ha egy nő úgy érzi, hogy nem értékelik?

Amikor egy nő úgy érzi, hogy nem értékelik, elkezdi megkérdőjelezni a saját fontosságát. Kíváncsi lesz arra, hogy minden erőfeszítés, amit a kapcsolatért tesz, miért tűnik még mindig túl kevésnek. Azon kezd gondolkodni, nem hiányzik-e belőle valami. És persze az is eszébe jut, hogy vajon mit akarhatsz még tőle, ha nem látod az értékességét.
Amikor egy nő úgy érzi, hogy nincs megbecsülve, kinyílik a szeme. Elkezdi meglátni azokat az alkalmakat, amikor ő feláldozott érted valamit, de te semmibe vetted. Elkezd haragot táplálni. Kezdi idegesíteni, hogy nem kap elismerést.

Azon kezd pörögni fejben, hogy hiába minden odaadás és gondoskodás, a köszönet mindig elmarad. Feltűnik neki, milyen ritkán nézel a szemébe, milyen kevésszer fejezed ki, milyen fontos ő neked.

Amikor egy nő úgy érzi, nincs megbecsülve, szépen lassan elkezdi abbahagyni, hogy erőfeszítéseket tegyen érted. Abbahagyja a kényeztetést, az odafigyelést és megvonja a gondoskodást. Úgy érzi, nem veszed észre, mennyit tesz érted, ezért feleslegesnek ítéli meg a további energiabefektetést irányodba.
Többé nem látja az értelmét, hogy kinyissa feléd a szívét. Nem látja értelmét a tengernyi próbálkozásnak.
Amikor egy nő úgy érzi, nincs megbecsülve, azon tűnődik, hogy szükséged van-e még rá. Elkezd azon gondolkodni, hogy vajon észrevennéd-e, ha egyszerűen csak eltűnne, kilépne az életedből. Folyton az a kérdés pörög a fejében, hogy vajon miért akarsz még mindig vele lenni…

Amikor egy nő azt érzi, hogy nem becsülik meg, elkezdi megkérdőjelezni, hogy vajon te vagy-e számára a megfelelő személy. Hiszen talán jobbat érdemel nálad. Valaki olyat, aki értékeli őt és a gondoskodását.
Rájön, hogy egy kapcsolat a kölcsönösségről és nem az egyoldalúságról szól. Végül oda jut, hogy elkezdi fontolóra venni a szakítást. Mert kíváncsivá válik…
„Vajon jobb lesz nekem nélküle?”
„Miért ne adhatnám meg az esélyt, hogy valaki olyat találjak, aki megbecsül?”
Ezt fogja gondolni…
Ha örökre meg akarod őt tartani, éreztetned kell vele, hogy becsülöd. A köszönöm egy semmitmondó szónak tűnik, mégis képes mosolyt csalni egy nő arcára.

Sose legyél rest kifejezni a háládat. Ne hagyd, hogy úgy érezze, nem értékeled – mert amint ez megtörténik, lassan elkezded elveszíteni.

Mikortól válik mániává az egészséges élet?

A csapból is az életmódváltás folyik, mikor melyik diétát, milyen vitamint, milyen fajta edzést heti hány alkalommal végezzünk, milyen étrend-kiegészítőket vásároljunk, melyik a legjobb étrend, időszakos böjt vagy ketogén, paleo vagy vegán és még sorolhatnám.

Iskolai ballagás, évzáró, osztálykirándulások a kánikulában

Sok helyen a napokban tartják az általános iskolai ballagásokat, az évzáró ünnepségeket, osztálykirándulásokat. Mit lehet tenni, ha a forróságban kirándul a gyerek, vagy az iskola udvarán tartják az évzáró ünnepséget?

Amikor a házikedvencünket gyászoljuk

A házikedvenc elvesztése kapcsán kialakult gyász egy teljesen természetes reakció. Vannak olyan gazdik, akiknek nagyon nehéz túltenniük magukat háziállatuk elvesztésén, de kisgyerekek esetében azt gondolom ez fokozottan nehéz.

Ambivertált személyiség

Ismerjük a fogalmakat, hogy valaki introvertált, vagy extrovertált beállítottságú, de van itt egy harmadik is, ami nem annyira ismert. Nézzük, mit lehet tudni az ambivertált személyiség.

Legjobb falatok grillrácson

A grillezés több, mint egy szimpla ételkészítés. Társasági program, családi élmény, csapatépítő tevékenység, s emellett egyenes út a gasztronómiai örömök világába. Sokan alig várják, hogy a hőmérő szála minél magasabbra kúszon és elővehessék a kerti grillsütőt.