Menü

Kristályokkal segíthetünk

  • Dátum: 2013.06.06., 11:17

Sokan fordulnak egyebek közt visszér problémával hozzám. Eleinte gondolkodtam sok megoldáson, végül úgy döntöttem a természetes kristályok az én megoldásom- mondja Korponay Ferenc alternatív népi gyógyász.

Az emberiség ősidők óta figyelte, figyeli a kristályok élettani hatásait az élő szervezetre.A kristályokban évmilliókkal ezelőtti földi energiák dolgoznak, továbbá azok az információk, amelyeket a gyógyító átad. A kristályok áldásos hatását, energiáját többféle módon és célzattal használhatjuk, a kristály energetikai, mentális, spirituális és esztétikai hatással bír egész lényünkre nézve. Érezzük a Föld termékenyítő és alkotó erejét érezzük, ha egy kristály belső rezonanciája, energiája szól hozzánk, és megérint minket. Természet közeli érzést vált ki belőlünk a kristály energiája-rezgése, nemcsak ha hordjuk, de már a kristály látványa is.

A kristályterápia során  a szervezet elektromágneses tere reagál a kristály által keltett bioenergetikai, mágneses térre, illetve hatásra. Az energia- rezgéskülönbségből adódó negatív rezgésmintákat kioltja a kristály rezgése, azaz, egyensúlyi állapotot teremt. Ezáltal tulajdonképpen egész szervezetünkben, vagy csak egy adott szervben (ahol energetikai eltolódás van), össz-rezgésszint emelkedést hoz létre. tértisztításra, energetikai védelemre,  lelki problémák oldására, egészség helyreállítására,  csakrák és az aura tisztítására  is alkamazható.

Herpesz. Megelőzés és kezelés gyógynövényekkel

Sokunk mindennapjait keserítik meg olykor az apró fájó hólyagocskák. Többféle típusa van, a legismertebbek a közönséges herpeszek, ezek leginkább a szájon, az orron, a bőrön- és a nyálkahártya határán jelentkeznek, emellett léteznek genitális, tehát nemi szervi herpeszek is, ám mint a legtöbb betegség, odafigyeléssel ez is megelőzhető.

A hiperpigmentáció és kezelése

Apró barna foltok az arcon? Mit tehetünk, hogyan kezelhetjük, mit jelent a hiperpigmentáció?

A többműszakos munkarend hatásai az egészségre

Sokan gondolják azt, hogy 8-tól 4-ig vagy 9-től 5-ig dolgozni nagyon megterhelő, ám ha így van, akkor mit mondjanak azok, akik váltott műszakokban dolgoznak, és sokszor vannak szolgálatban olyankor, amikor pihenünk vagy alszunk. A többműszakos munkarend komoly hatással van az egészségre.

Longevity, holisztikus szemlélet, egészségtudatosság

A tudatos fogyasztók, életmódváltók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészségtudatos életmódra a hosszú teljes élet, azaz a longevity elérése érdekében, melynek jelenleg az egyik fő kihívása az egészséges étrend kialakítása.

Mikor nem mosunk helyesen fogat?

Egy szép fogsor nagyon vonzó tulajdonság, ám egészségünk szempontjából sem mindegy, hogy milyen állapotban vannak a fogaink. Ha egészségesek a fogaink, számos problémától megóvhatjuk magunkat. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy lehetőleg törekedjünk a helyes fogtisztításra, fogápolásra.