Menü

Sportprogramok az EFOTT-on

  • Dátum: 2019.06.25., 17:44
  • https://efott.hu/infos/decathlon-sportprogramok/

Mi az amire számíthatsz?

EFOTT napijeggyel vagy bérlettel számtalan ingyenes sportolási lehetőséggel, játékkal, nyereményjátékkal, és kempinggel várunk a Velencei-tó partján!
Kipróbálhatod magadat Goldsprint kerékpáros görgőversenyen, bemelegíthetsz az esti koncertekre pörgős fitnesz óránkon, ahol fesztiválhimnuszok adják a talpalávalót.
Oktatóink segítségével SUP-, és kajaktúrákon vehetsz részt, valamint elmerülhetsz a SUP jóga nyugtató világában.

Vegyél részt naponta változó csapatsport bajnokságokon, az előregisztráló csapatok között EFOTT belépőket sorsolnak ki!

A regisztrációhoz kattints ide:
https://kozosenasportert.hu/a-decathlon-eloszor-az-efott-on/

Valamit otthonhagytál? Semmi gond, vár a DecaShop, ahol a helyszínen megvásárolhatsz mindent, amire csak szükséged lehet!

Pókember újra akcióban

Gyerekkorunk közkedvelt identitáspárja Pókember pár éve kapott egy csinos Marvel kompatibilis eredet sztorit. A Hazatérés óta megéltünk egy nagy háborút és a Föld kiürült szuperhősökből. Mindenki az új Vasembert keresi. A csajozáson agyaló 16 éves Parker pedig csak egy nyugis európai vakációra vágyik. A baj, Nick Furyvel egyetemben megtalálja és végre a hálószővő is elkezdhet felnőni a szuperhős feladatához.

Dolgok, amiket nem lehet kihagyni a jövő heti EFOTT-on

…főleg, ha nem lebegtünk még vízre kifeszített hálón

Toy story 4, mert a játék nem érhet véget

A Toy story kalandjait ki jobban ki kevésbé, de mindenki ismeri egy kicsit. Az 1995-ös korszakalkotó kezdő darabot lassan, de biztosan kiváló minőségű és zajos sikerű részek követték eddig. Megérett az idő, kilenc évvel a trilógia záró darabja után egy újabb kalandnak. A sztori remek, a poénok ülnek és megint a Pixar filmes szösszenete remekül néz ki. Vajon megint megugorja a klasszikusi lécet a film? Lássuk közelebbről.

Az X-Men korszak vége

Az egyik, ha nem legjobb filmes képregénymatéria mindig is a mutánsok világa volt. Az X-Ment nemrég sikerrel rebootolták. Az új és megváltoztatott castinggal itt van a 4. és egyben záró része ennek az érának. Nagy várakozás és mérsékelt marketingkampány kísérte útját A sötét Főnixnek a moziba. Nagyon vártam, vártuk, lássuk mi lett belőle.

A rombolás királya visszatért

A Godzilla filmek az egyetemes szörnyfilm kalendárium megkerülhetetlen ékkövei. Az emberi pusztítás, az emberi környezetszennyezés sci-fibe oltott celluloid mementói. A rádioaktív kísérletek útján életre kellő városokat pusztító Godzilla ebben a remakeben a bolygónkat védő ősszellem, amely minden itt lévő őstitánnal! kardoskodik, hogy egyensúly legyen. De mi van ha egyenrangú kihívója akad?