Menü

Mindent a kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelésről

A kavitációs ultrahang alacsony, 40kHz körüli ultrahang hullám, mely megrepeszti a zsírsejtek falát, és itt a zsír a sejt közötti térbe kerülve a természetes kiválasztó folyamatokkal kiürül. Egy kavitációs készülék akkor a leghatékonyabb, ha az fókuszált célkavitációs hullámokat szór, mely felismerhető arról, hogy a vendég a kezelés közben egy belső sípoló hangot hall, amit a kezelő nem, és a kezelőfej nem melegszik fel.

Azért, hogy a kezelés tényleg hatékony legyen nagyon fontos az, hogy napi 3-4 liter vizet fogyasszunk, ezzel gyorsítva az anyagcserét, és a zsírok feldolgozását. Közvetlenül a kezelés előtt is el kell fogyasztani egy nagyobb mennyiséget, ez kb. 1 liter kell, hogy legyen.

A kezelés teljesen fájdalommentes, és nagyon hatékony a helyi zsírpárnák eltüntetésére, és a cellulit megszüntetésére. Nagyon fontos, hogy semmilyen más szövetre nincs káros hatása, csak a zsírsejteket roncsolja. Mellékhatásként maximum enyhe bőrpír, vagy 1-2 pici hólyag fordulhat elő a kezelt területen, ami legkésőbb 1 óra múlva elmúlik.

Kavitációs zsírbontás előnyei

A kavitációs zsírbontás során alkalmazott kezelés teljesen fájdalommentes, nem marad vissza nehezen gyógyuló bőrseb, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal.
A kavitációs zsírbontás nem igényel fárasztó, izzasztó gyakorlatokat, különböző nem természetes anyagokból felépülő zsírcsökkentő tabletták szedését hanem egyszerűen egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánt területről történik a zsírszövet csökkenése.
Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben, a kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását.
A kavitációs kúra hatása tartós, mivel a zsírszövetek tényleges eltávolításra kerülnek.
A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.
A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagáltak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.
Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.

Ellenjavallatok:

• sérült bőr

• terhesség

• pacemaker, fém implantátum

• hallókészülék, vagy valamilyen halláskárosodás

• epilepszia

• szívritmus zavar

• trombózis

• daganat

Kavitációs ultrahanggal kezelhető testtájak:

• has • külső, belső comb • fenék • kar

A kezelés hatására formálódik az alak, feszesedik a bőr, csökken a narancsbőr, csökkennek a helyi lefogyhatatlan zsírpárnák, a problémás testrészeken csökken a terület, mely cm-ben is mérhető. Mivel a zsírsejtek száma a születés óta adott, és ez nem növekszik, és mivel a kavitáció szétroncsolja a zsírsejteket, ezért a zsírleszíváshoz hasonló hatás érhető el vele. Míg egyéb testkezeléseknél a zsírsejtek csak méretükben lesznek kisebbek, de nem roncsolódnak, így a kavitációs zsírbontással kialakult eredmény sokkal hosszabb ideig megőrzi a kialakult eredményt.

Egy területen maximum 30 percig kezelhetünk, és ezt egy 30x30 cm-es területre kell koncentrálni. Összesen egy kezelés ne legyen több mint 45-50 perc, mert a szervezet az ennyi idő alatt felbontott zsírt képes egyszerre feldolgozni. Vese és máj fölött nem szabad kezelni.

A kezelés kúraszerűen javasolt a látványos eredmény eléréséhez. Ezt heti rendszerességgel célszerű végezni, ennél gyakrabban nem ajánlatos. Kb. 5-10 kezelés szükséges ahhoz, hogy hosszan tartó látványos eredményt érjünk el.

Pollenallergia gyerekkorban: asztmát is okozhat

A gyermekeket érintő, gyermekkorban jellemző allergiás betegségek között vannak olyanok, amik csak kiskorban jelentkeznek, míg mások felnőve is megmaradnak. Hazánkban a gyermekkori allergia előfordulási gyakorisága kb. 6-7%.

Hogyan hat a nikotin a szervezetünkre?

A cigaretta elszívása során belélegzett füst 90%-a a tüdőbe jut, innen a vérbe kerül és 8 másodperc múlva eléri az agyat; olyan gyorsan, mint egy vénás injekció.

Herpesz. Megelőzés és kezelés gyógynövényekkel

Sokunk mindennapjait keserítik meg olykor az apró fájó hólyagocskák. Többféle típusa van, a legismertebbek a közönséges herpeszek, ezek leginkább a szájon, az orron, a bőrön- és a nyálkahártya határán jelentkeznek, emellett léteznek genitális, tehát nemi szervi herpeszek is, ám mint a legtöbb betegség, odafigyeléssel ez is megelőzhető.

A hiperpigmentáció és kezelése

Apró barna foltok az arcon? Mit tehetünk, hogyan kezelhetjük, mit jelent a hiperpigmentáció?

A többműszakos munkarend hatásai az egészségre

Sokan gondolják azt, hogy 8-tól 4-ig vagy 9-től 5-ig dolgozni nagyon megterhelő, ám ha így van, akkor mit mondjanak azok, akik váltott műszakokban dolgoznak, és sokszor vannak szolgálatban olyankor, amikor pihenünk vagy alszunk. A többműszakos munkarend komoly hatással van az egészségre.