Menü

Elég bátor és gyors vagy? Akkor a Viadalt neked találták ki!

Nincs ötleted legénybúcsúra, szülinapi meglepetésre vagy céges csapatépítőre? Szervezd meg csapatodnak te is a Viadalt, amely nemrégen megérkezett Magyarországra is!

Mi itt a Hajráegészség oldalán gyakran hívjuk fel a figyelmet az egészség, és ezáltal többek között a mozgás fontosságára is. Még nagyobb öröm és felfrissülés, ha az eredmény eléréséhez játékosan juthatunk hozzá, ezért most bemutatjuk nektek a Viadalt!

A Viadal azért jó, mert nem befolyásolják időjárási körülmények. Ha esik az eső, vagy szakad a hó, egyszerűen beltérben szervezik meg nektek!

Első ránézésre mintha egyfajta kidobós lenne, amit annak idején általános iskola alsó tagozatában olyan nagyon szerettünk. Van egy – ahogy akkor neveztük csűr vagy vár – bunker, ahol fedezékbe vonulhatunk, és erőt gyűjthetünk a következő támadáshoz.

A játék során két, legalább 4-4 főből álló csapat vetélkedik egymás ellen. A játék végén azt a csapatot kiáltják ki nyertesnek, amelyik hamarabb ki tudja ejteni az ellenfél csapatának összes tagját, vagy amelyik hamarabb kilő minden korongot az öt célpontból álló táblán.

De a lényeg a metodika! Speciális nyílvesszőkkel és íjakkal harcolva kell megnyernünk ezt az ősi viadalt imitáló, nagy erőbedobást igénylő versenyt!

Ha elnyerte tetszéseteket a Viadal, a honlapon még több információhoz juthattok a játék részleteivel kapcsolatban!

Milyen tulajdonságaidat szükséges magaddal hoznod?

Az ügyességedet biztosan, hiszen egy stratégiai játékról beszélünk!

A pontosságodat mindenképpen, hogy jól célozz!

A gyorsaságodat feltétlenül, hogy a te csapatod nyerjen!

A bátorságodat egyértelműen, mert hőshöz mérten kell harcolnod!

A csapatszellemedet okvetlenül, hiszen legalább három másik társaddal kell együtt dolgoznod!

Ha kedvet kaptatok, és jobban is megismerkednétek a Viadallal, látogassatok el a Viadal honlapjára, illetve csatlakozzatok az egyre gyarapodó Facebook közösséghez is!

Strandolási kisokos

A nyári időszak kedvenc tevékenysége a strandolás. Amikor eljön a nyár és a kánikula, hogy hűtsük magunkat, fürdőbe, illetve strandra menekülünk. Viszont számtalan veszély leselkedhet ránk, ha nem tartjuk be a szabályokat és nem figyelünk egymásra. Most nézzük meg, mire kell gondot fordítanunk, ha vízpartra indulunk szórakozni.

Öntsünk tiszta kávét a pohárba! – Kávézás okosan

A kávézás kényes téma, melynek élvezetét beárnyékolja, hogy ártalmas és egészségtelen szokásnak kiáltotta ki a táplálkozástudomány. Máig sem egységes a szakemberek álláspontja, most azonban összegyűjtöttük az érveket, ellenérveket.

Tudjon meg mindent a május 13-i Európa-napi fesztiválról

Idén is nagy közös ünneplésre várnak mindenkit az Európa-napi fesztivál szervezői május 13-án, vasárnap,a budapesti Szabadság térre.Délelőtt a hagyományos EU-s futással kezdődik a rendezvény, a nap második felében pedig filmvetítések, családi programok, játszóház és kvízjátékok, valamint koncertek szórakoztatják a kilátogatókat.

Kreatív hobbik az unalom ellen

Néha hajlamosak vagyunk annyira belefeledkezni a munkába és az egyéb teendőinkbe, hogy elfelejtünk kikapcsolódni. Szó szerint, hiszen ha szabadidőhöz jutunk, hirtelen nem is tudjuk, mihez kezdjünk. Íme, pár tipp azoknak, akik tanácstalanok ilyen téren.

Tervezed a nyaralást? Ezeket a látnivalókat érdemes elkerülni!

Ki ne álmodozna egy napfényes párizsi délutánról, vagy egy velencei gondolázásról a nyár közepén? Sajnos, a valóság sokszor kiábrándítóbb. Nézzük, hova ne utazzunk nyáron!