Menü

A sportfogadás igenis tanulható!

  • Dátum: 2013.04.15., 23:18

A gyors meggazdagodás reményével kecsegtető sportfogadás világszinten milliárd dolláros üzletággá vált. Valamilyen formában szinte mindenki találkozott már a szerencsejáték ezen formájával, ha más nem, akkor valamelyik ismerősén keresztül. De vajon lehetséges hosszú távon nyereségesen fogadni?

A válasz röviden: igen!

Manapság rengetegen próbálkoznak azzal, hogy némi plusz pénzhez jussanak egy-egy jó tipp segítségével, ám mégis kevesen vannak azok, akik a sportfogadáson keresztül rendszeres bevételhez jutnak, és még kevesebb azon fogadók száma, akik főállásban foglalkoznak sportfogadással.

Vajon miért vannak ilyen kevesen azok, akik komolyabb összegeket tudnak zsebre tenni sportfogadás segítségével? Hogyan lehet elérni, hogy bárki számára kifizetődő legyen a sportfogadás?

Magyarország legdinamikusabban fejlődő sportfogadással foglalkozó oldala - napitutik.hu - most egésznapos oktatást szervez a téma iránt érdeklődőknek.

Az oktatás résztvevői számára a szervezők betekintést nyújtanak többek között a bankroll management, a különböző elemzési technikák és a matematikai alapokon történő sportelemzés témakörébe. Az oktatás célja, hogy a résztvevők számára olyan alapokat biztosítson, amelyekre építve hosszú távon bárki eredményes sportfogadóvá válhat.

További információk és jelentkezés a napitutik.hu/oktatas oldalon érhető el.

Fotó: sxc.hu

Atlétikai világbajnokság Budapesten!

Mint sokan tudjuk, a 2023-as atlétikai világbajnokság rendezési jogát Budapest kapta meg a Nemzetközi Atlétikai Szövetség 2018 decemberében tartott ülésén. Ez a 19. szabadtéri atlétikai világbajnokság, melyre 195 országból 2000 atléta érkezett.

Az eper szervezetre gyakorolt hatása

A nyár igazi jele a piacokon megjelenő friss eper, ami nem csak finom, de rendkívül egészséges is, mondhatni bűntelen élvezet.

Miért szednek sótablettát a futók?

Sokan esküsznek rá, mások pedig egyáltalán nem használják. De most akkor kell vagy sem? Mire jó a sótabletta?

Segíti-e az olimpia egy ország sportjának felemelkedését?

Előző cikkünkben arról elmélkedtünk, hogy vajon egy átlag hazai világverseny generál-e az utánpótlásnak több versenyzőt. Egyértelmű válasz nem adható, annyi bizonyos, hogy a kettő között nincs összefüggés. Az már egy másik kérdés, hogy néhány kiugró eredmény viszont érdeklődő fiatalokat hoz az adott sportágba. Ám azt már viszonylag objektíven meg tudjuk vizsgálni, hogy okozott-e sportági fejlődést egy olimpia az adott országnak. Maradjunk csak a XXI. századi olimpiáknál.

Az egészséges edző-gyermek-szülő háromszög a sport területén.

Amikor gyermekünket klubkeretek között sportolni adjuk, nagyon fontos, hogy megmaradjon a gyermek-szülő-edző háromszög stabilitása. Ennek fenntartásáért különösen a két felnőttnek kell sokat tenni, mert ha megbillen, vagy bármilyen törés következik be, annak a gyermek látja a kárát. Néhány sportág erre már konkrét leírásokat dolgozott ki.