Menü

Vízerek a lakásban

De mi az a vízér?

Ahhoz, hogy megértsd a radiesztézia követőinek okfejtését, fontos tisztázni a vízér fogalmát. A vízér nem azonos a vízfolyással, tehát nem föld alatti patakot vagy folyót jelez, a kulcs éppen az, hogy a víz itt nem áramlik, inkább csak szivárog.Tehát, ha például egy ásóval átvágnád a földet egy vízér nyomán, akkor nem folyna víz, csak idővel, lassan kezdene gyöngyözni a föld.Azok, akik úgy tartják, a vízerek tehetők felelőssé a daganatos megbetegedések nagy százalékáért, azt vallják, hogy az apró vízcseppek és a föld súrlódása, illetve a súrlódás által kiváltott hang okozza a kedvezőtlen hatást. Szerintük ez egy körülbelül 4-7 Hz frekvencia közötti, az emberi fül által nem hallható hangot gerjeszt, amit az agy azonban képes észlelni, így ott fejti ki negatív hatásait. Az elmélet követői szerint ennek a negatív energiának az ereje fölfelé haladva sem csökken, tehát akár a tizedik emeleten is érezhető, a hatás pedig fokozódik, ha két vízér kereszteződésének pontja fölött található az ágyad.

A gyerekeket és az időseket is érinti a baj

A nők mellett alapvetően a gyerekeket érinti érzékenyen a földsugárzás, mivel szervezetük fejlődőfélben van. Éjszaka gyakran sírva ébrednek, rémálmaik vannak, és megmagyarázhatatlan okok miatt kiesnek a kiságyból, csikorgatják fogaikat, problémáik vannak a tanulással és nehezen tudnak koncentrálni.A fagyöngy és a rákos sejt nem normális, „hagyományos” módon növekszik. Mindketten élősködők és a gazdaszervezet kárára vannak. Vízerek felett különösen gyorsan nőnek. Felnőtteknél az élet során változik a terhelhetőség és az önszabályozó funkciók hatékonysága, ezért változik a földsugárzásokkal szembeni érzékenység is. Lehet valaki sokáig ellenálló, panaszmentes, majd egyik napról a másikra hirtelen, látszólag minden ok nélkül kínzó testi és lelki gyötrelmekkel kell szembenéznie. Amikor életerőnk lassanként hanyatlani kezd, egyre nehezebben tudjuk kiegyenlíteni a különféle eredetű stresszfaktorokat. Ilyenkor bizony már komoly problémákat okozhat a földsugárzás is, amiről addig tudomást sem vettünk.

Tudtad?

Az észak–déli irányú vízelemek által kiváltott sugárzás a Hartmann-sugárzásnál drasztikusabb hatást okoz a szervezetben, sokan a leukémiát, Parkinson-kórt, gyomorvérzést, érszűkületet, de még az immunhiányos betegségek kiváltását is a vízér számlájára írják. Kelet–nyugati irányú terhelés esetén, ha a „vizes sugarak” csak a fejet érik, valószínűsíthető a halláskárosodás és a szürke hályog. Lejjebb ható sugárzás tüdőbetegséget, asztmát, pajzsmirigy-elváltozásokat okozhat, míg a hasat ért terhelés rákos daganatok kialakulását motiválhatja.

Az állatok és a növények is reagálnak a túlzott sugárzásra, jellegzetes viselkedésük fontos jelzés lehet!

A tehenek, lovak, kutyák, ha tehetik, elkerülik a geopatikusan terhelt helyeket, míg a macskák, a hangyák és a méhek kifejezetten szeretik azokat.

Veteményeknél figyelték meg, hogy azonos időben ültetett növények közül egyesek jól látható sávot alkotva lassan, vagy korcsosulva fejlődnek. Kifejezetten érzékeny a földsugárzásra a borsó, az uborka, a karfiol és a karalábé.

A fák, amelyek zavaró vagy izgató helyeken állnak, nemcsak a növekedésben maradnak el társaiktól, de el is pusztulhatnak. Torz, csavart alakot vesznek fel, és rákszerű kinövések jelennek meg rajtuk.

Szerző: Udvari Fanni

Az almaecet sokoldalú felhasználása és előnyei

Az almaecet egy sokoldalú csodaszer. Amellett, hogy a konyhákban évek óta hódít a viszonylag olcsó áron kapható ecet, a fogyókúrázók körében is népszerű. Azonban milyen jótékony és pozitív hatásai vannak annak, ha minden nap belecsempészed az ételeidbe, vagy vízzel hígítva, mézzel édesítve, iszol néhány kortyot belőle?

Klímakarbantartás: miért fontos?

A hirtelen beköszönő nyárias meleg lassan aktuálissá teszi a klímahasználatot, s ekkor különösen ajánlott otthonunk, autónk fertőtlenítése, hiszen a klímarendszerben számos kórokozó megtelepszik. A klíma karbantartása több okból is fontos, ám a menete bonyolultabb, minthogy azt házilag is teljeskörűen el lehessen végezni.

Hogyan segíthetnek a kék színű ásványok?

A kék szín, a vízenergia színe. A víz pedig a tudást, az érzelmeket, az emberi kapcsolatot és az emberek közötti kommunikáció eleme. A kék szín a tudás, a nyugalom, a béke, az érzelmek és tudásvágy szimbóluma is.

Régi húsvéti szokások

A húsvét a kereszténység egyik legjelentősebb ünnepe. Ma már inkább a tavaszvárás, és a tavasz eljövetelének jele, amelyet március vagy április hónapban (a Hold állásának megfelelően) tartanak, és sokaknál vallástalan jelentéssel bír. Azonban az ünnephez rengeteg régi (ma már vicces) hagyomány kapcsolódik, amelyek közül olvashatunk néhányat ebben a cikkben.

Milyen betegségeket szedhetünk össze házi kedvenceinktől?

Több kutatás is bizonyítja és természetesen ezzel egyet is értek, hogy a háziállatok tartása jót tesz az egészségnek, az életmódunknak. Ha azonban nem figyelünk a higiéniára, akkor sajnos betegségeket is elkaphatunk a kis kedvenceinktől.