Menü

Mindegy, csak rikítson

Az idei nyári trend, hasonlóan a tavalyihoz, a nagyon élénk, neon színeket preferálja.

Akár fürdőruhát, akár trikót vagy rövidnadrágot keresünk, a neon rózsaszín, sárga és narancssárga a divatos idén nyáron.

Nyugodtan keverhetjük a színeket és ma már az sem szabály, hogy elég, ha a felső vagy az alsó ruházatunk feltűnő, nyugodtabban összeválogathatunk merészebb színeket. Szoknyában leginkább a hosszú lenge fazon és az aszimmetrikus vonal a mérvadó, ezekhez illenek a trikók, spagetti pántos felsők vagy a pántnélküli, feszülős toppok.

A fürdőruhákban még mindig a pántnélküli vagy levehető pántos neon színű bikinik a trendik. A szép barna remekül mutatnak, de akár egy szolid fehér, némi díszítéssel is nagyon mutatós darab lehet azoknak, akik nem szeretik a feltűnő öltözködést még a strandon sem.

A szalmakalapok nem csak hogy jól mutatnak a nyári öltözékhez, de meg is védenek minket a napszúrás kellemetlenségeitől, és a strandon elázott, nem formázott hajat is remekül elrejtik :).

Fotó:
sxc.hu

Kezdődik a tél

Mit tegyek az egészségemért most, hogy téliesre fordult az időjárás? Szinte minden télen feltesszük ezt a kérdést, hiszen nyáron sokkal könnyebb dolgunk van: nem kell rétegesen öltözködni, nincs influenza-járvány, és nem merülünk ki olyan hamar. De télen sem kell szenvedéssé válnia az egészségi állapotunk karbantartásának.

A hosszú élet esszenciája

Az, hogy mennyire becsüljük meg az időnket, milyen minőségű életet élünk csak és kizárólag rajtunk múlik. Viszont génjeink nagyban befolyásolják az időtartamot és a betegségek kockázati tényezőit. Hogyha odafigyelünk a testi-lelki harmóniánkra és munkálkodunk rajta, akkor akár még arra is lesz lehetőségünk, hogy a dédunokánkat a kezünkbe tartsuk. A következőkben megtudhatod milyen praktikákra érdemes odafigyelned ahhoz, hogy ez megvalósuljon.

21 nap. Megpróbálod?

Huszonegy nap. Ennyi kell hozzá. Tudtad? Ha valamit 21 napig elég kitartóan végzünk, akkor az elvileg szokássá válik. Mert megszokjuk, megszeretjük, természetessé válik és furcsa lenne, ha nem lenne, egy idő után hiányozna. Mit gondolsz erről, megpróbálod?

Hogyan éld túl a vizsgaidőszakot?

Magolás, éjszakázás és a véget nem érő tanulás. A vizsgaidőszak nehéz pillanati hamarosan elkezdődnek, ehhez hoztam néhány jól bevált, bizonyított és hasznos túlélő tippet.

Reklámok, és azok veszélyei – legyünk tudatosak!

A reklámok önmagukban nem veszélyesek. De ha általuk átalakítjuk a saját gondolkodásunkat, az már sokkal veszélyesebb. Nem azért, mert egyszer rossz döntést hozunk, hanem mert a cselekedeteink mechanizmusa a fejünkben megmarad, és mi sokszor fogjuk ugyanazt a hibát elkövetni. Legyünk tudatosak és kritikusak!