Menü

Papírja van, hogy jó a szíve

  • Dátum: 2013.03.19., 17:39

Görög Zita modell hisz a külső-belső egyensúlyban. Azt vallja, hogy időről-időre mind a testünknek, mind a lelkünknek szüksége van a méregtelenítésre.

Bár az energikus modell pozitív kisugárzását, életerejét sokan irigylésre méltónak tartják, számokban mérve azonban ő maga sem tudta, hogy szolgál az egészsége. Designer barátnőjével, Judittal úgy döntöttek, közösen vágnak bele a nagy tavaszi méregtelenítésbe, Ennek első lépése egy teljes körű egészségfelmérés volt, amiből kiderült, szervezetükben milyen mély nyomokat hagyott a hosszú tél.

" Több mint tíz évvel ezelőtt én voltam Judit első kollekciójának az arca és azóta elválaszthatatlan barátnők vagyunk" idézte fel Görög Zita a Judittal való barátságuk kezdetét. -Mindent megbeszélünk, így természetesen az is téma, hogy a gyerekek után a testünk, milyen változásokon ment keresztül és ezeket miként éljük meg. Amúgy is kevés időt tudunk eltölteni kettesben, mindkettőnknek rengeteg a dolga, ezért találtam ki, hogy elhozom magammal, együtt szembesüljünk az igazsággal, és közösen kezdjünk hozzá a méregtelenítő kúrába -mondta a modell, aki pár hete örökbe fogadott kutyáját, Kamillát sem hagyta otthon.

Az igazi csajos, nevetgélős hangulatban lezajlott állapotfelmérés eredménye azt mutatta, Zita testtömeg indexe tökéletes, vagyis 19-es, a belső szervei között zsírnak nyomát se találták. Vérnyomása, EKG eredménye is remek lett, vagyis a szíve is tökéletes. Mint tudjuk, a test harmóniája pedig hat a lélekre, nem csoda hát, hogy a modell olyan sok bókot zsebelhet be mostanában.-Most már papírom is van arról, hogy jó a szívem -mondta nevetve.- A pulzusom ugyan az átlagnál kicsit magasabb. Azon viszont meglepődtem, hogy egy kicsit izmosabb vagyok, mint a nők általában.

Barátnője Judit nemrég adott életet negyedik babájának, túl van a szoptatás időszakán, így most már újra tud a saját testére koncentrálni. Az eredményei ugyan kicsit rosszabbak lettek, mint Zitáé, ám ez most természetes is.Görög Zita hozzátette, már túl van egy méregtelenítő kúrán, s bár nem fektetett bele túl sok energiát, mivel tablettákat szedett, azonban a közérzetén és a bőrén igencsak szembetűnő volt a változás.-Mindig is rendszeresen mozogtam és odafigyeltem a táplálkozásomra, de a méregtelenítő tabletták után nagyon sokat javult az általános közérzetem, sőt a bőröm is sokkal szebb lett - mesélte a modell, akit hamarosan újra láthatunk a képernyőkön is.

Fotó:
redlemon.hu

Mi az a balneoterápia, és mire használják?

A furcsa hangzású kifejezésnek az első asszociációnkkal ellentétben semmi köze a bálnákhoz, vagy krémekhez, noha mindkettő kétségkívül kapcsolatos a vízzel. A balneoterápia azon fizioterápiás módszerek összefoglaló neve, melyek a gyógyvizek gyógyító hatását használják fel a kezelések során, kombinálva más módszerekkel, mint például az iszapterápia. Ezen terület leginkább az alternatív gyógyászat egy részét képezi, és rengeteg pozitív hatása van, viszont tudományosan kevésbé elfogadott terület. Az alábbi cikkben ezen módszert ismerhetjük meg részletesebben.

Milyen problémák esetén alkalmazható a piócakezelés?

A piócás kezelés köztudottan egy ősi természetes gyógymód, több ezer éve használják a gyógyításban. Hatékonyságát eredmények bizonyítják. Vajon milyen problémák esetén alkalmazható a piócakezelés?

Az elektromos cigi káros hatásai

Az elektromos cigaretta egyszeri használata is ártalmas és bajt okozhat, ennek ellenére nagyon népszerű: több millió ember érintett. Akik ezt az eszközt használják, vagy csak kipróbálták, azoknál egy nagyon veszélyes betegség kockázata nő meg. Az elektromos cigi káros hatásait vizsgáljuk.

Ösztrogén dominancia a változókori panaszok hátterében

Nők sokasága szenved a menstruációt megelőző panaszoktól, amiket premenstruációs szindrómának nevezünk, viszont kevesen gondolnak hormonháztartásuk más jellegű felborulására, amit az ösztrogén dominancia okozhat.

A homályos látás gyakori okai

Homályos látás esetén a látott dolgok nem tűnnek tisztának. Egyszerre tapasztalhatja mindkét szemen vagy csak az egyiken, attól függően, hogy mitől alakult ki. Előfordulhat, hogy minden, amit lát, homályos lesz, míg néha csak a látómező egy része tompa. A tünet fennállása esetén hunyorítással válhatnak élesebbé a dolgok.