Menü

A biorezonancia segít a dohányzás leszokásában

  • Dátum: 2018.12.04., 16:58

Sokszor a hagyományos orvoslás tehetetlen, eszközei kevésnek bizonyulnak. Jó, ha tisztában vagyunk alternatívákkal, természetes gyógymódokkal. A biorezonanciás vizsgálat az életfolyamatokat irányító rezgéseket és elektromágneses hullámzásokat méri. A kezelés úgy zajlik, hogy a két bokára, csuklóra helyezik az elektródákat, és a fejre erősítenek egy a pántot. A készülék 3-5 perc alatt 8600 féle dolgot képes vizsgálni, többek között a vírusokat, baktériumokat, a hormonokat, az idegrendszert, az ízületeket, a különböző szervek, valamint a szervezet egészének állapotát. Majd csoportosítja az információkat és ennek alapján alkot számítógépes képet a vizsgált személyről.

Segítséget nyújt:

Stressz és fájdalom csökkentésben – degeneráció, sérülés, anyagcsere, hormonok, neurológia, relaxáció, alvásjavítás, tanulási nehézség, oxigén ellátás, izom felépítés, rugalmasság, koordináció, immunstimulálás, krónikus fáradtság, gyulladásgátlás, vércukorszint, paraszimpatikus-, szimpatikus-, és autonóm idegrendszer harmonizálásában.

Sajnos a mai társadalmunkban a stressz, a megfelelési kényszer hatására az emberek, a rossz szokások spiráljában találják magukat. Ilyen például a dohányzás is, ami addikciót válthat ki a szervezetben.

A dohányzás leszoktatás kezelés időtartama, előnyei:

A dohányzás miatt nikotin és megannyi kémiai reakció rakódott le és ennek méreganyagai a kiválasztó szervek segítségével, elsősorban a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Ezért inni kell félóránként egy-egy pohár folyadékot, ami segít a méregtelenítésben. Hogyha előtör a rágyújtási vágy, akkor egy pohár víz felé kell nyúlni, ami enyhíti a problémát. A kezelés időtartalma 40 perc, amely után feltöltődve távozhatunk.

Fő előnyei:

- 8 óra múlva: A vér szénmonoxid és nikotin szintje a felére csökken.

- 2 nap múlva: Javul a szagok, ízek érzékelése.

- 3 nap múlva: Könnyebbé válik a légzés.

- 1 év múlva: Visszaszerezhetjük aktivitásunkat, egészségünket, és ezeken túl nagyon sok pénzt spórolhatunk meg!

Tudományos háttere:

Amikor probléma van szervezetünk működésében, az a sejt-kommunikáció, -azaz a sejtek rezgés mintájának hibájában is megmutatkozik. Biofizikai kutatások az 1930-as években kezdődtek az űrhajósoknál, a földön uralkodó mágneses tér elhagyásának következtében fellépő csontritkulás és egyéb problémák kiküszöbölésére. Különböző csoportok miatt Hivatalosan nem tartozik a “tudományosan bizonyított” eljárások közé, viszont alkalmazása rendkívül eredményes. Az űrhajókon máig ezzel biztosítják a földnek megfelelő mágneses rezonancia állapotot, ami nélkül földi élet a mai formájában nem lenne. 35 éve gyártják és használják a berendezéseket fejlettebb országokban, kiemelt szinteken.

Főleg idősebbek kedvelik ezt a technológiát, de a fiatalabbak is egyre nagyobb érdeklődést mutatnak. Kortól és nemtől függetlenül reális képet tud nyújtani szervezetünk állapotáról. Tehát ne féljünk új módszert kipróbálni, megismerni! Szabaduljunk meg a dohányzás bűvkörétől!

Udvari Fanni

Véradás egészségre gyakorolt hatásai

Manapság az emberi szervezet az egyetlen forrás, ahonnan vérhez juthatnak a rászorulók, ezért nagy szükség van arra, hogy minél több egészséges ember adakozzon. Egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint azon túl, hogy ezzel akár életeket is menthetünk, még az egészségünket is óvjuk általa.

Betegek világnapja: sok népbetegség megelőzhető lenne helyes korai táplálással

Magyarországon a diabétesz, az elhízás és a kardiovaszkuláris betegségek is egyre többeknek okoznak problémát, pedig a népbetegségek megelőzésért mi magunk tehetünk a legtöbbet. Immunrendszerünknek fontos szerepe van többek között a betegségek elkerülésében és egészségünk megőrzésében, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani védekezőképességünk megerősítésére. 1993 óta február 11-én tartják a betegek világnapját, amelynek alkalmából az Első 1000 Nap elnevezésű egészségügyi tájékoztató kampány szakemberei a betegségmegelőzés és a kisgyermekkori immun erősítés fontosságára hívták fel a figyelmet.

Egyetem helyett – mi lesz veled a középiskola után?

Többféle lehetőségünk is van, hogy mit kezdjünk magunkkal a középiskola után. Az egyetem és a főiskola kézenfekvő megoldások, hiszen annyi a reklám körülötte. Ad neked még egy kis időt szabadon, hogy a fiatalságod élvezd, és tanulj, nemcsak szakmát, hanem az életet is. De nem ez az egyetlen lehetőséged.

Az alkohol és a depresszió kapcsolata

Az italproblémákkal küszködők depressziós tünetei gyakran a túlzott alkoholbevitel fogyasztása után alakulnak ki. Sajnálatos módon nagyon sokakat érint manapság ez a téma. Nem is beszélve arról, hogy egy bulit sem tudunk már elképzelni legalább két pohár ital nélkül.

Vesetisztítás természetes úton

Köztudott, hogy a vesék az ember létfontosságú szervei között foglalnak helyet, mivel a szervezet általuk dolgozza fel a testbe kerülő káros anyagokat, ami az élelmiszerekből, gyógyszerekből, alkoholból kerül be a testünkbe.