Menü

Jelek, hogy nem szeret a párod

A következő jelek azt mutatják, hogy már nem vagy olyan fontos a másiknak, már nem szeret igazán. Természetesen ekkor sem menthetetlen a helyzet, de érdemes minél hamarabb a tettek mezejére lépni!

1. jel, hogy a társad már nem szeret: nem bízik benned, nem őszinte veled

A kapcsolat alapja az őszinteség, a nyílt, egyenes beszéd. Ha kisebb-nagyobb dolgokban nem mond igazat, vagy elhallgatja az igazságot, nem bízhatsz benne. Szintén probléma, ha ő nem bízik benned, nem nyílik meg neked. Nem beszél az érzéseiről, gondjairól, vágyairól. Ha felveted, hogy úgy érzed, már nem szeret, mérges lesz rád, és nem hajlandó megbeszélni a dolgot. Bizalom nélkül viszont nincs kapcsolat.

2. jel, hogy a partnered már nem szeret: nem tesz erőfeszítéseket a kapcsolatotokért

Azért, hogy a kapcsolat működjön, tenni kell. Ha társad már régóta nem kezdeményezett egyetlen közös programot sem, ha semmit nem tesz azért, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, ha azt érzed, hogy csak neked fontos a változás, te igyekszel: a párkapcsolatotok egyoldalúvá vált, partnerednek már nem vagy elég fontos.

3. jel, hogy a társad már nem szeret: nem kommunikál

Emlékszel még azokra az időkre, amikor képesek voltatok akár egy egész éjszakát is átbeszélgetni? Mindenre kíváncsiak voltatok a másikkal kapcsolatban. Most meg már legfeljebb azt kérdezi meg, hogy másnap elmész-e vásárolni? Nem érdekli, hogy mi történt veled aznap, az érzéseid meg pláne nem. De nem beszél a saját dolgairól sem. Nem küld napközben üzeneteket, a tieidre meg nem, vagy csak késve reagál. Nem figyel rád, amikor hozzá beszélsz. Képesek vagytok némán egymás mellett ülni, vagy a telefont nyomkodjátok.

4. Nyitott szemmel csókolózik:

Nem törvényszerű, de szinte mindenkire igaz, legyen bár férfi vagy nő, hogy ha szerelmes, ha átérzi, megérinti a dolog, akkor csók közben becsukja a szemét. Ha a pasi újabban nyitott szemmel csókol meg, az rossz jel.

5. Kevesebb testi kontaktus:

Egy légtérben vagytok, mégsem értek egymáshoz órák hosszat? Egy pici puszi jártatokban-keltetekben, egy érintés, egy kacér popsipacsi azért bizonyára meglenne, ha az érzelmek a helyükön lennének.

6. Lefekvés után hátat fordít:

Természetesen mindenkinek van egy kényelmes és megszokott alvópóz, ami lehet a párodnak az oldalfekvés is.

Mielőtt azonban elalszik, akkor egy ölelgetés vagy huncutkodás dukálna. Ha ez hiányzik, és azonnal hátat fordít, az vészjósló jel.

A szorongás tünetei és fajtái

Amikor találkozunk egy stresszt kiváltó ingerrel (úgynevezett stresszorral), működésbe lép szervezetünk védekező rendszere, azaz az endokrin- és vegetatív idegrendszerünk.

Stressz vezetés közben: így csökkenthetjük a feszültséget

Manapság alig akad olyan ember, aki rövidebb vagy hosszabb ideig ne érezné magát stresszesnek. A stressz a 21. század egyik népbetegsége, amely nemcsak az egészségünkre, hanem az autóvezetésre sincs jó hatással.

A szociális szorongás fogságában

Tapasztalták már azt, hogy ha közösségbe mennek, és a figyelem középpontjába kerülnek, előadást kell tartaniuk, netán vizsgáznak, vagy egyszerűen csak vásárláskor érdeklődnek az eladótól, szinte megfordul Önökkel a világ?

Jelek, hogy nem érdekled a srácot

Nehéz elfogadni, ám nem minden kapcsolat köttetett a mennyben... Tetszik egy srác, és nem tudod eldönteni, viszonozza-e az érzelmeidet? Olvasd el alábbi pontjainkat akkor!

A sehová sem tartozás nyomasztó érzése

Sokszor kérdezhetjük azt magunktól, hogy mi a célunk ebben a világban? Sokszor csak azt érezzük, hogy sodródunk az árral, egyik dologból kezdünk bele a másikba, mindeközben viszont évek telnek el, mi pedig a saját buborékokban éljük a mindennapjainkat. Közben arról álmodozunk, hogy mit kellett volna másképp csinálni, és feltehetjük magunkat a kérdést, hogy hogyan akarjuk leélni az egész életünket?