Menü

A rákos megbetegedések valódi okának felfedezése

Az emberre jellemző, hogy mindig akkor kezd belemélyedni valamilyen tragédia okainak vizsgálatába, amikor saját maga is érintett. Ezt történt korunk súlyos népbetegsége, a rák esetében is, amikor is felfedezték kialakulásának okát, vagyis azt, ha a lelki egyensúly megbomlik, annak hatása kivetül az emberi szervezetre.

A Németországban praktizáló Dr. Hamer a müncheni onkológiai klinika – ahol a daganatos betegeket a megszokott eszközökkel kezelték - vezető orvosa volt, amikor is 1978 – ban élete tragikus fordulatot vett, értesítették 19 éves fia haláláról, akit lelőttek. E szomorú esemény után nem sokkal felesége is meghalt, majd ezeket tetézte a felfedezés, miszerint heredaganata van. Orvosként páciensei között találta magát, s harcolnia kellett a rák ellen az eddigi hagyományos módszerekkel. Ijesztő módon, de mégis sikerült az orvosnak legyőznie a rákot.

A mindig egészséges életmódot folytató ember arra gondolt, hogy betegségének valami lelki oka lehet, valószínűsítette, hogy fia tragédiája okozhatta a betegséget. Ennek a tézisnek a bizonyítására elkezdte betegei családi életét megfigyelni, vizsgálni. Rájött, hogy szinte az összes betege, a daganatos elváltozás előtt valamilyen súlyos traumát élt át. Így egyértelművé vált a pszichikai állapot és a betegség kapcsolata. Rengeteg tanulmány foglalkozott már azzal, hogy ezek a betegségek súlyos stressz hatására jönnek létre.

Agyunk a központi idegrendszer központja, melyben az összes szervünk kivetülése megtalálható. Az orvos ezért úgy határozott, hogy összeveti betegeinek tomográfiai eredményeit a betegségeik kórelőzményeivel. Rájött, hogy a rák mellett minden betegség az agy egy – egy területének irányítása alatt áll, így összefüggésben vannak az előzetes lelki traumákkal. Vibrációt fedezett fel az agy azon területein, melyek a daganatos elváltozások létrejöttekor tökéletesen ugyanazon a helyen jönnek létre az agyban. Vagyis szinte minden esetben volt olyan agyi terület, amely a rákos betegségnek kialakulása után már nem működött kielégítően. Ezen a felfedezése után a szakma ellene fordult, elvették tőle praktizálási jogát, mert a jelentős bevételt produkáló gyógyszercégek, amelyek rák elleni szereket gyártották, nem akartak csődbe menni.

1997-ben letartóztatták illegális praktizálás miatt, azonban az ügyet tárgyaló bíró azonban kiderítette, hogy dr. Hamer által vizsgált és ellátott 6500 végstádiumú beteg közül 6000 még mindig életben van, amely rácáfolt az addigi hagyományos kezelések eredményeire.

Így új medicina született, vagyis az, hogy mindegyik rák, valamint súlyos betegség, valamilyen konfliktushoz vagy emocionális sokkhoz vezethető vissza, ezt a tudomány DHS, vagyis Dirk Hamer - szindrómának nevezte el az orvos fiának neve után. Ez először az egyént mentálisan betegíti meg, majd kialakulnak az agyi elváltozások agyi elváltozások, majd ennek szervi manifesztációi, kivetülései lesznek. Az embereket érő érzelmi terhelés és stressz különböző fajtái, az agy, különböző területein okoznak elváltozásokat, s meghatározzák azt a szervet, melyet a megbetegedés érinteni fog. Minél hosszabb ideig tart egy érzelmi konfliktus, annál súlyosabb elváltozást hoz létre az adott szerv szintjén. Ezeket a következtetéseket dr. Hamer kísérletekkel bizonyította, melyeket állatokon és embereken is tudott igazolni, így jelentős eredményt ért el a rák okainak felfedezésében. 

Fotó:
pixabay.com

Prebiotikum, probiotikum, szimbiotikum

A Prebiotikum és a probiotikum között csupán egyetlen betű a különbség, de ennek ellenére merőben eltérő funkciókat töltenek be az emberi szervezetben. Nézzük melyek ezek!

Pollenallergia gyerekkorban: asztmát is okozhat

A gyermekeket érintő, gyermekkorban jellemző allergiás betegségek között vannak olyanok, amik csak kiskorban jelentkeznek, míg mások felnőve is megmaradnak. Hazánkban a gyermekkori allergia előfordulási gyakorisága kb. 6-7%.

Hogyan hat a nikotin a szervezetünkre?

A cigaretta elszívása során belélegzett füst 90%-a a tüdőbe jut, innen a vérbe kerül és 8 másodperc múlva eléri az agyat; olyan gyorsan, mint egy vénás injekció.

Herpesz. Megelőzés és kezelés gyógynövényekkel

Sokunk mindennapjait keserítik meg olykor az apró fájó hólyagocskák. Többféle típusa van, a legismertebbek a közönséges herpeszek, ezek leginkább a szájon, az orron, a bőrön- és a nyálkahártya határán jelentkeznek, emellett léteznek genitális, tehát nemi szervi herpeszek is, ám mint a legtöbb betegség, odafigyeléssel ez is megelőzhető.

A hiperpigmentáció és kezelése

Apró barna foltok az arcon? Mit tehetünk, hogyan kezelhetjük, mit jelent a hiperpigmentáció?