Menü

Elég bátor és gyors vagy? Akkor a Viadalt neked találták ki!

Nincs ötleted legénybúcsúra, szülinapi meglepetésre vagy céges csapatépítőre? Szervezd meg csapatodnak te is a Viadalt, amely nemrégen megérkezett Magyarországra is!

Mi itt a Hajráegészség oldalán gyakran hívjuk fel a figyelmet az egészség, és ezáltal többek között a mozgás fontosságára is. Még nagyobb öröm és felfrissülés, ha az eredmény eléréséhez játékosan juthatunk hozzá, ezért most bemutatjuk nektek a Viadalt!

A Viadal azért jó, mert nem befolyásolják időjárási körülmények. Ha esik az eső, vagy szakad a hó, egyszerűen beltérben szervezik meg nektek!

Első ránézésre mintha egyfajta kidobós lenne, amit annak idején általános iskola alsó tagozatában olyan nagyon szerettünk. Van egy – ahogy akkor neveztük csűr vagy vár – bunker, ahol fedezékbe vonulhatunk, és erőt gyűjthetünk a következő támadáshoz.

A játék során két, legalább 4-4 főből álló csapat vetélkedik egymás ellen. A játék végén azt a csapatot kiáltják ki nyertesnek, amelyik hamarabb ki tudja ejteni az ellenfél csapatának összes tagját, vagy amelyik hamarabb kilő minden korongot az öt célpontból álló táblán.

De a lényeg a metodika! Speciális nyílvesszőkkel és íjakkal harcolva kell megnyernünk ezt az ősi viadalt imitáló, nagy erőbedobást igénylő versenyt!

Ha elnyerte tetszéseteket a Viadal, a honlapon még több információhoz juthattok a játék részleteivel kapcsolatban!

Milyen tulajdonságaidat szükséges magaddal hoznod?

Az ügyességedet biztosan, hiszen egy stratégiai játékról beszélünk!

A pontosságodat mindenképpen, hogy jól célozz!

A gyorsaságodat feltétlenül, hogy a te csapatod nyerjen!

A bátorságodat egyértelműen, mert hőshöz mérten kell harcolnod!

A csapatszellemedet okvetlenül, hiszen legalább három másik társaddal kell együtt dolgoznod!

Ha kedvet kaptatok, és jobban is megismerkednétek a Viadallal, látogassatok el a Viadal honlapjára, illetve csatlakozzatok az egyre gyarapodó Facebook közösséghez is!

Egészséges vendégváró falatok

Legyen szó akár szülinapi összejövetelről vagy rokon- és szomszédlátogatásról, az apró egyfalatos csemegék mindig jól jönnek. Lássuk, hogy válthatjuk ki a cukros, finomlisztes aprósüteményt, pogácsát, vagy a zsíros chipset valami egészségesebbel!

4 nem tipikus turistahely Krakkóban, amit érdemes megnézni

Krakkóba leugrani egy hétvégére a lehető legjobb döntés, ha kirándulnánk egyet az év bármely szakaszában. Íme néhány egyáltalán nem reklámozott célpont, amit érdemes megnézni a városban!

4 apró reggeli szokás, amitől megváltozik az életmódod

Új év, új fogadalmak, új szokások – erre vonatkozóan hoztam néhány csekélységnek tűnő, de annál többet érő reggeli szokást, aminek betartásával sokkal produktívabb és kiegyensúlyozottabb életmódot tudunk kialakítani.

Hogyan tervezz 2018-ban?

Az új évben is mind jobbak, eredményesebbek szeretnénk lenni a korábbinál, és nagy elánnal vetjük bele magunkat az életünk és az év megtervezésébe. Ehhez hoztam néhány, saját bőrömön is kitapasztalt jó tanácsot, amik teljesen biztos, hogy beválnak másnak is.

Vásárlás pasikkal?

Mindannyian jól tudjuk, hogy a férfiak többsége szeretne kimaradni a karácsonyi (vagy bármilyen) vásárlásból, legszívesebben otthon maradna és végignézne egy-két meccset a tévében. De a béke kedvéért azért mégis elkísérik párjukat a bevásárlásokra. Vajon hogyan tudjuk az unatkozó férfiaknak elviselhetőbbé tenni a vásárlást?