Menü

Elég bátor és gyors vagy? Akkor a Viadalt neked találták ki!

Nincs ötleted legénybúcsúra, szülinapi meglepetésre vagy céges csapatépítőre? Szervezd meg csapatodnak te is a Viadalt, amely nemrégen megérkezett Magyarországra is!

Mi itt a Hajráegészség oldalán gyakran hívjuk fel a figyelmet az egészség, és ezáltal többek között a mozgás fontosságára is. Még nagyobb öröm és felfrissülés, ha az eredmény eléréséhez játékosan juthatunk hozzá, ezért most bemutatjuk nektek a Viadalt!

A Viadal azért jó, mert nem befolyásolják időjárási körülmények. Ha esik az eső, vagy szakad a hó, egyszerűen beltérben szervezik meg nektek!

Első ránézésre mintha egyfajta kidobós lenne, amit annak idején általános iskola alsó tagozatában olyan nagyon szerettünk. Van egy – ahogy akkor neveztük csűr vagy vár – bunker, ahol fedezékbe vonulhatunk, és erőt gyűjthetünk a következő támadáshoz.

A játék során két, legalább 4-4 főből álló csapat vetélkedik egymás ellen. A játék végén azt a csapatot kiáltják ki nyertesnek, amelyik hamarabb ki tudja ejteni az ellenfél csapatának összes tagját, vagy amelyik hamarabb kilő minden korongot az öt célpontból álló táblán.

De a lényeg a metodika! Speciális nyílvesszőkkel és íjakkal harcolva kell megnyernünk ezt az ősi viadalt imitáló, nagy erőbedobást igénylő versenyt!

Ha elnyerte tetszéseteket a Viadal, a honlapon még több információhoz juthattok a játék részleteivel kapcsolatban!

Milyen tulajdonságaidat szükséges magaddal hoznod?

Az ügyességedet biztosan, hiszen egy stratégiai játékról beszélünk!

A pontosságodat mindenképpen, hogy jól célozz!

A gyorsaságodat feltétlenül, hogy a te csapatod nyerjen!

A bátorságodat egyértelműen, mert hőshöz mérten kell harcolnod!

A csapatszellemedet okvetlenül, hiszen legalább három másik társaddal kell együtt dolgoznod!

Ha kedvet kaptatok, és jobban is megismerkednétek a Viadallal, látogassatok el a Viadal honlapjára, illetve csatlakozzatok az egyre gyarapodó Facebook közösséghez is!

Hogyan nem nőnek a feladatok a fejünkre?

Biztosan sokan hallottak már az antihalogató szerdáról. Viszont talán még többen vannak, akik nem, ezért most bemutatjuk Nektek ezt a remek, a munkahetet feldobó és feladatokat megkönnyítő megoldást!

A Hard Dog Race nemzetközi porondra lép

Szeptember 23-án Lengyelországban rendezik meg az első külföldi HDR futamot. A Hard Dog Race kutyás akadályfutás, melynek Base szintje most Lengyelországban is bemutatkozik. A pálya 6 kilométer hosszú 16 akadályt tartalmaz - ez jelenti a belépő szintet a kutyás akadályfutások világába.

Hogyan térj vissza a hétköznapokba a vakáció után?

Íme három tipp, hogy elkerüld a nyaralás utáni depressziót! Ilyenkor - talán a kontraszt miatt - még szürkébbnek láthatod a munkával töltendő időt, az irodai asztalodat és a napi feladataidat. Nézd meg, mit érdemes tenned annak érdekében, hogy jobban viseld az átállást!

Nyári könyvajánló

Még majdnem egy hónap van vissza a nyárból, érdemes ezt maximálisan kihasználni egy négy részes regénnyel, ami szívmelengető módon vezet át minket a nyárból az őszbe, szerethető szereplőkkel, fordulatos eseményekkel, s mindezt Dél-Karolina tengerpartján…

Tévé a hálószobában? Inkább ne...

Valaha luxusnak számított, mára átlagossá vált, hogy nem csak egyetlen helyiségben van tévékészülék a lakásban, hanem a konyhában, vagy a hálószobában is nézhetjük a televízióműsort. Pedig ennek számos negatív hatása van, amikkel érdemes tisztában lenni.