Menü

Mindegy, csak rikítson

Az idei nyári trend, hasonlóan a tavalyihoz, a nagyon élénk, neon színeket preferálja.

Akár fürdőruhát, akár trikót vagy rövidnadrágot keresünk, a neon rózsaszín, sárga és narancssárga a divatos idén nyáron.

Nyugodtan keverhetjük a színeket és ma már az sem szabály, hogy elég, ha a felső vagy az alsó ruházatunk feltűnő, nyugodtabban összeválogathatunk merészebb színeket. Szoknyában leginkább a hosszú lenge fazon és az aszimmetrikus vonal a mérvadó, ezekhez illenek a trikók, spagetti pántos felsők vagy a pántnélküli, feszülős toppok.

A fürdőruhákban még mindig a pántnélküli vagy levehető pántos neon színű bikinik a trendik. A szép barna remekül mutatnak, de akár egy szolid fehér, némi díszítéssel is nagyon mutatós darab lehet azoknak, akik nem szeretik a feltűnő öltözködést még a strandon sem.

A szalmakalapok nem csak hogy jól mutatnak a nyári öltözékhez, de meg is védenek minket a napszúrás kellemetlenségeitől, és a strandon elázott, nem formázott hajat is remekül elrejtik :).

Fotó:
sxc.hu

Életmódtippek naggggyon lustáknak!

Életmódot szeretnél váltani, mégsem nem vágtál bele eddig. Persze tudom én, ma nincs időd. Elhiszem. Ezért adok villámgyors tippeket. Ezekhez tényleg nem szükséges túl nagy idő-és energiaráfordítás! Bebizonyítom!

Idősek étrendje

Dietetikusok egybehangzó véleménye szerint idősödő korban is figyelni kell az életmódra. Ebben a korban is számos élettani változás zajlik a szervezetben, a tápanyag- és vitamindús, helyesen összeállított étrend nagyon fontos.

Fenntartható egészség– életmódváltás tartósan

Az esetek nagy részében csak elkezdjük az életmódváltást, de valahogy mégsem sikerül fenntartani ezt az állapotot.

Lukács Miki: „48 nm-en éltünk két kutyával és két macskával”

Lukács Miki és Peller Anna felelős gazdiként tudják, hogy nem csak saját és gyermekük egészségére kell odafigyelniük, kedvenceiket is számos betegség fenyegeti. Az egyik legalattomosabb ezek közül a szívférgesség, amelyet egyetlen szúnyogcsípéssel elkaphat a kutya, és akár az életébe is kerülhet.

"Hangry"

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy amikor éhes vagy, kicsit ingerlékenyebbé válsz, mint egyébként. Angolul már külön szó is van a jelenségre: "hangry." Azaz, az "angry" (dühös) és a "hungry" (éhes) szavak összevonása. Találó, nem?