Menü

Igaz a hír: Magyarországra jön David Hasselhoff!

  • Dátum: 2014.08.08., 18:24

I’ve been looking for freedom, Touch me, Boys boys boys – ki ne ismerné ezeket a slágereket? David Hasselhoff és csapata segít, hogy mindenki újraélje a 80-as, 90-es évek hangulatát egy hatalmas nyárzáró parti keretein belül. 2014. augusztus 29. és 31. között a legnépszerűbb retro előadók és a leggyorsabb versenyautók foglalják el Hungaroringet az Accelereation 2014 rendezvényen. A Baywatch ikonikus főszereplője mellett olyan világsztárok lépnek színpadra, mint Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, vagy a Venga Boys, de természetesen látható lesz az eseményen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, Kitt is.

David Hasselhoff maga mellé gyűjtötte a 80-as, 90-es évek legmeghatározóbb popsláger-gyárosait, hogy egy három napos autós roadshow keretein belül a „Celebrate The 80s & 90s with the Hoff” nevű minifesztivállal bejárja Európát. A sztár és csapata hazánkat sem hagyja ki, augusztus 29-én hozzánk is ellátogat. Az Acceleration kiváló családi programnak ígérkezik, az odalátogatókat izgalmas autóversenyekkel és őrületes koncerttel várják a szervezők.

Augusztus 29-én pénteken, a sosem látott zenei eseményen felcsendülnek a legnagyobb retro slágerek, hiszen olyan sztárok gondoskodnak a hangulatról, mint a házigazda David Hasselhoff, Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, Venga Boys, és Kitt sem porosodik majd a garázsban. A 4 órás show-n az örökzöld dalokon kívül, videók, lézer effektek és látványos pirotechnika varázsolja el a nézőket.

Az esemény házigazdája David Hasselhoff is izgatottan várja a fesztivált.

“Alig várom a „Celebrate The 80s & 90s with the Hoff” koncertet az Accelereation 2014 rendezvényen, a Hungaroringen – igazi időutazás lesz ez számomra. Az előadók és a verseny is nagyon izgalmasnak ígérkezik, remek hétvégét garantálok minden családnak, aki kilátogat majd Mogyoródra” – mondta el a szupersztár.

Az Acceleration három kategória izgalmas autóversenyeit is magába foglalja: FA1, MW-V6 Pickup Series, és Legend Super Cup. A hét futamos széria utolsó előtti állomásán a Hungaroringen méri össze erejét a nemzetközi mezőny. Az utazó fesztivál a legmagasabb géposztály összecsapásait kombinálja a világszínvonalú szórakoztatással, ahol még a színpad előtt is érezhetjük az égett gumi illatát.

Az Acceleration Európa-szerte több ezer embert vonzott, és mindenhol tarol a retro-rajongók körében. Aki méltón szeretné lezárni az idei nyarat, ne hagyja ki a három napos eseményt.

A jegyek péntekre kedvezményes áron, 4999 forintért válthatók, míg aznap a helyszínen 6000 Ft lesz. Ha valaki csak a szombati, vagy vasárnapi Acceleration Race-re kíváncsi, annak 2999 forintba kerül a jegy elővételes áron, a rendezvény napján a Hungaroringen 3500 Ft.

További információ:
www.acceleration-magyarorszag.hu

Forrás, fotó:
redlemon.hu

Mi az az SZMK és mit takar az OSZSZ?

Általában az első szülői értekezleten október táján kéri fel az osztályfőnök a szülőket, hogy válasszanak maguk közül SZMK azaz Szülői Munkaközösségi tagokat és ugyanezt teszi az ovónő is az ovis szülőin, amikor OSZSZ (Óvodai Szülői Szervezet) tagokat választ.

Vízkúra, a japánok ezt is mesterfokon űzik

Rengeteg egészséges módszert leshetünk el a japánoktól, mindezt az életmódjuk, étkezésük, nézeteik és kultúrájuk teszi lehetővé. A víz fogyasztása alapfeltétele létünknek, a japánok viszont ezt is tökélyre fejlesztették.

Koszos hatású farmer és cipő egy vagyonért?

A minap olvastam, hogy Jennifer Lopez egy piszkos, de elképesztően drága farmerban járta New York utcáit. A művésznőről tudjuk, hogy szereti kipróbálni és megmutatni az újabbnál újabb stílusirányzatokat, ám ezúttal lehet, hogy kicsit túllőtt a célon? Egy koszos farmerban járta New York utcáit, amelynek ára megdöbbentő.

A majális története, jelentése

A tavasz egyik legkedveltebb ünnepe a majális, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy honnan is ered ez a szokás, illetve hogy mit jelent a szó. Ebben a cikkben bemutatom az ünnepet, így megtudhatjátok, hogy mit ünneplünk ezen a napon, illetve azt, hogy mikor van, valamint, hogy hogyan forrt egybe a munka ünnepével.

Az olvasás jótékony hatásai, mentalizáció

Kutatások egész sora támasztja alá, hogy fizikailag és lelkileg is egészségesebbek leszünk az olvasástól. Köztudottan bölcsebbé válhatunk, okosabbá, empatikusabbá, de fontos megjegyezni, hogy ezek a pozitív hatások akkor figyelhetők meg, ha klasszikusan könyvet tartunk a kezünkben és úgy olvasunk, nem pedig a neten görgetünk, chatet olvasunk, közösségi oldalakat csekkolunk.