Menü

5 férfitípus, akiket jobb elkerülni a társkereső oldalakon!

Itt a tavasz, olykor már egészen jó idő van. Süt a nap, csicseregnek a madarak. A vérünk is kezd végre felpezsdülni. Itt a megújulás időszaka, nemsokára minden virágba borul. Eljön az új szerelmek ideje is. A netes társkeresőkön is egyre nő a regisztráltak száma. Nézzünk is öt férfitípust, akiket érdemes…hát, igen….. elkerülni…

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire szerencsések azok, akik már megtalálták a párjukat. (Persze csak akkor, ha nem azért vannak még vele, mert már úgy megszokták. Esetleg, mert úgyse találok jobbat, szóval örülök, hogy ő van nekem! ) Szinglik mindig voltak, és lesznek is. Remélhetőleg persze, csak átmenetileg.

Manapság, ha randevúzni szeretnénk és új ismeretségeket kötni, akkor regisztrálunk egy társkeresőn. Hiszen mindent online intézünk: bankolunk, csekkeket fizetünk be és találkát egyeztetünk! Ez mostanság már nem ciki, inkább időmenedzsment szempontjából kifizetődő.Viszont egyrészt érdemes jó adatlapot készíteni, ami valójában minket tükröz, ahogy azt korábban tanácsoltuk cikkünkben , másrészt fontos, hogy olyanokkal ismerkedjünk, akikkel érdemes.

Hogy kikkel érdemes? Akik hasonló stílust képviselnek, mint mi. Vagyis nagyjából azonos az értékrendünk, van közös érdeklődésünk, és természetesen közös: a szimpátia érzése is. Vagyis úgy kell, tűnjön számunkra, hogy van mire építkezni a későbbiekben. Egy atomkutató nem biztos, hogy jól érezné magát Zsu-val, a dögös plasztik cicával, akinek a társalgási témája kimerül a legtutibb szempillaspirál istenítésében.

Az egyik első kapcsolatfelvételi forma: a levél. Vannak remek levelek és vannak olyanok, amik (finoman fogalmazva) nem azok. Nézzünk pár valós példát arra, amikor a levél nem sikerül túl jól! (A leveleket nem korrektúráztam, rontaná az élvezhetőségüket! Azonban az íróikra utaló egyedi jellegzetességektől megfosztottam őket. )

A perverz

Nem ismerkedni szeretne, csak közönséget, vagy egy új szexuális élményt. Valami extrémet. Mindegy kivel, éppen te is jó lehetsz neki!

"Tárgy: Különlegesség

Szia!

Először is Bocsánat , hogy kép nélkül írok neked.
Csoda Csöpinek hívnak, 182 cm magas, 31 éves, vagyok szőkésbarna, barna szemű, sportos testalkatom van. fél éve vagyok szingli.
Ha nem ilyen levélre számítottál akkor tényleg bocsáss meg , nem akartalak ezzel megbántani,csak Őszinte vagyok.
Van egy amolyan régi "titkos" vágyam amit sajnos az exemmel nem tudtam kipróbálni, mert elég konzervatív volt e téren. Ez pedig az,hogy egy hölgy nézzen miközben magamhoz nyúlok.
Nagyon izgatna a dolog és tökre szeretném kipróbálni,hogy milyen lehet így.
Természetesen küldök képet és ha úgy érzed,hogy szimpatikus vagyok akkor ismerkedjünk és majd látjuk ,hogy alakul.
Itt az oldalon fent van az email címem és skype nevem is. Ha gondolod vegyél fel vagy írj és tudunk ismerkedni.

Köszönöm, h végig olvastad...!

Várom válaszod!
Szia,Csöpi"

A lényegre törő

Szeretne ismerkedni veled, nagyon. Olyan nagyon, hogy beéri egy igennel, vagy nemmel. Sokat nem tudsz meg róla, de a lényeg benne van!

"Tárgy: nincs

Szia van kedved ismerkedni??"

A tudálékos okostojás

Legnagyobb bánatomra, őszintén be kell vallanom, hogy én is ilyen voltam fiatalabb éveimben. Szerencsére azóta már kinőttem belőle, hogy másoknál jobban tudjam, hogy mi a jó nekik, és megmondjam, hogyan is kéne élniük. Különösen izgalmas a levélben a társkereső oldalak és a címzett lealacsonyítása, és a felelősség áthárítása.

"Tárgy: A lánynak, aki nem tudja, hogyan is kell ismerkedni!

Üdvözlet

A képed jónak tűnik, de a bemutatkozód elég hiányosra sikerült, így nem lehet rólad túl sok mindent leszűrni.
Amúgy az igazat megvallva nem vagyok híve a netes társkeresőknek, mert rákényszeríti az embereket, hogy pár kép, meg jó esetben egy kis leírás alapján alkossunk kettő másodperc alatt véleményt a másikról, (egyik ismerősöm említette ezt az oldalt és az ő tanácsára regisztráltam fel).

rólam:
Most egy hosszabb kapcsolaton vagyok túl, úgy vagyok vele, hogy az életnek ezen területét is ki kell próbálni. Elöljáróban ennyi. Neked mi a "történeted"?

Várom a válaszod!"

A motivációs tréner

Ismét nem lehetett semmit megtudni a levélíróról, csak annyit, hogy meg is felelhetek neki. Micsoda finom bók!

"Tárgy: Szio

egész csinos vagy J"

A támogató

Tudja mit akar, és nem fél megfizetni az árát!

"Tárgy: -

Szia
Béla vagyok
Szeretnék veled ismerkedni
Őszinte leszek barátias laza kapcsolatra keresek bnőt akit ha elfogadja akár anyagilag is támogatnék
Kérj képet ha nyitott vagy a dologra és irj"

Ezek a levelek nagyon jól példázzák, hogy milyen, amikor valaki nem azért regisztrál egy társkeresőre, hogy párra leljen. De ne adjuk fel, mert vannak olyanok is, akik komolyan veszik! Amíg rátalálunk, addig pedig nevessünk egy jót!

A féltékenység okai és jelei

A féltékenység egyike a normális és alapvető érzelmeinknek, mégsem szeretjük beismerni, sőt, tagadjuk is. Pedig mindenki érzett már féltékenységet, akár a testvérével vagy szüleivel szemben, mégis a párkapcsolatokat képes a legnagyobb mértékben megmérgezni ez az érzelem. Miből fakadhat a féltékenység, melyek a kiváltó okok és hogyan tudunk megbirkózni vele?

Önmagunk alábecsülése pusztító szokás

A pszichológiában az atelofóbia egyfajta attitűd, amely gyakran előfordul, de szinte mindig nem tulajdonítanak kellő jelentőséget, mert fokozatosan normalizálódik. Ez a szakzsargon jól példázza a folytatás mechanizmusát alábecsüld magad vezet a pusztító szokás ami kóros viselkedéshez vezethet.

Mi az a Rebecca szindróma?

A pszichológiában hívják így azt a jelenséget, amikor a partnerünk vagy házastársunk exével szemben féltékenységet érzünk, ez a Rebecca-szindróma.

Hogyan legyünk sikeresek egy rapid randin?

Jelentkeztem egy rapid randira, de mi a jó isten ez az egész? Hogy kell egy ilyen helyen beszélgetni, viselkedni? Sikeres szeretnél lenni az este alatt, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá majd a beszélgetésekhez. Értelemszerűen mindenki pozitív visszajelzéseket szeretne kapni. Az alábbi cikkben arra kaphatunk választ, hogy milyen formában és milyen kérdésekkel érdemes egy ilyen estére felkészülni.

A mérgező kapcsolat jelei

Természetesen nincs ilyen. Mindenkiben vannak hibák, és olyan viselkedésformái, amivel kiborítja a másikat. Ennek ellenére jó párkapcsolatban élni azt jelenti, hogy biztonságban vagy, önmagad lehetsz, boldognak érzed magad, a párod tisztel, törődik veled, és vigyáz rád. Ha azonban mérgező párkapcsolatban élsz, akkor ehelyett sokszor érzed magad kimerültnek, kihasználnak, értéktelennek.