Menü

Mindegy, csak rikítson

Az idei nyári trend, hasonlóan a tavalyihoz, a nagyon élénk, neon színeket preferálja.

Akár fürdőruhát, akár trikót vagy rövidnadrágot keresünk, a neon rózsaszín, sárga és narancssárga a divatos idén nyáron.

Nyugodtan keverhetjük a színeket és ma már az sem szabály, hogy elég, ha a felső vagy az alsó ruházatunk feltűnő, nyugodtabban összeválogathatunk merészebb színeket. Szoknyában leginkább a hosszú lenge fazon és az aszimmetrikus vonal a mérvadó, ezekhez illenek a trikók, spagetti pántos felsők vagy a pántnélküli, feszülős toppok.

A fürdőruhákban még mindig a pántnélküli vagy levehető pántos neon színű bikinik a trendik. A szép barna remekül mutatnak, de akár egy szolid fehér, némi díszítéssel is nagyon mutatós darab lehet azoknak, akik nem szeretik a feltűnő öltözködést még a strandon sem.

A szalmakalapok nem csak hogy jól mutatnak a nyári öltözékhez, de meg is védenek minket a napszúrás kellemetlenségeitől, és a strandon elázott, nem formázott hajat is remekül elrejtik :).

Fotó:
sxc.hu

Stressz-evés

Az evés az egyik legnépszerűbb unaloműző és stresszcsökkentő tevékenység, főként a fiatalabbak körében. Ám ez egyáltalán nem olyan jó, mint gondolnánk.

Egészséged megőrzése tanévkezdés után

Szeptember elsejével elindul egy új tanév. Mindegy, hogy iskolába jársz, esetleg egyetemre, vagy óvodáskorú kisgyereked van, a szeptember mindenképpen fontos pont lesz az életedben. Ami pedig biztos, hogy sosem lehetsz rá elég felkészült.

Tanévkezdés bentlakóként: mit vigyen a gyerek a kollégiumba?

Hiába a pontos és rendezett pakolás, néhány dolog bizony otthon felejtődhet.

Minden, ami műszempilla 2.rész

Nagyon sok mindenen múlik az, hogy a műszempilla olyan hatást keltsen, mintha az a sajátunk volna. Na de mire is kell pontosan figyelni, illetve mit is kell tudni a mű pillákról? Erről kérdeztem Miklán Lilla kozmetikust.

A lustaság valóban fél egészség?

Szokás mondani: a lustaság fél egészség. De valóban az? Járjunk utána!