Menü

Elég bátor és gyors vagy? Akkor a Viadalt neked találták ki!

Nincs ötleted legénybúcsúra, szülinapi meglepetésre vagy céges csapatépítőre? Szervezd meg csapatodnak te is a Viadalt, amely nemrégen megérkezett Magyarországra is!

Mi itt a Hajráegészség oldalán gyakran hívjuk fel a figyelmet az egészség, és ezáltal többek között a mozgás fontosságára is. Még nagyobb öröm és felfrissülés, ha az eredmény eléréséhez játékosan juthatunk hozzá, ezért most bemutatjuk nektek a Viadalt!

A Viadal azért jó, mert nem befolyásolják időjárási körülmények. Ha esik az eső, vagy szakad a hó, egyszerűen beltérben szervezik meg nektek!

Első ránézésre mintha egyfajta kidobós lenne, amit annak idején általános iskola alsó tagozatában olyan nagyon szerettünk. Van egy – ahogy akkor neveztük csűr vagy vár – bunker, ahol fedezékbe vonulhatunk, és erőt gyűjthetünk a következő támadáshoz.

A játék során két, legalább 4-4 főből álló csapat vetélkedik egymás ellen. A játék végén azt a csapatot kiáltják ki nyertesnek, amelyik hamarabb ki tudja ejteni az ellenfél csapatának összes tagját, vagy amelyik hamarabb kilő minden korongot az öt célpontból álló táblán.

De a lényeg a metodika! Speciális nyílvesszőkkel és íjakkal harcolva kell megnyernünk ezt az ősi viadalt imitáló, nagy erőbedobást igénylő versenyt!

Ha elnyerte tetszéseteket a Viadal, a honlapon még több információhoz juthattok a játék részleteivel kapcsolatban!

Milyen tulajdonságaidat szükséges magaddal hoznod?

Az ügyességedet biztosan, hiszen egy stratégiai játékról beszélünk!

A pontosságodat mindenképpen, hogy jól célozz!

A gyorsaságodat feltétlenül, hogy a te csapatod nyerjen!

A bátorságodat egyértelműen, mert hőshöz mérten kell harcolnod!

A csapatszellemedet okvetlenül, hiszen legalább három másik társaddal kell együtt dolgoznod!

Ha kedvet kaptatok, és jobban is megismerkednétek a Viadallal, látogassatok el a Viadal honlapjára, illetve csatlakozzatok az egyre gyarapodó Facebook közösséghez is!

Motiváció a mozgáshoz

Manapság egyre több helyen látni, hogy a mozgás az emberek nagy hányadát érdekli, de mi a kiváltó ok? Túlontúl sokat olvashatjuk talán az ezekkel kapcsolatos cikkeket, megnyilvánulásokat a közösségi médiában? Vajon régen is ennyi „Gyurma Gyuri és Iron Lady” volt, csak kevesebb figyelmet kaptak?

Kutya a családban

A gyerekek egy háziállat mellett felelősséget tanulnak, hiszen az állatot minden nap gondozni kell, emellett szociális készségeket is elsajátíthatnak, s türelmességet gyakorolhatnak. Mindezek érdekében pedig a tiltakozó szülők (vagy nagyszülők) szíve is meglágyul néha...

Dolce Vita testközelből – egészség olasz módra

Hogyan is élik valójában „édes életüket” az olaszok? S miért foglalnak el ma is magas helyet a hosszú élettartam toplistáján Európában? Cikkírónk, aki maga is ott él hónapok óta, testközelből ismeri a válaszokat.

Őszölj!

Kikapcsolódni, utazni nem csak nyáron lehet, sőt rengeteg előnnyel jár, ha mindehhez őszi időpontot választunk. Hová és miért érdemes ilyenkor ellátogatni?

Cicatartás felelősségteljesen

Sokat beszélünk a kutyásokról, de kevesebb szó esik róla, hogy miként lehet okosan és felelősségteljesen macskát tartani. Éppen ezért a cicák helyzete sokszor nehezebb lehet, mint a kutyáké. Amennyiben kisállatunk van, akkor vegyük komolyan ezt a döntést, és vegyük figyelembe a fontos szempontokat!