Menü

Mindegy, csak rikítson

Az idei nyári trend, hasonlóan a tavalyihoz, a nagyon élénk, neon színeket preferálja.

Akár fürdőruhát, akár trikót vagy rövidnadrágot keresünk, a neon rózsaszín, sárga és narancssárga a divatos idén nyáron.

Nyugodtan keverhetjük a színeket és ma már az sem szabály, hogy elég, ha a felső vagy az alsó ruházatunk feltűnő, nyugodtabban összeválogathatunk merészebb színeket. Szoknyában leginkább a hosszú lenge fazon és az aszimmetrikus vonal a mérvadó, ezekhez illenek a trikók, spagetti pántos felsők vagy a pántnélküli, feszülős toppok.

A fürdőruhákban még mindig a pántnélküli vagy levehető pántos neon színű bikinik a trendik. A szép barna remekül mutatnak, de akár egy szolid fehér, némi díszítéssel is nagyon mutatós darab lehet azoknak, akik nem szeretik a feltűnő öltözködést még a strandon sem.

A szalmakalapok nem csak hogy jól mutatnak a nyári öltözékhez, de meg is védenek minket a napszúrás kellemetlenségeitől, és a strandon elázott, nem formázott hajat is remekül elrejtik :).

Fotó:
sxc.hu

5 tipp, hogy mit kezdj a szabadidőddel

Az élet folyamatos tanulás. Tanulás akkor, ha egy képzést szeretnénk elvégezni, és tanulás akkor is, ha önmagunkkal kapcsolatos feladataink vannak. Ugyanígy néhányunknak tanácsra lehet szüksége, ha arról van szó, mit kezdjen a temérdek szabadidejével. Nem mindenkinek a rohanó életmód a legnagyobb ellensége.

A szelfi diszmorfia önbizalom romboló hatása

Sokak szerint a szelfizés a mai, önimádó, egocentrikus generáció hóbortja. Viszont egy önarcképfotó sokkal többet elárul rólunk, mint gondolnánk. Az okostelefonokon található képszerkesztő alkalmazások segítségével bárki modellt varázsolhat magából. A baj akkor jön el, amikor belenézünk a tükörbe és látottakkal nem vagyunk megelégedve.

Magányosan vagy állattal lakásban?

Talán emberek tízezrei viaskodnak a kérdéssel, hogy maradjanak-e egyedül egy tiszta lakásban, vagy inkább fogadjanak maguk mellé egy társat, aki után viszont bizony gyakran kell takarítani, és a higiéniára is ügyelni kell. Hogyan döntsünk?

Ne legyen stresszes kinyitni a ruhásszekrényt!

Gyakran érzed reggel, amikor kinyitod a szekrényt, hogy nincs mit felvenned? Mit gondolsz, miért van ez? Irtsd ki a stresszt a ruhásszekrényedből! Segítünk!

A komolyzene egészségre gyakorolt hatásai

Kutatások sora igazolta, hogy a klasszikus zene emberi szervezetre gyakorolt hatása sokkal pozitívabb, mint bármilyen más stílusú zenéé. Valószínűleg már mindannyian megtapasztaltuk, amikor stresszes nap után betettük kedvenc zenénket, egyből el is tudtunk vonatkoztatni az átélt fáradalmaktól.