Menü

A biorezonancia segít a dohányzás leszokásában

  • Dátum: 2018.12.04., 16:58

Sokszor a hagyományos orvoslás tehetetlen, eszközei kevésnek bizonyulnak. Jó, ha tisztában vagyunk alternatívákkal, természetes gyógymódokkal. A biorezonanciás vizsgálat az életfolyamatokat irányító rezgéseket és elektromágneses hullámzásokat méri. A kezelés úgy zajlik, hogy a két bokára, csuklóra helyezik az elektródákat, és a fejre erősítenek egy a pántot. A készülék 3-5 perc alatt 8600 féle dolgot képes vizsgálni, többek között a vírusokat, baktériumokat, a hormonokat, az idegrendszert, az ízületeket, a különböző szervek, valamint a szervezet egészének állapotát. Majd csoportosítja az információkat és ennek alapján alkot számítógépes képet a vizsgált személyről.

Segítséget nyújt:

Stressz és fájdalom csökkentésben – degeneráció, sérülés, anyagcsere, hormonok, neurológia, relaxáció, alvásjavítás, tanulási nehézség, oxigén ellátás, izom felépítés, rugalmasság, koordináció, immunstimulálás, krónikus fáradtság, gyulladásgátlás, vércukorszint, paraszimpatikus-, szimpatikus-, és autonóm idegrendszer harmonizálásában.

Sajnos a mai társadalmunkban a stressz, a megfelelési kényszer hatására az emberek, a rossz szokások spiráljában találják magukat. Ilyen például a dohányzás is, ami addikciót válthat ki a szervezetben.

A dohányzás leszoktatás kezelés időtartama, előnyei:

A dohányzás miatt nikotin és megannyi kémiai reakció rakódott le és ennek méreganyagai a kiválasztó szervek segítségével, elsősorban a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Ezért inni kell félóránként egy-egy pohár folyadékot, ami segít a méregtelenítésben. Hogyha előtör a rágyújtási vágy, akkor egy pohár víz felé kell nyúlni, ami enyhíti a problémát. A kezelés időtartalma 40 perc, amely után feltöltődve távozhatunk.

Fő előnyei:

- 8 óra múlva: A vér szénmonoxid és nikotin szintje a felére csökken.

- 2 nap múlva: Javul a szagok, ízek érzékelése.

- 3 nap múlva: Könnyebbé válik a légzés.

- 1 év múlva: Visszaszerezhetjük aktivitásunkat, egészségünket, és ezeken túl nagyon sok pénzt spórolhatunk meg!

Tudományos háttere:

Amikor probléma van szervezetünk működésében, az a sejt-kommunikáció, -azaz a sejtek rezgés mintájának hibájában is megmutatkozik. Biofizikai kutatások az 1930-as években kezdődtek az űrhajósoknál, a földön uralkodó mágneses tér elhagyásának következtében fellépő csontritkulás és egyéb problémák kiküszöbölésére. Különböző csoportok miatt Hivatalosan nem tartozik a “tudományosan bizonyított” eljárások közé, viszont alkalmazása rendkívül eredményes. Az űrhajókon máig ezzel biztosítják a földnek megfelelő mágneses rezonancia állapotot, ami nélkül földi élet a mai formájában nem lenne. 35 éve gyártják és használják a berendezéseket fejlettebb országokban, kiemelt szinteken.

Főleg idősebbek kedvelik ezt a technológiát, de a fiatalabbak is egyre nagyobb érdeklődést mutatnak. Kortól és nemtől függetlenül reális képet tud nyújtani szervezetünk állapotáról. Tehát ne féljünk új módszert kipróbálni, megismerni! Szabaduljunk meg a dohányzás bűvkörétől!

Udvari Fanni

Adventi készülődés kívül-belül

Ahogy a második gyertyát is meggyújtottuk, kétségbeesve tapasztalhatjuk, hogy milyen kevés időnk maradt karácsonyig. Két hét gyorsan elrepül, ezért, ha még nem tettük meg, ideje egy kicsit magunkra koncentrálni, és a testi és szellemi egészségünkkel, megtisztulásunkkal foglalkozni.

C-vitamin bevitele télen? Egyszerűen!

Sokan azt gondolják, hogy a tél beállta nem teszi lehetővé, hogy a szervezetünknek szükséges napi C-vitamin-mennyiséget biztosítsuk. Pedig ez nem is olyan lehetetlen, sőt, egyszerűbb is, mint máskor. A titok, mint sokszor máskor is, az odafigyelésben rejlik.

Terjed az izomdiszmorfia

Sajnos az étkezési zavarok jelentkezhetnek már a gyermekkorban is. Sokáig csak az anorexiáról, bulimiáról olvashattunk, hallhattunk. Viszont egy kevésbé ismert betegség is létezik, ami az izomdiszmorfia.

Segítség! Nincs időm magamra!

Nem ismeretlen a jelenség, hogy nincs időnk magunkra, mert mindig van mit csinálni, a tennivalók listáján mi magunk vagyunk az utolsó pont, és a nap végén mindig a „Majd holnap” kategóriába soroljuk magunkat. S ez így megy éveken keresztül. Mégis mit tehetünk ennek megváltoztatására?

Miért jön a Mikulás? És mit mondjunk a gyerekeknek?

December 5-én este vagy 6-án reggel a legtöbbünket meglátogatja a Mikulás, ez így megy akár egészen kicsi gyerekkorunk óta. De miért is fontos, hogy jöjjön? Mit mondjunk a gyerekeknek róla?