Menü

Mozdulatok, amik elárulják, ha már nem szeret annyira a párod

Kevés dolog fájdalmasabb annál, mint amikor fény derül rá, hogy a kedves már nem annyira, vagy talán egyáltalán nem is szerelmes. Ilyenkor a szív egy pillanatra szinte lebénul, és az ember szinte elképzelni sem tudja, hogy fog-e még valaha egyáltalán dobogni, vagy sem.

Ha vannak kétségeid, vagy szeretnéd a jövőben észrevenni az esetleges vészjósló jeleket, akkor az alábbi képek segítségével megtudhatod, hogy milyen mozdulatok árulják el, hogy a párod már nem szerelmes.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a legjobb út, ha leülsz pároddal beszélgetni az érzelmeitekről, ugyanis könnyen rémeket is láthatsz, miközben talán a másik csupán rosszabb időszakot él meg, illetve stresszesebb.

Nyitott szemmel csókolózik
Nem törvényszerű, de szinte mindenkire igaz, legyen bár férfi vagy nő, hogy ha szerelmes, ha átérzi, megérinti a dolog, akkor csók közben becsukja a szemét. Ha a pasi újabban nyitott szemmel csókol meg, az rossz jel.

Kevesebb testi kontaktus
Egy légtérben vagytok, mégsem értek egymáshoz órák hosszat? Egy pici puszi jártatokban-keltetekben, egy érintés, egy kacér popsipacsi azért bizonyára meglenne, ha az érzelmek a helyükön lennének.

Lefekvés után hátat fordít
Természetesen mindenkinek van egy kényelmes és megszokott alvópóza, ami lehet a párodnak az oldalfekvés is. Mielőtt azonban elalszik, akkor egy ölelgetés vagy huncutkodás dukálna. Ha ez hiányzik, és azonnal hátat fordít, az vészjósló jel.

Távolság
Ha a párod mostanában rendszeresen távolabb helyezkedik el tőled, legyen szó akár egy padról a parkban, akár egy asztaltársaságról, az nem jelent jót. A szerelmes ember ugyanis igényli a másik közelségét.

Csak a hátát látod
Ha elmentek a barátokkal vagy családi körben vagytok, a párod viszont folyamatosan úgy beszélget, hogy téged kiszorít, és abszolút nem is veszi észre, hogy a háta mögött kuksolsz, az is arra utalhat, hogy hanyatlanak érzelmei.

Más nőket bámul
Árulkodó, ha a férfi, bármennyire is kicsípted magad, nem téged, hanem a környezetetekben lévő nőket bámulja. Tény, hogy a nők stírölése férfiszokás, de azért mindennek van határa. Sajnos egy ilyen jelenség is utalhat alábbhagyó érzelmekre.

Megváltozik az ölelése
Ha korábban hosszasan és szorosan ölelt, szeretgetett, ma viszont már alig bújik hozzád, akkor is csak rövid időre, az nem sok jót jelent.

Jobb előbb szembesülni az igazsággal ugyanakkor, mint később, hiszen senkinek sem jó hazugságban élni, és az sem válik senki hasznára, ha feleslegesen pazarolja az idejét egy olyan kapcsolatra, ami valójában nem is boldog.

Ha vannak kétségeid, vagy szeretnéd a jövőben észrevenni az esetleges vészjósló jeleket, akkor az alábbi képek segítségével megtudhatod, hogy milyen mozdulatok árulják el, hogy a párod már nem szerelmes.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a legjobb út, ha leülsz pároddal beszélgetni az érzelmeitekről, ugyanis könnyen rémeket is láthatsz, miközben talán a másik csupán rosszabb időszakot él meg, illetve stresszesebb.

A szorongás tünetei és fajtái

Amikor találkozunk egy stresszt kiváltó ingerrel (úgynevezett stresszorral), működésbe lép szervezetünk védekező rendszere, azaz az endokrin- és vegetatív idegrendszerünk.

Stressz vezetés közben: így csökkenthetjük a feszültséget

Manapság alig akad olyan ember, aki rövidebb vagy hosszabb ideig ne érezné magát stresszesnek. A stressz a 21. század egyik népbetegsége, amely nemcsak az egészségünkre, hanem az autóvezetésre sincs jó hatással.

A szociális szorongás fogságában

Tapasztalták már azt, hogy ha közösségbe mennek, és a figyelem középpontjába kerülnek, előadást kell tartaniuk, netán vizsgáznak, vagy egyszerűen csak vásárláskor érdeklődnek az eladótól, szinte megfordul Önökkel a világ?

Jelek, hogy nem érdekled a srácot

Nehéz elfogadni, ám nem minden kapcsolat köttetett a mennyben... Tetszik egy srác, és nem tudod eldönteni, viszonozza-e az érzelmeidet? Olvasd el alábbi pontjainkat akkor!

A sehová sem tartozás nyomasztó érzése

Sokszor kérdezhetjük azt magunktól, hogy mi a célunk ebben a világban? Sokszor csak azt érezzük, hogy sodródunk az árral, egyik dologból kezdünk bele a másikba, mindeközben viszont évek telnek el, mi pedig a saját buborékokban éljük a mindennapjainkat. Közben arról álmodozunk, hogy mit kellett volna másképp csinálni, és feltehetjük magunkat a kérdést, hogy hogyan akarjuk leélni az egész életünket?