Menü

Nagy Adri tökéletesítette alakját: „A kockahas nagyon nagy álmom volt!”

  • Dátum: 2014.12.19., 22:01

A népszerű énekesnő életében mindig is fontos szerepet játszott a rendszeres sport és az egészségtudatos táplálkozás, azonban két év rendszeres és kemény edzés után végre elérte azt az alakot, amire mindig is vágyott!

„A fellépések miatt eddig is nagyon zsúfoltak voltak a hétköznapjaim, de most a rendszeres sorozat forgatás miatt még inkább elfoglalt vagyok, ami persze kihat az edzésekre is”- árulta el Nagy Adri, aki azt is hozzátette, hogy a számára ideális mozgásformával 2012-ben, a Megasztár alatt ismerkedett meg! „Lassan 2,5 éve edzek rendszeresen a Power Plate-tel, amire minden héten szakítok időt, hiszen ennek köszönhetem, hogy most már elértem azt az alakot, amit mindig is akartam.  Már két hét edzés után éreztem a változást, a hátizmom rengeteget fejlődött, sokkal jobb lett a tartásom, feszesebb a bőröm, és ami a legfontosabb végre kockás lett a hasam, ami nekem nagyon nagy álmom volt! A Power Plate nagyon szépen szálkásít, azelőtt hiába kardióztam órákig és figyeltem nagyon az étkezésemre, előtte soha nem volt ennyire szálkás a karom és a hasam.”

„Nem mondok le a csokoládéról!”

Az énekesnőnek nagyon fontos, hogy mindig megfelelő formában legyen, azonban kedvenceiről nem szívesen mondana le. „Szeretem a tésztát, a csokoládét, így hogy ezeket megengedjem magamnak még fontosabb a rendszeres edzés! A strandszezon előtt, akár hetente 4-5 alkalommal is edzek, mellette pedig ritkán eljárok futni is, de erre sajnos egyre kevesebb időm van. A sűrű időbeosztásom miatt nagyon szeretem, hogy 30 perc alatt a teljes testem megedzhetem, nem kell órákig a konditeremben izzadni és unalmas ismétléseket végezni. Az edzéseket személyi edző tartja, így nem csak motiválva vagyok, de a hangulat is szuper. Az edzés végén egy rövid masszázs biztosítja a tökéletes ellazulást, imádom, hogy ez a 30 perc teljesen kikapcsol, feltölt és utána újult erővel folytathatom a napom!”- mesélte a népszerű énekesnő!

Forrás, fotó:
Life PR

Lukács Miki: „48 nm-en éltünk két kutyával és két macskával”

Lukács Miki és Peller Anna felelős gazdiként tudják, hogy nem csak saját és gyermekük egészségére kell odafigyelniük, kedvenceiket is számos betegség fenyegeti. Az egyik legalattomosabb ezek közül a szívférgesség, amelyet egyetlen szúnyogcsípéssel elkaphat a kutya, és akár az életébe is kerülhet.

Peller Mariann megoldása hisztihelyzetekre

A hiszti az első helyezett a modern szülők „nevelési parák” listáján.Az új Gyereklélek magazin 25 megoldást kínál nekünk, ezekből szemezgetünk néhányat, és megkérdeztük Peller Mariannt is, ő mit csinál „vészhelyzetben”.

Nyári Dia és Nagy Alexandra tavaszi tündérek lettek

Folytatódik a JOY magazin jótékonysági programja, a JOY-Tündér, amelynek keretében minden megvásárolt májusi lapszámmal a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet is támogatják az olvasók. A JOY-Tündér nagyköveteiként Nyári Dia és Nagy Alexandra is szeretnék, hogy minél többen megismerjék az egyesület működését.

Döbbenes adatok az emberi testről

Mennyit gyalogolunk, hány tonna élelmiszert fogyasztunk el, hányszor ver a szívünk, mennyi időt töltünk a vécén? A BODY Kiállításcélja ehhez hasonló adatok megismertetése, a fantasztikus emberi test aprólékos bemutatása. Íme, néhány tény saját magunkról.

Kulcsár Edina: „A terhességemben is a maximumra törekszem”

Kulcsár Edina egyik legnagyobb álma válik valóra: két év próbálkozás után idén ősszel végre édesanya lesz. Az egykori szépségkirálynő mindenre szeretne felkészülni, hogy anyukaként is a maximumot nyújthassa. Emellett továbbra is dolgozik, de a kicsi egészsége a legfontosabb számára, és ennek érdekében a kismama minden tőle telhetőt meg is tesz.