Menü

Zsírégetés? Na ne nevettess...

A fogyni vágyók hihetetlen mértékű bevételt jelentenek az egészségpiac számára, amivel normális esetben nem is lenne baj, amennyiben a kereslet és a kínálat találkozik, s végül mindenki jól jár. De nem erről van szó. Mégis van egy szócska, amivel nagyobbnál nagyobb blődségeket lehet eladni: ez pedig a zsírégetés. A súlytöbblettel rendelkezők kedvenc szakkifejezése.

Úgy képzelik, létezik valamilyen csodaszer, aminek segítségével már a kanapéban ülve is fogyhatunk. Semmit sem kell változtatnunk, csak ezt az egy meghatározott dolgot enni, venni, megfizetni, és máris csoda történik. Nincs ebben végülis semmi meglepő, az emberek élete arról szól, hogy miként lehet a minimális befektetéssel a maximális eredményt kihozni a dolgokból.

Így hát a zsírégető hatást meghatározott gyümölcsök, egyes ételek, speciális tabletták vagy eszközök segítségével kívánják elérni. Pedig a hozzáértők tudják: ez elég naiv próbálkozás.

Gondoljunk csak bele: ha létezne ilyen csodaszer, vagy fantasztikus találmány, akkor nem attól lenne már híres a média világszerte? Nem arra gyűjtene mindenki, s léteznének még egyáltalán elhízott emberek, vagy legalábbis a tehetőbb társadalmi rétegek tagjai között? Megengedné magának bármely híresség, hogy a súlyát kritizálják, ha létezne ez a bizonyos könnyű, de pénzen megvásárolható zsírégető módszer?

A választ talán már nem kell elárulni... Hogy minek van zsírégető hatása, az fájdalmasan egyszerű: a mozgásnak, valamint annak, ha valamivel kevesebb kalóriát fogyasztunk, mint amennyire a szervezetünknek szüksége van. S hogy miért nem közkedvelt ez a nézőpont? Nagyon egyszerű: ez munkát jelent, nem pedig kanapé-fogyást. Tehát sportolni kell, valamint diétázni, pontosabban életmódot váltani. Nem pedig ugyanúgy enni a krémest...

A sikerért meg kell dolgozni, és ez az alakformálásra, valamint az egészségünk megőrzésére is igaz.

Húsvét gyomorrontás nélkül

Ünnepek, alkalmak, családi evészete előtt érdemes végig gondolni, hogy mit tegyünk azért, hogy emésztési panaszok nélkül élvezhessük a finomságokat. Húsvét emésztési panaszok nélkül!

5 kreatív szülő-gyerek program, ami a gyerekek fejlődését is segíti

Az együtt töltött minőségi idő semmivel sem pótolható a gyerekek szellemi és mentális fejlődése szempontjából, ráadásul a közös programok a szülőknek is segítenek a töltekezésben. Legyen szó például közös sütés-főzésről, meseolvasásról vagy mesehallgatásról, ezek a tevékenységek mind segítenek elmélyíteni a szülő és a gyerek közötti kötődést, támogatják a kicsik fejlődését, és nem utolsó sorban rengeteg boldog közös emléket is begyűjthetnek velük.

Márciusban óraátállítás!

A nyári időszámítás március utolsó vasárnapján kezdődik, és október utolsó vasárnapjáig tart, ennek kezdete 2024-ben március 31. vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előre állítani az órát.

Milyen lesz egy 2024-es sikkes esküvő? – ezek a trendek idén

Az esküvőknél minden évben megválasztják az év színét, ettől függetlenül természetesen mindenki a saját ízlése szerint dekorálja a nagy napot. Nézzük, hogy idén melyik irányvonalat érdemes követni.

Egyszerűen elkészíthető húsvéti dekorációk

Alig néhány hét múlva húsvét, ami a legfontosabb keresztény ünnepünk. Ahogy karácsonykor vagy más ünnepkor, úgy húsvétkor feldíszítik sokan a lakásukat. Az ünnepi dekorációt egy kis ügyességgel mi is könnyen és egyszerűen elkészíthetjük.