Menü

Az 5 legjobb mese húsvétra

  • Dátum: 2013.04.01., 08:46

Ha karácsonyról van szó, számtalan film és mese eszünkbe juthat, ami az ünneppel kapcsolatos. Húsvét tájékán azonban nem könnyű a dolgunk, ha nyuszis témában keresgélünk hasonlóan sikeres alkotásokat. Összegyűjtöttük az 5 legjobb mesét, amivel garantáltan locsolkodós-tojásfestős hangulatba kerülhetünk.

Pom Pom Meséi: A csipogó húsvéti tojás (1981)

Picur és Pom Pom nem akármilyen húsvéti kalandba keverednek, amikor a boltokból elfogy a piros tojás. Mivel még szükségük lenne egy darabra, egy hatalmas, csipogó tojást festenek be pirossal, és ezt adják az utolsó locsolónak. Hogy ezután mi történik? Kiderül a meséből!

Tom és Jerry: Húsvéti kacsa (1958)

A klasszikus páros: Tom és Jerry kalandjai húsvétkor sem maradhatnak el. Kedvenceink ezúttal egy piros tojás birtoklásáért versengenek, amikor is, nem várt meglepetéssel szembesülnek: a tojásból kikel egy kiskacsa. Ekkor kezdődik csak az igazi küzdelem, kinek-kinek a saját érdeke szerint. A nevetés garantált!

Az öt legenda (2012)

A Húsvéti Nyuszi, a Mikulás, a Homokember és a Fogtündér – a gyermekek álmainak őrzői -, felveszik a harcot a gonosz Szurokkal, aki át akarja venni az uralmat a világ felett. Összefognak hát ellene, és minden erejüket bevetve küzdenek, hogy a világ gyermekei számára megmaradjanak az álmok, a vágyak és a remények. Dér Jankó is csatlakozik hozzájuk, így válik teljessé a csapat. Az öt legenda felnőtteknek is jó szórakozás!

Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával (2004)

A húsvét a Százholdas Pagony lakóit is eléri minden évben. Zsebibaba azon munkálkodik, hogy igazán szórakoztatóvá és mókássá varázsolja a tavasz első napjait, ám nem mindenki fogadja ilyen lelkesedéssel a tavasz beköszöntét. Nyuszinak persze számos halaszthatatlan teendője akad, így Zsebibabán a sor, hogy ráébressze az igazán fontos dolgokra. Kellemes kikapcsolódás az egész család számára!

Hopp! (2011)

Husi, a Húsvéti Nyúl tinédzser fia, nem éppen a neki szánt karrierről álmodik. Ideje volna átvenni idősödő apjától az ünnep körüli teendőket, ám ő dobos szeretne lenni. Ezért aztán Hollywood felé veszi az irányt, ahol nem csupán álmai megvalósításának kulcsára talál rá, hanem egy igaz barátra is szert tesz. Eközben a Húsvét-szigeteken – Husi otthonában -, a Húsvéti Nyúl helyettese, Carlos, a csirke, fondorlatos tervet sző, hogyan is vegye át Husi helyét. Élőszereplős film, amelyet a számítógépes technika segítségével tettek igazán varázslatossá és imádnivalóan aranyossá.

Forrás: eharmonia.hu
Fotó: sxc.hu

A social media új biznisze: Az influencer sportitalok

Az utóbbi években egyre több híresség és közösségi média influencer dob piacra saját márkájú sportitalokat, amelyeket gyakran a testmozgás elősegítésére, és az egészség fokozására hirdetnek, a legnépszerűbb ezen termékcsaládból a Prime. Bár ezek a termékek népszerűek lehetnek a követőik körében, fontos megvizsgálni azok valódi összetevőit és káros hatásait. Ezen italok többségében egyáltalán nem kapcsolódnak a sporthoz, csupán az internet egy új lehetőségét használják ki.

Eladó nélküli nonstop boltok nyitnak hamarosan Magyarországon

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be, és nem lesz bennük eladó! Kassza és eladó nélküli, éjjel-nappal nyitva tartó boltok érkeznek Magyarországra, az első üzletek pedig várhatóan nyáron nyitnak majd-olvastam a neten a minap.

A horkolás és kialakulása, okai, jellemzői

Maga a horkolás nem betegség, önmagában csak ártalmatlan hangjelenség, ugyanakkor az említett éjszakai légzéskimaradásokat jelentő alvási apnoé szindróma részjelensége is lehet, amit egészségügyileg komolyabban kell venni, mint a szimpla horkolást.

Mi egy coach feladata?

Sok helyen találkozhatunk coach-okkal, ez a szakma egyre szükségesebbé és népszerűbbé válik, de talán teljesen egyértelmű mindenkinek, hogy mit is csinál egy coach, mi a feladata. Nézzük ki ő és mit csinál?

Masszázsra indulsz? – így készülj rá

A masszázs egy testet és lelket melengető, pihentető vagy épp frissítő terápia, amire érdemes kicsit felkészültebben érkezni.