Menü

A biorezonancia segít a dohányzás leszokásában

  • Dátum: 2018.12.04., 16:58

Sokszor a hagyományos orvoslás tehetetlen, eszközei kevésnek bizonyulnak. Jó, ha tisztában vagyunk alternatívákkal, természetes gyógymódokkal. A biorezonanciás vizsgálat az életfolyamatokat irányító rezgéseket és elektromágneses hullámzásokat méri. A kezelés úgy zajlik, hogy a két bokára, csuklóra helyezik az elektródákat, és a fejre erősítenek egy a pántot. A készülék 3-5 perc alatt 8600 féle dolgot képes vizsgálni, többek között a vírusokat, baktériumokat, a hormonokat, az idegrendszert, az ízületeket, a különböző szervek, valamint a szervezet egészének állapotát. Majd csoportosítja az információkat és ennek alapján alkot számítógépes képet a vizsgált személyről.

Segítséget nyújt:

Stressz és fájdalom csökkentésben – degeneráció, sérülés, anyagcsere, hormonok, neurológia, relaxáció, alvásjavítás, tanulási nehézség, oxigén ellátás, izom felépítés, rugalmasság, koordináció, immunstimulálás, krónikus fáradtság, gyulladásgátlás, vércukorszint, paraszimpatikus-, szimpatikus-, és autonóm idegrendszer harmonizálásában.

Sajnos a mai társadalmunkban a stressz, a megfelelési kényszer hatására az emberek, a rossz szokások spiráljában találják magukat. Ilyen például a dohányzás is, ami addikciót válthat ki a szervezetben.

A dohányzás leszoktatás kezelés időtartama, előnyei:

A dohányzás miatt nikotin és megannyi kémiai reakció rakódott le és ennek méreganyagai a kiválasztó szervek segítségével, elsősorban a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Ezért inni kell félóránként egy-egy pohár folyadékot, ami segít a méregtelenítésben. Hogyha előtör a rágyújtási vágy, akkor egy pohár víz felé kell nyúlni, ami enyhíti a problémát. A kezelés időtartalma 40 perc, amely után feltöltődve távozhatunk.

Fő előnyei:

- 8 óra múlva: A vér szénmonoxid és nikotin szintje a felére csökken.

- 2 nap múlva: Javul a szagok, ízek érzékelése.

- 3 nap múlva: Könnyebbé válik a légzés.

- 1 év múlva: Visszaszerezhetjük aktivitásunkat, egészségünket, és ezeken túl nagyon sok pénzt spórolhatunk meg!

Tudományos háttere:

Amikor probléma van szervezetünk működésében, az a sejt-kommunikáció, -azaz a sejtek rezgés mintájának hibájában is megmutatkozik. Biofizikai kutatások az 1930-as években kezdődtek az űrhajósoknál, a földön uralkodó mágneses tér elhagyásának következtében fellépő csontritkulás és egyéb problémák kiküszöbölésére. Különböző csoportok miatt Hivatalosan nem tartozik a “tudományosan bizonyított” eljárások közé, viszont alkalmazása rendkívül eredményes. Az űrhajókon máig ezzel biztosítják a földnek megfelelő mágneses rezonancia állapotot, ami nélkül földi élet a mai formájában nem lenne. 35 éve gyártják és használják a berendezéseket fejlettebb országokban, kiemelt szinteken.

Főleg idősebbek kedvelik ezt a technológiát, de a fiatalabbak is egyre nagyobb érdeklődést mutatnak. Kortól és nemtől függetlenül reális képet tud nyújtani szervezetünk állapotáról. Tehát ne féljünk új módszert kipróbálni, megismerni! Szabaduljunk meg a dohányzás bűvkörétől!

Udvari Fanni

Több, mint futás

Fuss, hogy segíts! Mit is jelent az, hogy jótékonysági futás?

7 mód, hogy krízisben lelkesíts egy barátot (vagy magadat)

Amikor Sheryl Sandberg (írónő) elveszítette a férjét, azt mondta, senki nem tudta, hogyan szóljon hozzá. Az emberek furán érezték magunkat körülötte, és nem tudták, mit mondjanak. Új könyvének (angolul Option B) célja az volt, hogy ne csak arról írjon, hogyan legyünk ellenállóak, amikor kihívásokkal kell szembenéznünk, de hogyan tudjuk támogatni a barátainkat szükséghelyzetekben.

Amit nem mondtak el Neked az életmódváltásról

Mindenki az életmódváltás pozitív hozadékait hangoztatja, azt viszont nem szokás reklámozni, ami nem kellemes, ami áldozattal és lemondással jár. A diéta egy valóságos aknamező. Miért is?

A túlzásba vitt fehérjefogyasztás következményei

A túlzott fehérjebevitel máj- vagy vesekárosító hatása ma nem kellően alátámasztott, de dehidrációt, fáradékonyságot, ingerlékenységet és más kedvezőtlen jelenségeket valóban előidézhet, látens vagy tekintetbe nem vett ismert vesebetegségek esetén pedig ez a probléma is felszínre kerülhet. De ezek a feltételezések tényleg igazak, vagy csak mendemondák

Ételek pajzsmirigy- alulműködésére

A pajzsmirigy nem megfelelő működésének terápiája a gyógyszeres kezelés, viszont igen sokat tehetünk érte egy kellően összeállított étrenddel is.