Menü

Nagy Adri tökéletesítette alakját: „A kockahas nagyon nagy álmom volt!”

  • Dátum: 2014.12.19., 22:01

A népszerű énekesnő életében mindig is fontos szerepet játszott a rendszeres sport és az egészségtudatos táplálkozás, azonban két év rendszeres és kemény edzés után végre elérte azt az alakot, amire mindig is vágyott!

„A fellépések miatt eddig is nagyon zsúfoltak voltak a hétköznapjaim, de most a rendszeres sorozat forgatás miatt még inkább elfoglalt vagyok, ami persze kihat az edzésekre is”- árulta el Nagy Adri, aki azt is hozzátette, hogy a számára ideális mozgásformával 2012-ben, a Megasztár alatt ismerkedett meg! „Lassan 2,5 éve edzek rendszeresen a Power Plate-tel, amire minden héten szakítok időt, hiszen ennek köszönhetem, hogy most már elértem azt az alakot, amit mindig is akartam.  Már két hét edzés után éreztem a változást, a hátizmom rengeteget fejlődött, sokkal jobb lett a tartásom, feszesebb a bőröm, és ami a legfontosabb végre kockás lett a hasam, ami nekem nagyon nagy álmom volt! A Power Plate nagyon szépen szálkásít, azelőtt hiába kardióztam órákig és figyeltem nagyon az étkezésemre, előtte soha nem volt ennyire szálkás a karom és a hasam.”

„Nem mondok le a csokoládéról!”

Az énekesnőnek nagyon fontos, hogy mindig megfelelő formában legyen, azonban kedvenceiről nem szívesen mondana le. „Szeretem a tésztát, a csokoládét, így hogy ezeket megengedjem magamnak még fontosabb a rendszeres edzés! A strandszezon előtt, akár hetente 4-5 alkalommal is edzek, mellette pedig ritkán eljárok futni is, de erre sajnos egyre kevesebb időm van. A sűrű időbeosztásom miatt nagyon szeretem, hogy 30 perc alatt a teljes testem megedzhetem, nem kell órákig a konditeremben izzadni és unalmas ismétléseket végezni. Az edzéseket személyi edző tartja, így nem csak motiválva vagyok, de a hangulat is szuper. Az edzés végén egy rövid masszázs biztosítja a tökéletes ellazulást, imádom, hogy ez a 30 perc teljesen kikapcsol, feltölt és utána újult erővel folytathatom a napom!”- mesélte a népszerű énekesnő!

Forrás, fotó:
Life PR

A parapszichológia bábaasszonyához járnak a hírességek

Sikeres emberek titkos életvezetési tanácsadója immár három évtizede az orosz származású motivációs előadó, coach, Carla Galli. Most megjelent könyvében nyilvánosságra hozta az általa kidolgozott sikerprogram számos elemét. Elárulja: minden ember életében adódnak nehéz időszakok, s nincs ez másképp a hírességekkel sem.

Horváth Éva: „Fiatalabb anyaként ugyanilyen elővigyázatos lennék"

Horváth Éva nem is kívánhatott volna szebbet a tavalyi év lezárásaként, mint amikor kiderült, babát vár. A csinos kismama azóta a világ legboldogabb embere, és amit csak lehet, megtesz a baba egészségének érdekében is.

Dobó Ági fiai nem félnek az orvostól

Minden szülőnek az a legnagyobb ajándék, ha a gyermeke egészséges. Dobó Áginak is ez a legfontosabb, és mindent meg is tesz ennek érdekében. Gondos anyukaként az egykori szépségkirálynő kisebbik fiával, Nataniellel nemrég ultrahangvizsgálaton járt.

Az egykori szépségkirálynő bármelyik percben szülhet

Fokozódik az izgatottság Dobó Ágiéknál: a csinos modell második várandóssága legvégén jár. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy most már bármelyik nap készen állnak az új családtag megérkezésére. A babakelengye várja új gazdáját, és a szülésre összeállított csomag is mindenhova „elkíséri” a kismamát.

Rubint Réka lányával együtt tartott korcsolyás edzést a Jégteraszon

Rubint Réka különleges edzéssel készült a tél és a sport szerelmesei számára: korcsolyás tornát tartott a Jégteraszon, ahová lánya, Lara is elkísérte. A rendezvényre a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói is ellátogattak, akik ügyesen követték a fitneszkirálynő utasításait, miközben a pálya széléről Tóth Laura, a SportKlub csinos műsorvezetője buzdította őket.