Menü

Hogyan vezethetjük ki a nehézfémeket a szervezetünkből?

Sokan azt hiszik, hogy ha egészségesen élnek, akkor a szervezetükben nincs nehézfém lerakódás, pedig sajnos ez nem ilyen egyszerű. Milyen tüneteket okoz a szervezetünkben jelenlévő nehézfém lerakódás?

A nehézfémek jelenlétének tünetei között van például az allergia, asztma, krónikus fáradtság, fejfájás, csúnya bőr, hajhullás, egyéb hajproblémák, ekcéma, pajzsmirigy-alulműködés, inzulinrezisztencia, meddőség, alvászavarok.

Szakemberek, hozzáértők szerint manapság alig van olyan ember, akiben ne lenne nehézfém lerakódás. annak ellenére, hogy a laboreredményeink rendben vannak, hangoztatják, hogy célszerű egy nehézfém-terhelést mérni.

Egy felnőtt átlagban 30-50 mg fémet eszik meg naponta, ez pedig aggasztó statisztika, rengeteg szövődménnyel!

Hogy kerülnek a nehézfémek a szervezetünkbe?

Nos a modern életmód melléktermékeként. Benne vannak a növényekben, állatokban, a vízben, a levegőben és így jutnak a testünkbe is. A környezetszennyezéssel egyenes arányban növekszik bennünk a nehézfémek lerakódása, melyek nem tudnak kiürülni, s terhelik a szervezetünket: ártalmasak a vesének, mérgezőek az idegrendszerre, lerakódnak a csontokban, különböző emésztési problémákat okoznak.

Ha a következő tüneteket tapasztaljuk, gondoljunk a nehézfém-lerakódásra: emésztési zavarok, migrén, tanulási nehézségek, candida, ekcéma, bőrkiütések, allergiák, asztma, hajhullás. A nehézfémek a belekben, az agyban és más szövetekben tárolódnak, kimutatásuk vizelet nehézfém-teszttel, hajszövetanalízissel, vérképpel, elektro-akupunktúrás állapotfelméréssel, kineziológiai izomteszttel lehetséges.

Hogyan lehet megszabadulni a nehézfém-lerakódástól, hogyan történik ezek kivezetése a szervezetből?

Különböző speciális módszerek segítségével lehet méregteleníteni a szervezetet, a kezelés teljesen fájdalommentes, időtartama 1 óra – amelyben minden fémet, gombát és allergiát kivezetünk – és körülbelül 7 alkalom.

A méregtelenítés 3-10 napig tarthat, mely eleinte a panaszok felerősödésével, bőrkiütésekkel járhatnak, ezek azonban mind a tisztulás tünetei. A felszabaduló fémek a vizelet, széklet és izzadás útján ürülnek szervezetünkből a kezelés során, mely teljesen személyreszabott és szakember végezheti. Ha valaki olyan helyen dolgozik, ahol érintkezhet nehézfémekkel, akkor érdemes utánajárni a méregtelenítési módszereknek.

Fontos elmondani, hogy várandósság alatt tilos bármilyen méregtelenítést végezni, mert a szervezet a magzatba üríti a felhalmozódott méreganyagokat.

A nehézfém lerakódás megfelelő életmóddal, antioxidánsok, vitaminok, nyomelemek, étrendkiegészítők, ásványi anyagok használatával megelőzhető, főleg a magnézium, a kalcium és a vas alkalmazása nagyon fontos.

Szupergyors házi praktikák megfázás ellen

Amikor legyengül az immunrendszerünk, könnyebben betegszünk meg, könnyebben kaphatunk el különféle megfázásos betegségeket. A megelőzés természetesen az elsődleges teendőnk vitaminokkal, megfelelő étrenddel, sporttal, azonban, ha mégis sikerült összeszedni valami megfázásos nyavalyát, akkor jól jön néhány szuperhatékony otthoni praktika!

Miről árulkodik a bioritmus?

A Föld minden évben megtesz egy kört a Nap körül és minden nap alatt körbefordul a saját tengelye körül – ezalatt mi, a Földön érzékeljük az év leforgását, a hónapok váltakozását, a nappalok és az éjszakák kezdetét. Mind a világegyetemben, mint a természetben, sőt, az emberi szervezetben is megfigyelhető egy láthatatlan óra működése - különböző, periodikusan ismétlődő jelenségek határozzák meg életfolyamatainkat.

Hogyan csökkenthető futás közben a magas pulzus?

„Elszállt a pulzusom” – mondják gyakran a futók. Mit jelent ez pontosan, miért baj és
hogy lehet tenni ellene?

Vegyük észre időben! Ezek a stroke előjelei és tünetei

Szélütés, gutaütés: évszázadok óta velünk élő szavak, amelyek az agyi vérkeringési zavar szinonimái. Ki ne hallott volna arról a betegségről, amelyet a köznyelv egyébként tévesen agyvérzésnek hív. A stroke a harmadik leggyakrabban halált okozó betegség Európában. Éves viszonylatban 1,4 millió halálesetet regisztrálnak, de hogyan ismerhető fel időben és melyek a hirtelen kialakuló tünetek?

A testi érintés szeretetnyelv jellemzői

Így lehetsz boldog, ha a testi érintés az egyik legfőbb szeretetnyelved, mutasd meg a cikket a szerelmednek is!