Menü

Csábítás megjelenése a horoszkópban

Ha még nem tökéletes a szerelmi életed vagy pont, hogy annyira tökéletes, hogy jó lenne, „ha örökké így maradna”, akkor itt a megoldás, vess be egy szerelmi bájitalt, vagy más mágiát amivel valóban meg is pecsételhetitek meglévő, virágzó szerelmeteket, hogy mindig ilyen friss, szenvedélyes és érzelmekkel teli legyen. De ha szingli vagy az sem baj, mert van itt olyan, ami által hamarosan átírhatod a státuszodat

Az asztrológiában úgy tartják, hogy a víz elem csillagjegyei visszautasíthatatlan vonzalommal bírnak. Legyen szó szerelemről, szexualitásról, egy biztos: egy vízjegyű nőnek képtelenség nemet mondani. Most kiderül, hogy ennek mi az oka.

Halak

A Halak nő tipikusan egy őzike szemű, bájos teremtés: félénken közeledik, tele van rejtélyekkel, egy igazi naiva. Habár kifinomultság kevés szorult belé, gyermeki játékossága rengeteg örömöt okoz a másik félnek. Hiszi, hogy a tündérmesék léteznek, és valahol számára is íródott egy. Álarcát csak ritkán veszi le, emiatt könnyen átverhet bárkit okos cseleivel. Partnerét gyakran összezavarja, játszadozik vele, ennek azonban mindössze az a célja, hogy kiderítse, meddig mehet el.

Rák

Miközben a Halakat a megtévesztés ködös felhője fedi el, a Rák épp az ellentéte: a színtiszta igazságot hirdeti. Ő tipikusan az a nő, akinél azt kapja partnere, amit lát. Szívét könnyen kitárja azoknak, akikben megbízik, akár a fájó igazságokat is óriási bátorsággal kimondja. Tökéletes barát, partnere érdekeit mindig szem előtt tartja. A Rák emellett egy igazi harcos amazon, aki megköveteli, hogy tiszteljék nőiességét, különben elképesztő bosszúhadjáratot képes elindítani.

Skorpió

A Skorpió nő valamiféle túlvilági entitás, a brutális csábítás megtestesítője. Partnerét kis túlzással egyetlen szavával képes hipnotizálni, bárkit könnyen az irányítása alá kerít. Egyet azonban jobb megjegyezni: a Skorpió senkiben nem bízik és senkit sem szeret. A csillagjegy imádja a kalandokat, a veszélyt, emellett rettenetesen bosszúálló személyiség, ám ez a legtöbbeknek elképesztően vonzó – és ezt persze a Skorpió is jól tudja.

Szerelmi praktikatipp

A rózsa illatú parfüm csábító ereje magában a rózsában keresendő, azaz a rózsa illóolajában, melynek dopamin felszabadító hatása van. Tudjuk, miért felel a dopamin? Az örömérzetért. A rózsa tehát örömérzetet okoz csupán illatával, így a rózsa parfüm viselése vonzóbbá tehet minket és nem csak az ellenkező nem számára. Rózsaillatúan szimpátiát és érdeklődést válthatunk ki másokból, mi magunk is magabiztosabbak, jókedvűek, felszabadultabbak lehetünk általa.

A parfümgyártásban alapvető alapanyagnak számít a rózsa, a parfümök közel 75%-a tartalmaz valamilyen mennyiségben rózsaolajat. Ez a szám természetesen csak a minőségi parfümökre vonatkozik. A gyártók számára tizenhét különböző rózsatípus áll rendelkezésre, ha illatanyagot szeretnének kinyerni. Igaz, hogy minden rózsából, sőt, tulajdonképpen minden növényből kinyerhető illatanyag, ám a kitermelhetőség, a tartósság és a más olajokkal, egyéb összetevőkkel való elegyíthetőség, a valós illat csupán tizenhét rózsát emel be a parfümök világába.

Akkor miért nem kizárólag rózsaillatú parfüm a fentebb említett 75%? Azért, mert egy parfüm több illatanyag kombinációjából áll és sok esetben ezek közül számos csupán árnyaló szerepet tölt be, illata nem érződik ki a fő illat mellett. A rózsaolaj a citrusos és édes illatokat is pozitív irányba árnyalja, kiemel, de közben fogyaszthatóvá is teszi a harsány jegyeket.

Longevity, holisztikus szemlélet, egészségtudatosság

A tudatos fogyasztók, életmódváltók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészségtudatos életmódra a hosszú teljes élet, azaz a longevity elérése érdekében, melynek jelenleg az egyik fő kihívása az egészséges étrend kialakítása.

Láthatatlannak lenni - A magányosság egy formája

„Láthatatlannak érzem magam”. Mindig is az voltam: kamaszkoromban a barátaim mellett, az osztályban, a párkapcsolatomban, az egyetemi évek alatt, a szüleim még ma sem értenek meg, talán sosem láttak igazán. Mindenkinek jut egy ilyen burok, ami megvéd a láthatóságtól, ilyenkor pedig csak a közeli ismerősök hangja marad meg. Azonban mit lehet tenni az észrevétlenség ellen, hogyan kapcsolódik ez az emberi közönyhöz?

Cotard-szindróma, amikor azt hiszed, hogy meghaltál

Sajnos nagyon sok pszichiátriai betegséget ismerhetünk, és ezeket csak erősíti a jelenlegi felgyorsult világi élet. Van egy, ami az egyik legritkább betegség, amelyben a beteg azt hiszi, hogy halottak és körülöttük lévő világ nem is létezik.

Vásárlásmánia

Bár a vásárlásmánia az egészségünkre nézve nem olyan káros szenvedély, mint például az alkohol- vagy drogfüggőség, mégis a szociális életünket nagyban károsíthatja, ezért fontos figyelni már a kezdő intő jelekre is.

Tényleg létezik a középső gyerek szindróma?

Okos elsőszülött vagy elhanyagolt középső esetleg traumatizált legkisebb gyerek? Mit mutatnak a statisztikák a születési sorrendről és a gyermek tulajdonságairól, habitusáról.